Evli olsanız mesela eşinizi kıskanır mısınız? En çok nelerden kıskanırsınız? Çalışmasına falan bir şey der misiniz?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli olsanız mesela eşinizi kıskanır mısınız? En çok nelerden kıskanırsınız? Çalışmasına falan bir şey der misiniz?
Kıskanırım tabiki
Seven adam KISKANIR SEVDİĞİ KADININI
Muhtemelen
En çok kıskanacagim konu
Giyim vs gibi konular olurken
Erkekler de çok büyük kalemdir bu konuda benim için
Lakin zaten hayatımda olan olacak olan daha doğrusu kadın da bu idrak içinde birisi olacaktır
Bu konuda çok hassas biriyim hayatıma alacak olduğum kişileri bu şekilde seçtim hep
Gelelim çalışma konusuna
Eğer uzmanlık alanında çalışacak ise olabilir tabiki
Lakin diğer bir husus ise çalışma alanının
Ne olduğu da bu konuda dikkate alınır
Örneğin
Sağlık
Memuriyet
Gibi konular olabilir.
Buralar da uygun alanlar da istediği zaman gayet tabii çalışabilir
Hangi işte çalıştırmazsın mesela
Ben kıskanırım ama öyle eşimi bunaltacak ya da çalışmasına karışacak kadar değil sonuçta herkesin kendi hayatı ve çevresi olmalı bence daha çok karşı cinsle sınırların aşıldığını hissettiğim durumlarda tepki veririm samimiyetin fazla olması gizli saklı konuşmalar ya da eşimin bana göstermediği bir yakınlık olması beni rahatsız eder ama çalışmasına arkadaşlarına ya da giyimine karışmak bana göre kıskançlık değil kontrol etmek olur önemli olan birbirine güvenmek ve nerede nasıl davranacağını bilmek.
Aynen öyle çok güzel anlatmışsın
Evlilikte kıskançlık bence sevginin tatlı bir tuzu biberi olmalı ama asla özgürlükleri kısıtlamamalı ✨
Benim sevgilim var ve ilişkimizde karşılıklı güven en büyük önceliğimiz 💖 Eşimin çalışmasına, kendi ayakları üzerinde durmasına asla müdahale etmezdim, aksine onunla gurur duyardım 💅
Beni en çok kıskandıracak ve tepkimi çekecek şey ise bana karşı ilgisizleşip başkalarına karşı daha güler yüzlü olması olurdu 🥺 Saygısızlık ve gizemli tavırlar sınır çizgim.
Peki sen ilişkilerde kıskançlığı sevgi göstergesi olarak mı görüyorsun, yoksa güvensizlik mi? ☕
Cevap
2Cevap
balkona falan temkinsiz çıkmasına kızarım
Abart
niye sbartayım
Kanka saçmalama istersen
kamka ne saçmalaması gayet normal birdünya bina var ya dikkat etmeden çıkarsa
Mesela nasıl
İyiki evli değilim
Neden
Günümüzde güven bitmiş. Saygı bitmiş . Bu yüzden şükürler olsun evlenmedim hiç
Evet ben de istemiyorum
Gönül isterdiki sevip sevilelim ama gördük yaşadık ders aldık.. evli olsam eşimi gölgesine başkasının gölgesi değse gene kıskanırım.. ama güven meselesi kıskançlık demek
Mesela nelerden kıskanırdıb
1. ci derece hariç tüm akraba da karşı cinsten. En nefret ettiğim şeylerden biri kuzen ayağına sarılıp öpüşenler
Öyle bir şey olsa ne yapardın
1 kez uyanirim . 2 cide devam ederse ısrarla si ktir sin git sin hayatımdan
Hayır o değil karşı cins kuzeni yaparsa
Onu si kerim
Benim eşim se 1. ci derece kardeşler dışında kimse 1 metreden fazla yaklamaşamaz
İş yerindeki erkekler işle ilgili bir şey sorsa mesela
Çalıştırmam evlenince
Kadın okumuşsa
Kendi mesleği varsa yapar yoksa asla
Onu diyorum işte
Peki sen erkegi kıskanır mısın mesela kocan iş yerinden arkadaşları ile doğum günü kutlamaya gitse. 3 kadın kadın 3 erkek. Gibi de olsa yek gidebilir mi
Hayır
Peki çok merak ettiğim bir soru daha var. Diyelim sevgili ya da eşin yanında ama onun eski sevgilisi ona seni özledim diye yazsa. Kız peşini yıllarca bırakmasa ne yaparsın. Ama erkek benim için bitti hayatımda sen varsın senin yanındayım dese ne yaparsın
Yolarım o kızı
Normalde bunun olması gerekiyor zaten. Ama bazıları kıskançlık diye bu durumda ayrılıyor. Seven sevdiğine sahip çıkmayacaksa sevmesin bence
