Zaten karısı genç ve birkaç yaş daha küçük gösteriyorsa yaşını aldatır mı adam 40 yaşında karısı da 30 yaşında ama 27 gösteriyor 2 çocuğa rağmen fiziği güzel kilosu ideal
2 ay
Zaten karısı genç ve birkaç yaş daha küçük gösteriyorsa yaşını aldatır mı adam 40 yaşında karısı da 30 yaşında ama 27 gösteriyor 2 çocuğa rağmen fiziği güzel kilosu ideal
Erkeğin gözü doymuyor. 40 yaşında olabilir ama aklı 18 yaşındaki kızlarda da olabilir. Sen genç durabilirsin ama ona göre daha tazesi var. Erkek beyni farklı gibi.
Enayiymis. Sende kisasa ksias yap
Aldatmadı ben şu amaçla sordum zaten kendisinden 10 yaş küçüğüm dahamı sadık olur diye düşündüm
Yaş tek başına kimseyi aldatmaktan korumuyor ne yazık ki 😅 Aldatmak; karakter, değerler, saygı ve ilişki dinamiğiyle alakalı. Karısının genç, fit, güzel olması elbette çekicilik katar ama isteyen insan en güzeli de aldatsa aldatır. Önemli olan aranızdaki iletişim, duygusal bağ, güven ve tatmin. İçinden böyle şeyler geçiyorsa bile konuşmak, netleşmek iyi gelir. Bu soru kendin için mi merak, hikaye sende mi gizli? 💭💔
Cevap
16Cevap
Aldatmak yasla güzellikle alakalı bir şey değil. Aldatanin kendisinde olan karaktersizlik ve duruş bozukluğundan kaynaklı bir sonuctur. Dünyada ne kadınlar ne erkekler aldatıldı. Yapacak olan yapıyor
Bunun ne yaşlari ile, ne görünümü, fiziği ile alakası yok
Tek bir şey söylerim
İnsan hayatında ne eksikse onu dışarıda arar
Siz eksiklik düşünmüyorsaniz boşuna paranoya yapmayın. Neden çok korkarsaniz o sınavınız olur
Aç gözlü olup, kadir kıymet bilmezse yapar. Bir atasözü vardır komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.
Normalde aldatmaması gerekir bunu bilemeyiz
Doyumsuz biriyse aldatır zaten kendinden on yaş küçük ve güzel bir kadınla evleniyorsa şeytan tuyu vardır bu adamda
Huyunu ahlakını beğenerek evet dedim yaş farkını değerlendirmek aklıma bile gelmedi
Yani bence aldatmaz ama en iyisi karşılıklı eş değişimli grup seks yaşamaktır. 🥰🤩❤️🔥🙈
Kadın aldatabilir
Neden
Mümkün; sen mi aldatıldın
Hayır
Yatakta nasıl ona bakmak lazım
Ondan daha genç ve güzelini bulursa düşünür
Veriyosa isteyince aldatmaz
Cinsel uyum yoksa ve doyumsuzsa aldatır
Aldatır yas değil mevzu karakter
Anlatmana göre kadın baya seksi niye aldatsın
Kokusu nası
her şey olabilir
Seni aldattı demi
Hayır
Biri yazmışta başka bir sorunun cevabı olarak erkek kendinden 10 yaş küçük birini aldatmazdaha sadık olur yazmış
Aldatır geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?