AKIL HASTASI ilişki uzmanı pislikileri dinlemeyin !!!
Güzel kime göre neye göre? herkes için güzel farkılıdır ! Benim beğendiğim kadını arkadaşım beğenmez , arkadaşlarımın beğendiği kadını ben beğenmem vs vs herkesin seçimi farklıdır. Ben bu yaşıma kadar şunu gördüm Türk kadınlarında = kadınlar biraz güzelse şımarık ve kendini bi bok sanan tiplerdir, bu tür tiplerden NEFRET ediyorum artık ve kesinlikle UZAK duruyorum. Türk kadınları iletişim kurmayı bilmeyen erkekleri KÖPEK zanneden ve durup duruken gelecek durup dururken sevecek sanan insanlar :-) KOMİK !!! bu ülkede erkeklere saapıık taacizzci katilll diye aşağlık aşaağlık hakaretler ediliyor TVlerde.. artık düzgün erkekler kendilerini GERİ çektiler veTürk kadınlarına yaklaşmıyorlar !!! akıl hastası ilişki uzmanları kadınlara YALAN SÖYLÜYORLAR ! erkekler köpek olacakmış , zorla kadının peşinden koşacakmış , zorla sevecekmniş.. KİMSE İSTENMEDİĞİ YERD EZORLA DURMAZZZZZ !!! Düzgün bir erkek ASLA durmaz ve saapıık durumuna düşmek istemez.. bir kadının tanışmaya hiçbir çabası YOKSA , erkeğe bakmıyorsa ilgilenmiyorsa somurtuyorsa erkeğe hiçbakmıyorsa telefonla oynuyorsa yad aküfreder gibi geir bakıyorsa düzgün erkekleri kaçırıp sadece her kadını zorl apeşinden koşan SAAPIIKlarla tanışabilir.. Akıl hastası piislik ilişki uzmanları birde erkekleri dişil enerjili olmakla suçlayıp yeni yeni MODAlar çıkarttılar , artık nede beyni sorunlu iletişim kurmayı bilmeyen ERKEKLERİ KÖPEK zanneden saygısız pisslik feminist narsist kadın , hemen erkekleri suçlamay başlıyorlar.. erkekler şöyle erkekler böyle.. bir de utanmadan çoğuda SÖMÜRGEN ! BU ÜLKE EKONOMİK OLARAK BATARKEN , yalan dolan senaryo TÜrk dizilerini izleyip tüm hesapları erkek ödeyecek, erkek güldürecek, erkek gezdirecek, erkek sevecek bende yan gelip yatacağım keyfime bakacağım KAFASI yaşayan akıll hastaları bence hayallar paris gerçekler Sulukule/Kadifekale kafası yaşıyorlar.. KAdınlara akıl veren videolara yazılara bakıyorum kendini ilişki uzmanı olarak ilan etmiş tipler kadınlara şöyl eakıl veriyorlar = işlerinizi erkeklere yaptırın , erkek ödesin erkek sözüm bulsun erkek sevsin erkek şöyle yapsın erkek böyle yapsın :-) NEDEN YAPSIN LAMNN? O senin kocan mı? HAYIR ! sevgili geçici insan demektir.. sen 2gün sonra o erkeği SATIP başkaısna gitmeyeceğini nereden bilsin o erkek? artık buuzamanda kadınlar GÜVENİLMEZ tipler.. dinsiz imansız ahlaksız kafalarına göre takılıyorlar.. aklı olan bir erkek GÜVENMEDİĞİ kadına hiçbir yatırım YAPMAZ, yapmamaktada haklıdır. Buarada ŞAk sevgi KARŞILIKLIDIR !!! Akış hastası iliki uzmanlarına ÖĞRETİN BUNU == Kadın yan gelip yatacak hatta somuratacak erkekle tanışmak için hiçbir çaba göstermeyecek ve hiçbir şey yapmayacak ama erkek KÖPEK olup zorla kadına gidip "BENİ SEV BENİ SEV , Lütfen sevgili olalım" diye YALVARACAKMIŞ !!! komediye bak sizler akıl hastası insanlarsınız gerçekten :-) :-) :-) Düzgün hiçbir erkek tanışmaya sevmeye çabası olmayan , oturup erkekler beni sevsin bende onların aşk enerjisini sömüreyim PARASINI yiiyim keyfime bakayım ve keyfim bozulursa kafama eserse onu terkedip başkasını bulurum diye düşünen kadınlara GÜVENMEZ !!! günümüzde kadınlara bakıyorum KİBİR EGO ve