Değişiktir aşk. Çoğu kez başka duygularla karıştırır adına aşk koyarız.
Gerçekten aşık oldunuz mu?
Sonu var mıdır?
Birden fazla aşk olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değişiktir aşk. Çoğu kez başka duygularla karıştırır adına aşk koyarız.
Gerçekten aşık oldunuz mu?
Sonu var mıdır?
Birden fazla aşk olabilir mi?
1 kere aşık oldum özlediğimde oturup ağladım. Yanında çocuk gibiydim 3 yıl sevgili kaldık ve 3 yıl bile olsa yanından ayrılırken gözlerim dolardı o kadar çok seviyordum. sonra askere git gel evlenelim sensiz yapamıyorum dedi. Askerde terk etti ve başkasıyla evlendi.
Sizi hak etmemis..
hak hukuk umurumda değil tek istediğim oydu benim. Canıma kıymak istedim. Otel odasında aşırı alkol aldıktan sonra avuç avuç ilaç yuttum ama korkudan ilaçları içer içmez kustuğum için intiharıda başaramadım.
:O
Ben misal aşık olamıyorum sadece hoşlanıyorum 😀
Oda guzel degilmi , birgun ask denilen sey ile karsilastiginizda özel hissedeceksiniz :)
Her otobüse bindiğimde
khghkgl
Cevap
4Cevap
Aşk büyük bir şey, aşk demeyeyim ama 2 kişiye büyük sevgi besledim diyebilirim.
Nasil oluyor peki normalde tek bir kisiye beslenir sevgi?
birisi seneler önce diğeri şu anda.
Peki ikisini ayni derecemi sevdiniz , yoksa sevginin buyuklugu degisirmi
Değişir tabi, bence ilk sevdiğim kişi de ergenliğin de etkisi vardı. Şu an gerçekten sevdiğimi biliyorum, olgun insanlar duygularını ayırt edebilir.
Karisikmis
Fazlasıyla, özellikle görmeden bile sevebilme oluyor. Bende çözemiyorum gerçekten üstelik lanet gibi üstünden de atamıyorsun. En kötüsü de mantıkla kalbin çatışmayıp ikisinin de onay vermesi.
Ilk defa duydum , ben hep sadece bir kisiyi sevebiliriz diye inairdim ama insanlarin hep 1 den fazla sevdikleri oluyor
Bilmiyorum, fakat şu an kesinlikle daha ciddiyim ona eminim. İlkin de ileriyi düşünmüyordum onla takılmak eğlenceli geliyordu belki onu sevgi sanmıştım. Ancak şu an evet deseydi ikimiz için çoğu şeyi göze alabilirdim, mesafeler uzak olsa da işe girdikten sonra onun için burada her şeyini ayarlayabilirdim. Bu çok daha ciddi ve çok daha ilerisini düşündüğüm bir sevgi, gerçi karşılıksız tabi ama ben onla bir ilişkiye başlasaydım kesinlikle evliliğin gündemde olduğu bir birliktelik olurdu. Öyle takılmalık bir şey değil çok ciddi düşündüğüm kendi kafamda tartıştığım bir şey belki de o yüzden de mantığım kusur bulamadı.
Kanka cok sasirdim , sanaldan birine bu tarz seyler hissetmek nasil oluyor anlamiyorum, merakta ediyorum , nasil basliyor insanlar sanaldaki kisiden hoslanmaya bundan emin olmaya ve neden , etrafinda birsuru insan olur genelde , sanaldan birini neden ve nasil sevebilir?
