Neden umutsuzca yeniden aşık olmayı diliyorlar peki? Çok delice değil mi?
Kaç kez aşık oldunuz?
Neden umutsuzca yeniden aşık olmayı diliyorlar peki? Çok delice değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk yaşadıkça olabilir ama esgi aşkların izleri ile olur Bu yüzden ilk aşk önemlidir Kimseye delice aşık olmayı veya birine taparcasına bağlanmayı düşünmedim Bunu yapabilceğimide sanmıyorum böyle iyiyim
Pek sanmıyorum öyle aşıklardan olmadım hiç
asik olmadim ama cok sevdim ve deger verdigim biri olmusdu...
Birkaç kez sevdim ama aşık olmadım.
Çünkü aşkın öyle ilk görüşte olacağını düşünmüyorum.
Tanıdıkça, bazı şeyleri paylaştıkça, sevdikçe aşık olunur diye düşünüyorum.
Aralık 2012'de olmuştum. Hem de sırılsıklam... Halen daha ilk günkü tutkuyla seviyorum. İnsan galiba bir defa aşık oluyor.
Kuvvetle muhtemel yok. Belki bir şekilde sezmiştir ama hiçbir zaman söyleyemedim bunu O'na.
Cevap
30Cevap
1...
ve ayaklarimin yerden kesildigini hissettim uzun sure sonra geciyormus belli mesafeler engeller sebebiyle.
1 kere ve hala seviyorum, ölene kadar benledir o :))
Bir kez oldum. Ve bir daha olacağımı da sanmıyorum. İnsan hayatında bir kez aşık olur, sever.
Birden çok kez aşık oldum, olunur.
Ve insan hayatında bir kez aşık olur lafı tamamen yalandır kim söylediyse kitlenip kalmış bence o düşünceye..
Lise de aşık oldum iki yıl sürdü, liseden sonra aşık oldum o da bir kaç yıl sürdü, turizme gittim orada ad aşık oldum, oldum yani bir çok kez. En uzunu 5 yıl sürdü ve üç yıldır yalnızım. Olunabilir.
Bu ara " bir kez aşık olunur " lafını duyuyorum saçma, mantıksız, yazık günah sizi umutsuzluğa iter.
Takmayın böyle şeyleri, engel olmayın, koymayın duygularınıza, düşüncelerinize..
İnsan çok kez aşık olur.
Ama gönül ister ki son kez aşık olsun..
Aşk 1 kez yaşanır ve bence bu güne kadar aşkı taddigimi sanmıyorum ben bunlar ask olamaz ask dediğin daha farklı olmalı.
gerçek aşk insanın başına 1 kere gelir 2. si aşk degildir başka şey meşk mesala :)
67 kiloya düşmek nedir bilirmisin? evinin önünde nöbet tutmak :) benimki aşk değil destandı destanımızdan vagcetik neyse..
aşk nedir biliyormusun o konuşunca senin dilin tutulur :) bir an olsun vücuduna bakamazsın o insanın kötü düşünemezsin onunla :) neyse anlatırsam kafana sıkarsın :S
10 yıllık bir aşktan bahsediyorum sen katlanabilirmisin?
lafta ya kimse katlanmaz ben boşa geçen zamanıma yanarım :) sadece başka bişey değil ve o kişiyle aynı mahdeyiz : ) memleketten soğudum
enayilik ten başka şey değil hastalığa kaldım midemde yara çıktı bu aşk illeti yüzünden
acı çekmenin neresi güzel?
ben o aşk yüzünden şiddet bağımlısı oldum :) hayatımın her alanında şiddet var neyse benim yaramı deştin iyi günler snaa
valla aşk konusunda rahatım aşık olmadım ve olmayıda şuandüşünmüyorum aşık olursamm hayatım alt üst olur
İki kez aşık oldum ikisi de ağzıma s*çtı
Daha fazla aşk yok bundan sonra -_-
Oldugumu dusunmuyorum ask baska bisey ask ta gurur olmaz bence ben cok gururluyum 😄😄😄
1 kez aşık oldum. Birden fazla olacağınıda düşünmüyorum
hiç olirmi canimm kadınlar güldür ma çiçektirr valla ben hiç almamışem :D yok hiç aşık olmadım
Aşık olmadım hiç. Hoşlantı belki ama aşk değildi.
Valla aşık mı olmuştum bilmiyorum ama birine aşırı bağlanmıştım bir sure önce
Hiç olmadım olduğumu sandım sadece
Beni terk edince :)
1 kez o da platonikti. platonik olduğum kişinin kişiliğini öğrenince soğumuştum.
şöyle bir durum da var. kimseye de aşı olamıyoruz. gördüğüm insanlara karşı bir hoşlantım bile olmuyor. sanki duygularım körelmiş.
bana göre bu şans değil.
sana göre :)
Sevdigim oldu aci cektim ama hemen gecti. Ask bu degil
Bir kere aşık oldum canım yandı bidahada olamam heralde
3 kez oldum 3 de reddetti zalımın gızları :D:dd ama simdi beni gorseler fikirleri değişir kasarların nkdsj :D:Dd
Evrim geçirdin sanırım..
hiç aşık olmadım sadece aşık olduğumu zannettim..
2 kez saglam sevdım.. dıgerlerı saman alevıydı
1 kere aşık oldum ve unutması çok zor oldu
1kez.
Deli divane gibi hemde.
bu nasıl soru nan denişik o iş bir kere olur
1 kez aşık oldum
1-2 kere çok sevdiğim oldu ama hiç aşık olmadım
her gun yenıden asık oluyorum
Benim aşklarım da bana aşık olanlar da platonik 😀
2 kez aşık oldum ama
Karşılıklı olursa bir kez olur, biri ölmez ya da değişmezse aşk da öyle.
Benim tahminim o ki biten bir aşkın ardından tekrar aşık olabilir miyim diye düşünüyorsun 😀
1 kere oldum yetti
sudan cıkmış balığa dondugum ıcın
Hiç kez oldum.
Ask bir kere yasanir...
Hiç gerçekten aşık olmadım
1 kez
1 kez
Bir kez
2 kere oldum.
sıfır
Hiç aşık olmadım.
Hiç kez..