NARSİSTLİK dolular , kendilerini göklerde görüyorlar ve sokakta sosyal hayatta "İNSAN" olamadıkları için sadece kedilerle ve köpeklerle Konuşup onlarla tanışabiliyorlar hoşlandıkları erkekle DEĞİL ! Sokakta sosyal hayatta telefona bakarak yaşayan maymun bir kadın , etrafında hiçbir erkeğe bakmaz ona elektrik vermezken (bu insanlığın Türk kadınlarında BİTTİĞİNİ gösteriyor zaten) köpeklere kedilere selam verip onlarla konuşuyorlar tanımadıkları sahipleriyle muhabbete başlıyorlar.. kafaları anca kedilere köpeklere basıyor :-) komik ve acınacak bir ülke olmuş burası.. Bir TÜrk kadınına "KEDİYE KÖPEĞE gösterdiğin ilgiyi neden uzaktan hoşlandığın ERKEĞE GÖSTERMİYORSUN" diye sorsan sana verceği cevap şudur kesin %99 : "Erkekle ilgilenirsem ona sevgimi gösterirsem beni cepte görür" :-) Böyle akıl hastası kadın dola etraf.. kendi sevmeyecek , erkek gelip yalvaracakmış "NE SEVGİLİ OLALIM LÜTFEN , YALVARIRIM"... KÖPEK olup yalvarmasını bekliyorlar erkkelerinn.. bu kafayı yaşayanların kendileri KÖPEK bence.. düzgün erkekleri haketmiyorlar ve düzgün erkekleride ASLA bulamayacaklar onlarla ASLA tanışamayacaklar.. Aşk sevgi Pizza değildir !!! önüne HAZIR Gelmez ! Pizzayı bile SEN sipariş edersin bir çaban olur ve öyle sana gelir ama Türk kadınlarına oturun bekleyin hiçbir çaba göstermeyin erkekler KÖPEKTİR onlar zorla sizin ayağaınıza gelecek size "aşk sevgi" diye ACİZCE YALVARACAKLAR diye öğretiliyor telkinlerde bulunuluyor :-) bunu nsonucunda bu akıl hastası pisslik kötü NARSİST düşüncelerle sehirlenen kadınlar sadece KÖTÜ erkeklerle tanışabiliyorlar.. Düzgün bir erkek İSTENEMDİĞİ YERDE DURMAZ , kendisini istemeyen bir kadına tekrar tekrar gitmez , aşk sevgi diye YAL-VAR-MAZ ! neden yalvarsın onursuz gurursuz İTTT gibi davransın ki? Bir kadın "ERKEK"Lemi beraber aşk sevgiyi yaşamak istiyor? yoksa bir KÖPEKLE mi? Senin hiçbir çaban yoksa sevmeye tanışmaya.. ozaman düzgün erkekler kaçar gider sürekli hep aynı saapıklarla tanışırsın, her gördsüğü kadını üzerine saldıran her gördüğü kadına zorla gidip sadece yatmak için kısas süreli düşünen pisslik erkekler yapar bunu.. ben erkeğim ve neyin ne olduğunu bilerek yazıyorum bunları.. EĞER ben bir erkek olarak benle muhattap olmayan , bana bakmayan , benle iletişim kurmak için hiçbir çabası olmayan alakasız bir kadına ZORLA gidip tanışmaya çalışıyorsam bu ülkede bunu adı SAAPIKLIKTIR.. ilietşim karşılıklıdır. Türkiyede bir kadın erkeğe bakmıyorsa EVLİ olabilir SEVGİLİSİ olabilir? sözlü nişanlı olablilir İSTEMİYORDUR.. bunu düzügün her erkek bilir. hatta bunu için bi DEYİM laf vardır = "Kadın istemezse göstermese, yüz vermese, erkek onun peşine düşmez , kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz" bu GERÇEKTİR ama günümüzde kadınlara kuyruk bile sallamayın hiçbir şey yapmayın MAL gibi bekleyin ama erkekler size gelecekler deniyor :-)) ZEKA YBEYİN YOK bunu söyleyenlerde.. bu şekilde bir kadına giden , istenmediğiy ere zorla giden bir erkek her kadına zorla gider :-) Beyni olan aklı olan ZEKi bir kadının bunu anlayabilmesi gerekir ama çoğu kadın bunu anlamıyor ve tanışmaya hiçbir çabaları yok :-) pisslik ilişki uzmanlarını dinliyorlar ve MAL gibi bekliyorlar , neyi bekliyorsunuz?