Aynen öyle
Teşekkürler
Rica ederim
Peki ne olacak böyle sonumuz ben 35 yaşındayım ailem evlenmiyorum diye benle kavga ediyor artık. Sence ne olacak bu evlenme senin ailede evlen diyen oldumu
Hayır bana diyemez kimse böyle bir şey daha 23 yaşındayım 😄
Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyosun peki
😂😂😂ben senin yaşındayken 23 yaşında 1kere nişanlanıp ayrılmıştım😂😂
Evlenmeyi düşünmüyorum 😄
Ozaman gelecek hedefin nedir peki😂
Aaa çok genç yaşta nişanlanmışsın ama 😂
Nasıl yani
İnsan genç ken evlenmeli çünkü genç iken pek aklı başında olmuyor cahil oluyor. Yaş ilerledikçe olgunlaşır akıllanır eee akıllı insan evlenir mi😂😂şimdi akıllandım evlenmicem diyorum herkes düşman oldu
Yani evlenmek niyetin yoksa gelecek de hedefin meslek sahibi olmak kendi evin kendin başına mı yaşamak yoksa baba evinde prensesim kimse için tahtımdan kalkamam mı hedefini sordum🤭
Bu sene mezun oldum üniversiteden kariyer yapıp kendi başıma yaşamak 😄
Onu soruyorum işte iyi bari aile kahrı çekmeyeceksin😂
Yok ne aile kahrıyla ne de koca ve çocuk kahrıyla uğraşamam 😂
😂😂😂yanlızlık sıkıcıdır onun dışında iyidir. Zamanla yanlızlık değerini anlıyor insan
Akşamları gezip gece kulübüne gittikten sonra yalnızlığın sıkıcı olacağını düşünmüyorum 😂
Tüm Türkiye yi geziyorum desem. Ama sonu sıkıcılık kaçınılmaz. Kendim örnek veriyorum. Deniz e diyorum herkes eşiyle arkadaşıyla ya da ailesi ile gidiyor. Ben tek başına. Eskiden pek umursamazdım şimdi denizde bile uzaklarda yüzüyorum. Millet 10 metre. 20 metre kıyıda yüzerken ben 300/500 metre uzakta yüzüyorum yanlız kalmak için
Ama kız arkadaşın olabilir eşin olmasa da
Bir kız benim eşim olmayacaksa arkadaşım değil gölgemin yanında bile duramaz. Ben öyle kanka ayagı popo ayağı yapanlardan değilim ki
Hangi kız sevgilin değilse senle denize gider uzaklara
Hayır kız arkadaş derken sevgiliden bahsettim ben
Hmm benim varsa eşim olur yoksa arkadaşım yok ya😂😂 ben genede tek gidiyorum ne kadar sıkılsamda işte. Yaş 35 olunca. Arkadaşların genelde evlenmiş olur. 😂😂 kocaları da öyle diyordu eşim arkadaşı ile denize gitsin🤭🤭😂😂
Ya sen yine yanlış anladın beni
🙃🙃 doğrusunu anlat bakayım. Şimdi bir kadın bir erkek nasıl arkadaş olabilir 🙃
Benim bu yaşıma kadar liseden sonra hiç kızlarla arkadaşım olmadı yani 15 senedir arkadaşım yok
SEVGİLİ DİYORUM
Eee sevgili yaptın sonra evlenelime geliyor konu 😂😂😂 sadece sevgili kalacak kız mı var bende onu diyorum. ya da bende mi sorun var sence ilişki yapınca ilk buluşma ya da 2. cide evlenemeye gidiyor konu 😂😂denize gidip ordan nikah dairesine derse şaşmam. Ben sevgili konusunda başarısızım genelde ciddi ilişki olur
Valla büyük harfle yazınca anladım güldüm bunu diyince😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂
Ben mesela evlenmek istemiyorum vardır elbet evlenmek istemeyip sevgili kalan kızlar 😂
😂😂😂
Senide görecez 3/5 sene sonra evlenmiş olursan şaşmam 😂😂
Yok daha neler aday bile yok 😂
3/5 seneye bulamaz mısın 😂😂 sanki sevgili bulan adayda bulur
Yok ben çok soğudum erkeklerden
😊😊 senin şu sevgili dediğin şeyler bazen bana 40 /45 yaşında olup. Kendini 30 gösteren evli dul istekli dullar mı oluyor sevgili ya😂😂 böyleleri sevgili değil kaşar bence. Ehliyetin olsaydı ve yüzme biliyor olsaydın senle arkadaş olurduk .
Ehliyet ve yüzmeyle ne alaka 😂😂
Ben sık denize giderim arkadaş olan araba özellikle motorsiklet yüzemezsee🥺🥺 en az kıyıdan 500 metre açılamıyorsa ben gene tek kalacak denize gidince arabayı ben sürerim. Gelirken o. Deniz yoruyor çünkü😂😂😂
Sende herşeyi devletten bekleme😂😂
Hahahsh neyse hesabı kapatıyorum
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?