7 yıllık eşini aldatan birisi bir daha aldatır mı? Karısı da kocam da kocam diyor.
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7 yıllık eşini aldatan birisi bir daha aldatır mı? Karısı da kocam da kocam diyor.
Bence bir kere aldatmış olması kesinlikle bir daha aldatacağı anlamına gelmez ama güvenin yeniden oluşması için sadece pişman olduğunu söylemesi de yetmez 7 yıllık eşini aldatmak ciddi bir kırılma ve bundan sonra davranışlarının değişmesi gerekiyor gerçekten neden yaptığını anlaması saklamaması bahane üretmemesi ve eşinin güvenini yeniden kazanmak için sabırlı olması önemli karısının sürekli kocam demesi de onu sevdiğini ve bırakmak istemediğini gösteriyor olabilir ama sevgi tek başına güveni geri getirmiyor bence böyle bir durumda kadın hemen eskisi gibi güvenmek zorunda değil zamanla davranışlarına bakarak karar vermeli çünkü ikinci bir şansı hak etmek başka tekrar güvenilir olmak başka bir şey.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Bu adam aniden yapmadı bunu. Bu adam o kadınla konuştu, görüştü. Karısına bile ben başka bir kadını seviyorum yapamıyorum seninle dedi. Gerçekten hala daha eşini normal buluyor musunuz? Benim kuzenim oluyor bu kadın bu arada
Bizim işyerimizde bir abimiz var. Eşini çok seviyor ama arada da kaçamaklar yapıyor. Yaptıktan sonra da vicdan azabı çekiyor, sonra bir daha yapmayacağım diyor.. Ama 1-2 ay sonra yine aynı olay.
Çok kötü bir şey diyor, uyuşturucu gibi... Yapmam diyorum ama bir anda nefsime yenik düşüyorum diyor.. Eğer senin eşinde nefsine yenik düşenlerdense.. İlla ki yapar.
Bu kişi benim eşim değil allah korusun. Ben aldatan insanın sevdiğine inanmıyorum o abi kılıf buluyor
bence bir kere yapan yine yapar, yedi yıllık evliliği ve güveni harcayan adamdan sonra o ilişki eskisi gibi yürümez. tekrar güvenmek de imkansıza yakın bir şey çünkü karakter meselesi bu, değişmiyor.
Bende böyle düşünüyorum. Ve adam karısına ben başka bir kadını seviyorum seni sevmiyorum diyor düşünün ona rağmen kadın adamı bırakmıyor. Böyle bir durum karşısında yani kadın affetti adam iyice zıvanadan çıkar değil mi?
İlişkilerde güven bir kere kırılınca o porselen vazoyu yapıştırmak maalesef eskisi gibi durmuyor aşkım. Yedi yıllık bir emeğe bunu sığdıran birinin bu davranışı alışkanlık haline getirme potansiyeli çok yüksek 🥺.
İnsanlar değişebilir ama bunun için gerçekten derin bir pişmanlık ve ciddi bir terapi süreci gerekir. Karısının sürekli affedici durması da maalesef karşı tarafa özgürlük alanı tanıyor gibi.
Sen böyle bir durumda kalsan affetmek için çabalar mıydın, yoksa direkt siler miydin ✨?
Ben silmeyi tercih ederdim adam kadına başka birini seviyorum falan diyor çünkü
Şaka mı buuu, adama bak sen! Başkasını seviyorum diyen birini hayatında tutmak kendine haksızlık zaten aşkom, en doğrusu 💔✨
Cevap
15Cevap
7 değil 70 defa daha aldatır affeden bi daha affeder mantığı var bunlarda
Belki yapmaz diyemeyiz değil mi bence de yine yapar hem de tillahını yapar
Kesinlikle öyle
Herkes aldatıyor aldatır tabi ben bir ara evli kadınla doslugum vardi yakalandım halada akillanmadim
E kocası bir şey yapmadı mı sana
Uzun hikaye istigramda yakalandık kadın yuzunden oldu her şey
Daha önce kaç defa aldattığı gibi evet yine aldatır..
Peki kadın? Her ne kadar affetse de kuşku içine bir kere düştü değil mi?
Aynn
Mutlu aile pozları vermiş olsa bile değil mi?
Evet abla evet ne duymak istiyon? Aldatan aldatır bi daha koynundan çıkar senin suyun kurumadan o karıya koşar bi de ona k. yar yani erko bu ne bekliyon?
Teşekkür ederim ikna olmak istiyorum sadece kusura bakma ondan böyle soruyorum
Sorun değil ben atlattım rahat konuşuyorum 😉
Üzülüyorum ya kusura bakmayın tekrardan bu adamdan yeni kadına da hayır gelmez değil mi onu da aldatır bu
Abla o filmlerde oluyor ya ama dertleşmek istersen gel anlat dinleyeyim... 🥹
Ne filmlerde oluyor lütfen son sorduğum soruya cevap verir misiniz?
Yuva yıkanın yuvasının olmadığı
Anladım yani yeni kadına gayet de sadık olue demek istiyorsunuz
Olabilir evet
Teşekkürler
Aldatır. kadın aldatılmayı kabulleniyorsa daha cok aldatılır
Kesinlikle o kuşkuyla yaşayacak
Anladım teşekkür ederim
Ben teşekkür edrm. aldatılan sen misşn
Yok kuzenim
Zor işi kuzenin
Kendi tercihi beter olsun
Yapacak bişey yok
Güven mi hangi güvenden bahsediyorsun... Evet tekrar bile isteyerek zevk aldatacak
Tabii ki de hayır 7 yıllık ilişkisini yok Sayan biri yine yapar yine yapar yorulmaz ama sen yorulursun
Karısına başka birini seviyorum dedi. Karısı bunu affetti. Şimdi affedildi ya iyice zıvanadan çıkar diye düşünüyorum. Bir de sanki o aldatmanın zehrini aldı bir kere ahlaklı biri de değil o nedenle diyorum devam eder mi iyice?