HEP SORARLAR = Çirkin kadınların yanında neden güzel erkekler vardır diye :-) Çünkü o çirkin dediğiniz kadınlar "İLETİŞİM KURMAYI bir ERKEKLE ÇABALAYIP TANIŞMAYI" biliyorlar.. "ben çok güzelim , erkekler KÖPEK" diye saygısız pislik narsist kadınlar YALNIZ gezerlerken daha az güzel kadınlar çaba gösteriyorlar , hoşlandıklaır erkekle tanışmak için onun gözlerien bakıyorlar birşeyler yapıp çabalayıp zamanı boşa harcamadan o erkekle tanışıp MUTLU Oluyorlar :-) ama bu ülkede mutlulu hakeden kadın sayısı ÇOK AZ.. kibir ukalalık kendini beğenmişlik yeni MODA ve sonuç = YALNIZLIK.. uzaktan bakan düzgün bir erkek , kadını beğensede içinden düşünür? bu kadın evlimi sözlümü sevgilisi var mı ya da beden hoşlandımı? kendi kendine sorar ama Türk kadını ona hiçbir işaret vermez , ona bakmaz ve ona bir yeşil ışık yakmaz.. sonrada erkekler neden bakıp bakıp gidiyorlar , bu erkekler neden ÖKÜZ TRENE bakar gibi bakar ve gider diye söyleniyorlar.. aslında kadınlar ODUN , İnsan değiller ve insan gibi düşünemiyorlar.. kadınlar, yalnız bekar düzgün bir erkek ona baktığında ve bir YEŞİL ışık beklediğinde hiçbir çaba göstermezlerken? evli erkeklere bakıp onlarla konuşup sohbet edip onları AYARTMAYI kendilerine BORÇ biliyorlar bu ülke = Türkiyede ! bu gerçeği İNKAR edecek kadın var mı? TÜrk kadınları bakan ilgilenen bekar erkeklere ABAAAZAA diye hakaretler ederlerken , kendileri durup dururken EVLİ erkeklerle tanışmaya çabalıyorlar.. böylede HASTA bir ülkede yaşıyoruz !56 Yorumla
Soran+1 yılAbi sen ne yazdın ya
- +1 yıl
Abi ne yaptın ama ilişki uzmanları saçma bak o doğru
- +1 yıl
Saygıyla eğiliyorum hocam bu yorum karşısında (henüz okumadım)
- +1 yıl
Sonuna kadar haklı ama baya birikmiş birşeyin patlaması Şak değil ciddi bunlar harbiden seviyeli adamların baya büyük bir çoğunluğu Kadınlardan elini ayağını çekmiş Denemiyorlar uğraşmıyorlar bile Size yürüyen tayfanın %95 i abaza sünepe light erkek tiplemeleri Çok haklı Hep kadınlardan sevecek adam bulamıyoruz gibi şeyler okuyorum bu potansiyelde ki adamlar Vazgeçmiş usanmış bıkmışlar maalesef medya romantik diziler feminizm ve Palavracı ilişki koçları Yüzünden Kadın olurda karşısına harbi bir erkek çıkarsa Onu arkasına bakmadan kaçmaları için ellerinden geleni yapıyorlar. Geçen bu sözde koçlardan biri Erkekler yüzlerce mesaj alıyor gibi baya sağlam palavra sıkmıştı hatta 🤣 biride çıkıp öyleyse bu abazalar nerden çıkıyor bu açlık neden dememiş 🤣 Ah ah Bence çok geç kalındı pek çok şey için Ama Kadınların o kafasında ki düzgün doğru dürüst erkekleri artık bulması imkansıza yakın bir şey
Soran+1 yıl@Milabeni belki de insanlar birbirlerinden ümidi kesti
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece güzel olduğu için biriyle birlikte olmam bu yalnızca şehvettir ve istediğimi elde ettiğim anda oyun biter.