Aslında bana göre sanaldan veya gerçekten görüşmenin pek farkı yok, hatta sanalda sana uygun birine gelme ihtimalin daha fazla. Nasıl sevdiğimi hissettiğime gelince, dıştan çok içeri bakan biriyim. Düşünceleri, zekası, olgunluğu beni çok etkiledi ayrıca bir çok ortak hobiye sahip olmamızda ondan hoşlanmamı sağladı. Her konuştuğumuz da onu biraz daha tanıyorum ve biraz daha hoşlanıyorum sevgim de ona oranlı büyüyor. Evet dışarıda bir sürü insan var, çevremde geniştir genel olarak özellikle üniversitede istemediğim kadar genişti ve sevgili yapma fırsatımda oldu ama karşımda ki insanın bana uygun olmadığını ilişkimizin kısa süreceğini biliyordum hoşlantım falan da yoktu doğal olarak kabul etmedim böyle bir ilişkiyi. Sanaldan dediğime bakmayın ben gerçekte de her kızla mesafesini koruyan biriyim sanal veya gerçek fark etmiyor Kızlarla aramda her zaman duvar olmuştur şu an sevdiğim kişiyle tanışmam tamamen şans eseri ondan hoşlanmam ise beklenmedikti. Sanırım sevgi böyle bir şey, beklenmedik ve ani.
2 kisiye buyuk sevgi besledim dediniz , gercekte hoslandiginiz kisiden hoslanma sebepleriniz nelerdi
Dediğim gibi şu anki hoşlandığım kişiden hoşlanma sebebim; Olgunluğu, düşünceleri, zekası, iyi kalpli olması, uyumlu ve anlayışlı olması, hobilerimizin çok benzer olması, garip fikirlerimle veya konuşmalarımla beni yargılamaması son olarakta birazcık benim gibi deli olması. Onla ilgili her şeyi öğrenmeye çalışıyorum ve gözlemliyorum hey şeyini sorup öğrenmek istiyorum ama aynı zaman da darlamakta istemiyorum çünkü o beni aynı şekilde görmüyor. Onun gözünde çok iyi bir arkadaşım ve bende ona bir arkadaşın yardımcı olabileceği her şekilde olmaya çalışıyorum sanaldan olduğu kadar, bir karşılıkta beklemiyorum. Karşılık beklemediğiniz sevgi gerçek sevgidir.
Sizin gibi dusunen insanlar gercekten nadir , gercekte hoslandiginiz kisi derken , iki kisiden hoslandiniz biri gercek yasamda gorup konusabileceginiz biri , bir digeri ise sanal. Gercek yasaminizda hoslandiginiz kisi sonradan size uygun olmadiginiz anladim dediniz , o kisiden hoslanma sebepleriniz nelerdi , cok ozel soruyorum ama cevaplariniz kendimdeki sorulari cevaplamama yardimci oluyor
Şöyle söyleyeyim belki karışık anlattığım için tam anlamadınız. 2 kişiyi sevdim, ilki gerçek hayatta dershanede tanıştığım biriydi o da zeki biriydi ve anlaşması kolaydı takılması da eğlenceliydi. Belki de ben bunu sevgi sandım o zaman o yüzden pek emin olamıyorum. Bana uygun olmadığını bildiğim kişi dediğim üniversite de arkadaş ortamında tanıştığım bir kızdı, onla her hangi bir samimiyet kurmasam da kendisi benden hoşlanmıştı fakat dediğim gibi reddettim. Şu an gerçekten hoşlandığımı bildiğim kişi ise sanaldan tanıştığım çok tatlı bir varlık. Şimdi sorunuza gelirsem, o zamanlar çok olgun değildim ve kızlarla konuşan biri de değildim. Onla tanıştım, iyi anlaşıyorduk ama onun hareketleri daha çok beni seviyor gibiydi. Omzuma yatmalar, saçlarımı okşamalar, sınıfta sırada yanıma yatmalar falan. Bende beni sevdiğini düşünüp onun sevgisinden hoşlanmıştım sanırım, fakat şu anki gerçekten sevdiğim biri ve bu tarz şeyler olmadı aramız da zaten sanalız tabi ama o hiç bana gereksiz umut verecek bir yazı da davranışta bulunmadı başından itibaren benim hakkımda öyle hissetmediğini belirtti. Zaten hoşlandığımı söylediğim zaman da bir beklentim yoktu, dediğim gibi benim ki öyle karşılıksız bir sevgi. O sevmese de ben onu seviyorum, onun için elimden geleni yapıyorum en azından içim rahat oluyor.
