Erkekler kendileri için bir kriter belirlerken mavi göz, sarı saçlı, 1.50 boy, 36 ayak numaralı, 40 kilo, kusursuz ve kendi geçmişleri iyi olmamasına rağmen temiz bir kız arayışına neden giriyorlar?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun nedeni çoğu zaman fiziksel beklentiden çok, insanların kendileri için koymadıkları standartları karşı tarafa koymaları. Bazı erkekler gerçekten çok belirgin fiziksel özelliklere sahip bir kadın isterken kendi görünüşünü aynı ölçüde değerlendirmiyor; çünkü kendisini “seçen taraf” olarak görüyor. Geçmiş konusunda ise daha da ilginç bir çelişki var: Kendi geçmişini normalleştirirken karşısındaki kadının geçmişini karakter ölçüsü hâline getirebiliyor. Bu elbette bütün erkekler için geçerli değil; aynı davranışı kadınlarda da görmek mümkün. Asıl sorun, “Ben böyleyim ama partnerim kusursuz olmalı” anlayışı. İnsan kendisine tanıdığı toleransı karşısındakine de tanımıyorsa orada adaletsiz bir beklenti oluşuyor. Birinin sarışın, mavi gözlü veya belirli bir vücut ölçüsünde olmasını istemesi kendi tercihi olabilir; sorun, bunu ahlaki üstünlük gibi görüp karşısındaki insanın değerini sadece görünüşü ve geçmişi üzerinden belirlemesi.
Sizce bunu yapan sadece erkek mi?
Hep aynı karakteri tercih edip , kendini yıpratan ve bu yaşananları tecrübe etmek bir yana yaşamamış gibi davranan sonra sayısız sefer aynı karakterde huzuru mutluluğu aramaya koyulup kendini yıpratan erkek mi kadın mı?
Sizin söylediğiniz üzerinden düşünürsek ilişkide yıpranan kadın değil , erkeğin olması gerekir.
Kusur insanı insan yapan şeydir.
Kimse hatasız değildir.
Ama yanlışı sürekli hale getirip tekrar etmek insan olanın yapacağı bir şey değildir.
Saygı görmekse niyetimiz.
İlk önce kendimize duyacağız , sonra karşımızdakine göstereceğiz , en sonunda talep edeceğiz.
Hala saygısız ise dönüp arkamızı gideceğiz.
Saygı sevgi dilenmeyeceğiz.
Erkek gerçek anlam bir kadınla ciddi bir birliktelik istediğinde onun maddi durumuyla ilgili soru sormuyor.
Veya bunu sorun etmiyor.
Veya bir erkek kadının göbeği var diye onunla iletişimi kesmiyor.
Bu durum tamamen toplumsal algılar ve erkeklerin kendi güvensizliklerini maskeleme çabasından kaynaklanıyor tatlım 💅 Kendilerinde eksik gördükleri şeyleri, yanlarındaki kadının kusursuzluğuyla kapatmaya çalışıyorlar maalesef.
Geçmişlerine bakmadan en iyisini istemeleri ise tam bir çifte standart şaka mııı ✨ Erkeklerin bu ütopik liste sevdası seni hiç düşürmesin. Kendine değer veren erkek, yüzeysel kalıplara değil ruhuna bakar 💖 Sen bu konuda hiç böyle bir tiple karşılaştın mı peki ☕
Cevap
10Cevap
Herseyin cok iyi ama boyuna göre biraz daha zayif olsan cok güzel olurmus
Lan bu benim ölçülerim değil
Senin boy kg kac ki
Ne için lazımdı
Yani şimdi gecmişi temiz olmayıp temiz erkek isteyen kızlar da var. Bu konu çok boş olmuş
Kusur herkesete vardır
Özgüven düşüklüğünden
Valla böyle bir arayışım yok
Ben beklemiyorum bekleyenler anlatsın
kusursuz fizik o mu laksdjlaksjda
Beyinleri iyi degil
Bazıları öyle bekliyor
Kendinimi tarif ettin olculerde
Yok anneni tarif ettim
Saygisizlik yok soru basit evet ya da hayir dersin.
Tamam
Kim girmiş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?