Yanıma yakışmasi ayrı, ruhuma yakışmasi, karakter olarak benzer olmasi ortak noktaların olması, dilimden anlamasi ve en önemlisi anlasabilmek bunlar güzellikten daha önemli.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılYooo, hiç öyle bir kaygım olmadı. Soruya hayır diyorum, yalancı da değilim. İsterse * ötesi olsun, saatlerce konuşamayacağım kadınla saatlerce sevişmeyi isteyemem. Kafası boşsa, huyu suyu sıkıntılıysa olmaz, mümkün değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca, güzel bakan güzel görür, ve güzellik özneldir, bakan kişiye göre değişir. Kime göre, neye göre güzel?
- +1 yıl
düzeltme: *isterse t. aş ötesi olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları kafayı yemiş gibi davranıyor bu konuda. Kendisi mükemmelmiş gibi karşıdakini öyle arıyor mükemmel kıza daha çok itibar ediyor. Ailesinden birisi kaşını gözünü yaptırsa ona laf yok benim kardeşim en güzel kızlardan biri diye geziyor ama karşıdaki kız yapsa o kaşını yaptırdı o şurasını yaptırdı aslında güzel değil diyecek hadsizliği kendisinde bulabiliyor. Objektiflikten uzak yapmacık karaktersizler. Ama bazı erkekler de var seni sen olduğun için seviyor senden başkasına da bakmıyor işte onlar baş tacı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u +1 yılVücudu güzelse onlar için yeterli yüz güzelliğine kimse bakmaz
01 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet Barbie girl kimse onu arıyorlar
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen dış görünüşe bakmam. dış görünüşe kadınlar bakar
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır. Erkekler karşısında ki kişiden sadakatli olmasını, güzel ve bakımlı olmasını bekliyor. Mükemmel olmalıdır demiyor. Zaten gerçekten mükemmel kadınlar dikkat edersen hep yalnız. En çapkını bile en güzelleri ile takılıp anlayışlı güvenebileceği bir kadın ile birlikte olmak istiyor. Ben kadınların aksine erkeklerin mükemmeli aradığını düşünmüyorum şahsen. Çok yakışıklı erkek arkadaşlarım manken gibi kızlar ile kısa süreli vakit geçirip kendisine aşık orta güzellikte ki kızlar ile uzun süreli ilişki yaşadılar
26 Yorumla- +1 yıl
@SametUc kötü
- +1 yıl
@SametUc resim çekinmeyi falan bilirsen giyimin nasıl bilmiyorum ama fena değilsin
- +1 yıl
Açı ve bakışların olmamış mesela
Fotoğraf çekimi önemli - +1 yıl
@SametUc ricalar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılHayır alakası yok. Sevgilimle hayatımın en kilolu döneminde tanıştık. Aileler vesile oldu, bir ara neden kabul ettin dediğimde "fotoğrafını gösterdiler bakmadım bile, herkes çok iyi biri olduğunu söylüyordu dış görünüş değişebilir önemli olan karakter" demişti. Evleniyoruz sonuç olarak. Çoğunluk dış görünüşe önem veriyor evet ama tamamı değil
50 Yorumla
+1 yılErkeklerin dış görünüşte mükemmel olanı aradığı genelleştirilemez. Her erkek farklı tercihlere ve beklentilere sahiptir. Bazı erkekler dış görünüşe daha fazla önem verirken, diğerleri için içsel özellikler ve kişilik daha belirleyici olabilir.
Birçok erkek için dış görünüş önemlidir, çünkü insanlar genellikle ilk etkileşimlerinde dış görünüşe dayalı bir izlenim oluştururlar. Ancak bu, herkesin sadece fiziksel özelliklere odaklandığı anlamına gelmez.