Teşekkür ederim
Bir yapan devaminida getirir
Yani oda bu kuşkuyla yaşamak istemez herhalde
Yok affetti hatta etrafa mutlu aile pozları bile veriyor ama sizce öyle midir?
Değildir tabiki
Boşanmaz bu adamdan. Affetti bile adamı adam da bunu aldatır değil mi? Adamın kadına saygısı yok.
Adam rahatça devam eder
Teşekkür ederim
Rica ederimm
Bu konu dan sanane senlemi aldatti
Aynen benle. Ya sıkıntılı mısın sorunun cevabı bu mu? Kuzenimi aldattı kocası
Şaka mısın seni birisi boynuzlasa seni seven birisi seni düşünerek soru sorsa ona sana ne mi denilir seni de mi aldattılar da tetiklendin sen?
Aldatır zaten o ilk değildir
E tabi canım yani ortada her şey
Aldatan genelde yine yapar denir
Bence de öyle bir de karısı affetti şimdi iyice zıvanadan çıkar diye düşünüyorum
Gözleriyle aldatıyor zaten
Aldatir tabi nah guvenilir bi daha da
Tabiki kanka her insana gecerli bu
Etrafa mutlu aile pozları çiziyor yüzüklü resmini falan atıyor
Bence neden aldattığını düşünmeliyiz.
Şaka mısın ya aldatmanın nedeni olur mu? Lübnan da kuma olmayı iyi öğrenmişsin korkunçsun
Ne alakası var? Bir kadın kocasını her anlamda mutlu etmeli. Demekki kocasına eksiklik yapmışki kocasıda bu eksikliği başka bir şekilde gidermek istemiş.
Kes sus artık
Fantezi ise ardı kesilmez
Konu fanteziden bağımsız bence
Oyle deme böyle başlıyor çoğu
Devam ke 😎
Şüphe en büyük gerçektir.
Kesinlikle
İster tabıkı ama gızlı yapar
Duser de kadın alısmıs bellıkı daha oyle ustune cok durmaz olayların
Yok ilk kez olmuş diyor ya ilk kez yakaladı ya da gerçekten ilk kez oldu
Hıc sanmıyorum
Neyi ilk olduğunu mu?
Evet erkek cok yapmıstır kadın bılmıyordur
Aynen
Zaten kadın bılsede artık ses cıkarmaz ya
Bence de bu tavrı ile adama izin verdi artık. Adam buna ben seni sevmiyorum falan bile dedi ben o kızı seviyorum dedi
Yanı bak işte aynen
yüksek ihtimalle
Aldatır
Teşekkür ederim. Kadın affetti bunu. İyice zıvanadan çıkar dimi bu adam?
Alışmadık götte don durmaz
Aynen öyle teşekkür ederim
Yine aldatır
Teşekkürler
İhtimal var...
Muhtemelen öyle ama yediremiyor ve etrafa mutlu bir tablo gösteriyor evliliği ayakta gibi..
Aynen öyle yapıyor helal olsun size valla nasıl da bildiniz
Aslında üzücü o adamdan hayır gelmez ama etraf çok kötü hele milletin ağzı ve travmalar insanı bu noktaya getiriyor..
Gelmesinler ya artık çok yoruldum bizler de çok sevdik ama gitmemiz gerektiğinde ağlaya ağlaya bile olsa gittik günlerce yemek yiyemedik. Ne olacak bu adam bunu aldatmayacak mı bir daha? Baktı barışma var affedildi daha da yapacak hatta öyle değil mi?
Öyle bir tür toksik bağ bozuk bir durum.
Affedildi diye artık zaptedilmez
Her hareketi şüpheli gelecek olmasa dahi kuruntu olacak ki bir noktada haklı olacak
Aynen kendi hayatını zehir etti diyebiliriz değil mi kadın için
Yazık olmuş diyeyim
Teşekkür ederim sağolın cevaplar için
Rica ederim🩷
Değişir
Değişmez bir kere yapan yine yapar. Sadakatsizlik çok başka bir olay. Buradaki adam çok basit kontrolsüz birisi dolayısıyla bir daha muhakkak yapacaktır o zehri bir kere aldı çünkü
Tm
Kanka umarım sen de boynuzlanırsın ve ksndin için de değişir dersin
Bu ne haysiyetsizlik ya. Evli değilim kimseyi aldatmadım. Soru sordun cevap verdim verdiğim cevaba çemkirdin ona rağmen tm deyip geçtim şimdi de bu. Sen ne ayaksın hayırdır.
Ya kes neyi normalleştiriyorsun sen ya. Değişir dersen o cevabı alırsın haddini bil bir de bana haysiyetsiz diyor. Sen neyi normalleştirdiğine bak önce. Normali önüne koydum nasıl kudurdun
Kes ya ke va. Şe
Kadın kör kütük aşık mı
Değil ama affetti
Neden çocuk mu var
Var ama ne önemi var ki çocuk bunların sesli konuşmasına " yine mi kavga var " diyor düşünün çocuk bu ortamda büyüyecek
Çocuklara kim bakacak?
Böyle bir ortamda o çocuk daha mı mutlu olacak?
Anne baba olmadan hiç bir çocuk tam mutlu olamaz
7 yikda 1 defa mı
Bilmiyoruz ne önemi var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?