Genel bir soru. Evli çift arası bozuk veya boşanma eşiğindeyse nasıl belli olur uzaktan sosyal medya?
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genel bir soru. Evli çift arası bozuk veya boşanma eşiğindeyse nasıl belli olur uzaktan sosyal medya?
Bence sosyal medyadan kesin olarak anlaşılmaz ama bazı şeyler dikkat çekebilir mesela eskiden sürekli beraber fotoğraf paylaşan çiftin birden uzun süre hiç beraber paylaşım yapmaması birbirlerinin paylaşımlarında görünmemeleri özel günlerde bile birbirlerinden bahsetmemeleri ya da sürekli tek başına hayatını gösteren paylaşımlar yapmaları insanın aklına bir şeyler getirir ama bunların hiçbiri tek başına aralarının bozuk olduğunu göstermez bazı çiftler zaten sosyal medyada birlikte görünmeyi sevmiyor olabilir hatta dışarıdan çok mutlu görünen çiftlerin bile kendi içinde sorunları olabilir o yüzden sosyal medyadan boşanma aşamasında olduklarını anlamaya çalışmak biraz yanıltıcı olur en fazla bir şeylerin değiştiğini düşündürür.
Sosyal medya aslında her şeyi fısıldıyor bize ✨
İlk önce o her gün paylaşılan romantik hikayeler, yan yana fotoğraflar aniden bıçak gibi kesilir. Profil fotoğrafları tekli karelerle değişir veya birlikte olan o eski fotoğrafların altındaki o süslü, aşk dolu açıklamalar bir gecede sessizce silinir.
Bir de üstüne sürekli tek başına gezmeler, yalnız kahve keyifleri veya göndermeli sitemli sözler paylaşılmaya başlandıysa o evde soğuk rüzgarlar esiyordur kesin 💅
Senin de gözüne çarpan böyle aniden değişen bir profil oldu mu yakın zamanda, ne gördün 🥺💖
Cevap
2Cevap
Uzaktan zor ama iki dakika sohbet et zaten dayanamaz anlatırlar
Evli hocalarım bana sarardı morallerde bozuk oradan
Sevismediklerinden istekli ve gergin olurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?