Çoğu ilişkide, derin bağlantılar ve uyum içinde birliktelik, dış görünüşten daha önemlidir. Birçok erkek, partnerlerinde samimiyet, güvenilirlik, zeka, mizah ve paylaşılan ilgi alanları gibi içsel özellikleri değerli bulur.
Herkesin tercihleri farklıdır ve ilişkilerdeki önemli olan şeyler kişiden kişiye değişir. Genel olarak, bir ilişkide uzun vadeli mutluluğu sağlayan, dış görünüşle başlayan bir etkileşim değil, derin bir bağlantı ve uyumdur.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes isteyebilir bunda sorun yok ama asıl konu aynaya bakarak istemek. Kendisi mükemmelmi ki istiyor, insan önce aynayı kendine çevirir ama her türlüsü ben iyiyim sanıyor 🤣 ve en iyiyi istiyor. Bu hadsizligi yapmasalar hiçbir sorun olmayacak
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu boyuma huyu huyuma uygun olsun ve en önemlisi de denklik 👍 kendim gibi birini istiyorum. Akıllı bir erkek çok güzel kadın istemez çünkü bilir ki güzele bakan laf atan sataşan yürüyen çok olur.
Başı beladan kurtulmaz.
41 Yorumla- +1 yıl
Demek ki o yüzden sadece aptallar bana yazıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle olsaydı bu gün bu kadar kezban Narşist egoist olmazdı En ortalama kezban bile kendini adriyana zannediyorsa sebebi damacana bule hallenecek kadar seviyeye bakmayan abaza erkeklerdir. Elbet Erkek ortalama ile güzelin Güzel ile Ultra güzelin farkındadır. Ama çoğu bu bana bakmaz der çok güzele yürümez bile gider ortalamaya atlarlar. Veya uçkurundan önüne gelene yazarlar mesaj atar bol bol iltifat ederler yalandan Kızımızda sadece o mesajı kendi aldığını zanneder Abaza ilgisini iltifatını gerçek zanneder. Kendisini dev aynasında görür. Welcome To Turkey Welcome to Narşist Egoist Kadınlar diyarı
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu düşük zekâlılar, sevgiyi ve değer vermeyi hissedebilmek için fiziksel çekimi vazgeçilmez ve mecburi olarak olmazsa olmaz olarak talep ediyorlar. Ben de bu düşük IQ sahiplerine şöyle bir tertip uygularım, bunlara kendime ait olmayan bir görsel gönderirim genellikle beğenmez ve devam etmezler, ben de bu g. eri zekâlılarla sevgili olmaktan kurtulurum, gerçek duyguya ve hisse önem vererek sevebilen erkek çok zor bulunan bir hazine..
20 YorumlaBazı erkekler için bırak mükemmel olmayı eli yüzü düzgün olmasa da olur, hatta bir şeye benzemese bile olur. Yaşam belirtisi versin yeter
41 YorumlaAslında bu sadece erkeklere özgü bir şey değil ki herkes dış görünüş açısından güzel bakımlı insanlar arıyor. Ama genel anlamda evet insanlar ilk önce fiziki görünümü güzelliğe bakıyor yani ben sadece karakteri önem veririm ben bir insanda karaktere bakarım geriye kalan hiçbir şey benim için önemli değildir diyen insanlar samimi değildir aynı senin de söylediğin gibi yalancıdır.
10 YorumlaErkeklerin tercihleri ve beklentileri farklılık gösterebilir ve her erkek için aynı şeyi söylemek mümkün değildir. Bazı erkekler dış görünüşe önem verirken, diğerleri daha çok karakter özelliklerine veya kişiliğe odaklanabilir. Herkesin tercihi ve beklentisi farklı olduğu için, genel bir kural oluşturmak zordur. İlişkilerde en önemli olanın karşılıklı anlayış, saygı ve uyum olduğunu unutmamak önemlidir.