Umarım düzgün anlatabilmişimdir.
Anladim tesekkur ederim , sanaldan konustugunuz kisi sizin ona olan hislerinizi bilmesine ragmen konusuyormu , farkli bir niyeti olabilirmi
Hislerimi biliyor ama kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Farklı niyetten kastınız onun da benden hoşlanmasıysa buna pek ihtimal vermiyorum ya da daha önce sevilmediğim için belli etmeye çalışıyorsa bile bunu anlamıyorum. Genel olarak vardığım kanı beni çok iyi bir arkadaş olarak gördüğü ama ötesi yok.
Anladim , duygunuzun ya karsilik bulmasini ya da zamanla yok olmasini umuyorum
Karşılık bulacağını sanmıyorum, ne kadar sürede unuturum onu da bilmiyorum zaman gösterecek. Sizin için de hayırlısını umuyorum.
Benim bir arkadasim vardi bir cocuk ona acildi ama onu red etmisti , ustune cok konustuk bana korktugunu soylemisti neden korktugunu sordugumda birini sevmekten korktugunu soylemisti , o an cok sasirmistim nasil kanka diye sordugumda anlamazsin dedi , sacma belki banada oyle gelmisti ama gerceklesen birsey , hoslandiginiz kisiyi tanimiyorum ama belki korkuyor veya emin olamiyor olabilir benim en yakin kankamdan biliyorum , tabi yani bir secenek
Bilmiyorum ama korkup emin olamamasını anlardım, kendisi sadece gerçekten birini sevip onla bir ömür olabilmeyi umut eden biri. Bence bu düşüncesi bile çok hoş ve tatlı zaten bende bu yüzden bir karşılık beklemedim. Onun kadar haklı ve güzel düşünen birine ne diyebilirsin ki, ha güven vermek isterdim ama ne yapacağımı bilmiyorum. İstediğim şey onun önünde durup her şeyi halledebilmek ve ona kalan tek şeyin hayattan zevk alıp eğlenmesi. Yakında askere gideceğim ve döndüğüm zaman onun daha önce türkiye de iken yaşadığı şehirde işe gireceğim. O şehirde çok fazla bağlantımız var ve elimiz kolumuz uzun, o yüzden gerek ev gerek iş onun için her şeyi halledebilirim. Hatta geldiği gibi ciddiyetimi belirtmek için söz bile takabiliriz zaten sosyal medyamı falan istediği gibi kontrol edebilir telefonumun şifresini vermemde hiç problem olmaz. Tabi kabul etseydi bile daha üniversiteyi bitirmesi için 3 senesi var, ben çalıştığım zaman para biriktirip işten izin aldığım zaman onu görmeye gitmeyi deniyebilirdim. Aslına bakarsanız gerçekten kafamda çok düşündüm hiç bir şeyi basit olarak görmedim, düşüncelerimde onun en çok rahat edebileceği şekilde nasıl yaparız ön plandaydı. Benim sevgim onu beklemeyi göze alabilir ama herkes aynı değil ve ben onu beni sevmesi için zorlayamam. Sadece ikimiz için en iyisini umut ediyorum.
Hakkinizda en ugurlusu olsun ne denirki
Teşekkürler, sizin de öyle.
Çok oldum ama söyleyemedim 😅
Pekala
3. Kez
hmm
3 hepsindende darbe yedim
Uzucu
Ne zaman çok değer verip sevsem terkediliyorum ama değer vermediğin sevmediğinde sana tapıyor enterasan bi durum
Cooook haklisiniz
Birr
Çok kez oldum valla
:D
Bir kişiye aşık mı olunurmuş
Aşk hayatın boyunca bir kere olunur diğerlerini sanmışsın
@OBeyefendii Haklisiniz
Evet bende öyle oldu diğerlerini aşk sanmışım ve bazı araştırmalar da bunu gösteriyor
Beni benden iyi mi biliyorsunuz
Teşekkür ederim sevgili soran
@lovebuddy sizde haklisiniz
Hayır ama sizinle bu konuyu uzunca tartışabilirim hanfendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?