10 YorumlaAslinda benim asik oldugum kizlarin (3 adet) ortalama guzellikdeydi sonuncusunun vucudu iyidi ama inanki muhabbeti ve davranışlari bana benzedigi ve benimle hic kimsenin ilgilenmedigi gibi ilgilendigi icin asik olmustum kizin burnu sola egilki 2 sene boyunca fark etmemistim kendi soyleyince fark etdim. 16 yaşında onunla evlenmeyi dusunuyordum ama olmadi ve nice guzel kizlarla konuştum ettim hic biri onun yerini vermiyor. O en guzel anilarimi paylastigim biriydi s. misim güzel gotu memeyi et parcasi sadece o gunlere donmek icin 20 sene omurum feda etmeye bile raziyim
013 Yorumla- +1 yıl
🤧vay be😖
- +1 yıl
@tugce082000 soruyu soran senmisin
- +1 yıl
Hayır ben değilim
- +1 yıl
@tugce082000 anladim. Sanirim ayni duygulari paylasiyirsunuz soranla
- +1 yıl
Olabilir duygular aynı nasip bekliyoruz bakalım
- +1 yıl
@tugce082000 bunu beklemiyordum😂 bulursun merak etme
- +1 yıl
@tugce082000 boyle komik olmaya devam edersen 3 vakte kadar bulucaksin
- +1 yıl
Ne bekliyordun 😅😅 komik mi 🤨ciddi durmuyor muyum 😅🤨
- +1 yıl
@tugce082000 dramatik bisey bekliyordum. Cok ciddisin boyle devam😆
- +1 yıl
😅😅amaan ne dramı şikayet edersem ileride kötü biri beni bulur bugünü çok ararım
- +1 yıl
@tugce082000 amaan😂 batıl inanclarinda var harika gidiyorsun
- +1 yıl
Batıl değil gerçek 🤨 karma bile var
- +1 yıl
@tugce082000 tartişirim😂
+1 yılkendilerine gore mukemmelini arıyorlar gotu su cm olsun su beden giyinsin boyu su uzunlukta olsun sacları bu renk su uzunlukta olsun ten rengi bu renk olsun hatta pembe renk olsun sirin olsun seksi olsun vs vs biz kizlar sadece uzun boylu istiyoruz desek bu bizim elimizde değil deyip agliyorlar oyle iste
01 Yorumla- +1 yıl
aglamıcan popo meme güzel olacak
dış görünüş insanın içinin aynasıdır. giydiğiniz kıyafetin manşeti ve rengi bile sizi yansıtır. erkekler kadında saflık ve temizliğe bakar yatarlar kalkarlar ama en sonunda saf ve temiz olan bir kadına tutulur mutlu bir ilişki temennisi isterler bundan dolayı psikolojik olarak daha üsturuplu olan makyajı abartmayan kıyafetine dikkat eden bakımlı olan hanım hanım kızlara aşık olmaz tutulurlar
00 YorumlaGüzellik insanın güzel bir yüze sahip olması değildir. Bilakis güzel bir akla, güzel bir ruha, güzel bir kalbe sahip olmasıdır.. Ne yazık ki çoğu insan da bunu önemsemiyor.🤷🏻♀️
53 Yorumla
+1 yılEmin ol.. güzellik önemli değil diyen erkeğe.. kendi içlerinde gevrek gevrek gülerler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkolar önce kendi sıfatül eşkallerine baksınlar. Öncelik güzellik diyen milyon tane erkek var hala. Şaka gibi geliyor. Geçen birebir denk geldim. Kadın oğluna arıyor diyor ki "bak bizim icin en önemli kriter çok güzel olmasi çok güzel di mi" diyor gelde çildirma ya. Süs eşyası alıyorlar sanki gerizkalilar
04 Yorumla- +1 yıl
Boş yapma soytarı, cinsin bundan ibaret , her yerinizi açıp susleniyirsynus, ev hanımı arasa bu seferde dersiniz mutfak robotu hizmetci mi arıyorsun diye
Cevap sahibi+1 yıl@virginlove ya kes ikile
- +1 yıl
Cevap veremeyince öyle olur zaten sokak fhisesi
Cevap sahibi+1 yıl@virginlove AHLAKSIZ
- Güzellik & Bakım konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılEvet en çirkin erkek bile kendi tipine bakmadan çok güzel kadın istiyor malum aç tavuk kendini buğday ambarında sanır jdjdjdjdhdhh ilk önce kendi tipine baksın ondan sonra yürüsün sonra kızlar neden paraya bakıyor jdjdhhddh
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 754 cevap paylaştı. Nitelikli adam biraz hoş olsun ama nitelikleri e olsun der. Olgun erkek tarzına, konuşmasına saygisina da bakar. Sadece güzelliğe bakan erkek ya mükemmelliyetçidir ya da amacı cinselliktir sadece..
00 YorumlaHayır onlar dış görünüşe ilk bakar ama onların dikkat ettiği bizim dülündüğümüz aksine güzellik değil, gülüş, bakış tarzı ve verdiğimiz feminen enerjidir. Yani bunlar tamamsa etkilenirler güzelliğe önem vermiyorlar pek
00 Yorumla
+1 yılher insan kendini bilse sorun olmayacak aslında ben 10/10 değilim ve bunu biliyorum karşıma gelecek kadın da 10/10 olsun demem. tabi insanın dikkatini çeken belli başlı tipler vardır kimi saça bakar kimi dişe bakar gibi. Ve asla mükemmel insan yoktur. Benim için önemli olan duruş ve enerji. o duruş varsa isterse çirkin olsun ben hoşlanırım.
10 Yorumla
+1 yılBen şuna çok şaşırıyorum, yani adama baksan tipi normal- kötü arası ama Adriana Lima gibi kadın istiyorlar hani Türkiye nin geneli böyle gördüğüm kadarıyla. anlamis değilim 😕
11 Yorumla- +1 yıl
Adriana Lima nin devri geçti
Şimdilerde Jessica May var 😝
Bazı erkekler vardır sırf dış görünüşe önem verir bazıları tam ortasına bazıları ise hiç önem vermeyip içi güzel olsun abi dercesine yaklaşım yapıyorlar bana sorsalar mesela ama ben ikinci dediğim hani her ikisinin olmasını tercih ederim. Çünkü dışı çok güzelse ve iç güzelliği yoksa bana karşı kötü davranıyorsa ondan olmaz ya da tam aksinesi de olmaz (bana göre böyle).
10 YorumlaHayır, eğer birini gerçekten seversen bütün kusurları onun nazarında mükemmelleştirirsin.
43 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında seven insan dış görünüşe önem vermiyor.
Sevgilimini uzun zamandır tanıyorum ve geçmişte sevgilileri benden bin kat daha rus kızları ilede sevgili oldu ama benim tipim 10/6 falan ama şu an uzun ilişkisi benimle
Önemli olan sevgili ile kafa dengi olabilmek, birlikte zaman geçirebilmek. Güzellik bir yere kadar.
10 YorumlaKesinlikle silikon vadisine döndü Türkiye plastik cerrahi de patlama var insanlar saç rengi dudak dolgusu göz lensi derken farklı bir grup türedi kadınlar talebe oranla doğal olmayan. Ölümle sonuçlanacak müdahalelere baş vuruyor amaç ne daha güzel görünmek talep ve bakış açısı ve doğallık pek kalmadı Yurt dışında bu kafa plastik cerrahi yapan kadın görmedim doğal kadınlar onlar için güzel kariyer eğitim önemli
00 Yorumla
+1 yılValla ne yalan söyliyim ben güzel kız istiyorum tipime uygun, mükemmel olması da gerekmiyor. Ama güzellik gelip geçici. Ve karakterinin de güzel olması gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılHayır güzel olanı arzularlar sadece erkeklerin kimi seveceği asla belli olmaz birden bire yanında 20 lik çıtır dünyalar güzeli kadın varken gidip 50 lik birini bulup eglenebilirler sonra o 20 lik çıtır onu affetsin diye yirtinip dururlar erkeklerin kalbi biraz şeydir 7+4 dubleks villa herkesi sigdirirlar kimi sevdiğini anlayamazsin
00 Yorumla
+1 yılHayır mükemmel aramıyorum Sadece zayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamalık masum yüzlü kadın seviyorum çok şey istediğim düşüncesinde de değilim. Jessica May gibi kadınları seviyorum
00 Yorumla
+1 yılTabiki ben sevmem için güzel olmalı çirkin birini sevemem
Güzellik kişiye göre değişir benim güzel bulduğum kızları erkeklerin geneli o kadar güzel bulmaz mesela00 Yorumla
+1 yılEvet öyle herkes ilk karaktere değil dış görünüşe önem veriyor sonra Karaktere kalbin güzelligine bakiyorlar sonra kariyerini bakiyorlar sadece Erkolar değil kızlarda aynı şekilde
00 YorumlaMükemmeli aramıyor da dış görünüş erkekler için oldukça önemli. Ama tipi bir şeye benzemeyen erkekler de öyle güzel kızların peşinde koşturması çok saçma
00 Yorumla
+1 yılMükemmeli aramadim ama çirkin kadınların da en az güzel kadınlar kadar erkek nefreti içinde olduğunu görünce soğudum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişiyor bazıların cidden öyle derdi olmuyor bazıları da boş ve gereksiz zaten fazla takıyorlar.
00 Yorumla Yani nasıl kadın paraya statüye güce bakıyorsa erkekte güzelliğe kadar kardeşim bu kadar basit ama mükemmellik aramıyoruz
00 Yorumla
+1 yılHayır mükemmel aramıyorum ama arayan çok var kadınlar daha mükemmel arıyor aslında erkekler çokta dikkat etmiyor bu konuya
00 YorumlaBen dış görünüşe önem vermem isterse 150 kilo olsun zamanla her şey düzelir yeterki sevgi saygı olsun.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılO kadınların kendi aralarındaki bir saplantısı, erkek bakımlı ve güzel kokan her kadına meyil eder ayırmaz pek, felsefe yaptıklarına aldanmayın hiç.
00 Yorumla
+1 yılMükemmel değil ama güzel olman lazım, değilsen eni sonunda biter. Senden daha güzelini bulsa karakteri falan da idare diyorsa zaten kesin biter
01 Yorumla- +1 yıl
burada gelmiş erkekler için önemli değil diyen kızlar neyin kafasını yaşıyor puhahsbshxb
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yüz güzelliğine, boyuna ve zekaya bakıyorum yalan yok zaten saklamamda. Özellikle bembeyaz yüzlü kadınlar bana çok çekici geliyor. Bir de kadının giyimine çok dikkat ederim. Çünkü kendimde de bunlara dikkat ediyorum.
00 YorumlaHayir deger ver yeter Sahsen Bazı erkekler de. sevgiye açlar Abazadan uzak dur Masum Guzel bir Erkek ilgi goster eminim guzel olur
00 Yorumla
+1 yılErkekler güzelliğe bakar kızlar makyaj yapar kadınlar iç güzelliğe önem verir erkekler yalan söyler bunu bi düşün
04 Yorumla- +1 yıl
30 yaşında değilse bakar ama önemli olan kızın gözünde ulaşılmaz zor ve az ilgi veren yakışıklı erkekler
- +1 yıl
Kızlar bunu istiyor
+1 yılBazı erkekler dış görünüşe fazla takılıyor bence buna gerek yok hayat o kadarda toz pembe değil
00 YorumlaYani ağzı yüzü düzgün olsun yeter bide güzellik algısı kişiden kişiye değişkenlik gösterir
00 Yorumla
+1 yılKadın için güzellik önemli ama asıl olan iç güzelliğin dışı da süslenmiş olması.
00 Yorumla
+1 yılArıyorlar bide utanmadan kendi kıllı sıfatlarına bakmadan
00 YorumlaAsla güzellik göreceli unutma önemli olan birbirine karşı olan duygular
00 YorumlaSelam Canım⭐️
Barbie arayanlar Ken değil bu yüzden dedikleri önemsiz🤜⭐️🤛00 Yorumla
+1 yılBenim için karakter önemli ayrıca yalancı değilim genelleme yapma
00 Yorumla
+1 yılGörüntüye baktığımız doğru. Ama mükemmel diye bişey yok. Suçlamadan önce kendine bak.
00 Yorumla
+1 yılAsıl bunu siz yapıyor sunuz? Sırf ben bundan dolayı burun estetiği yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır evli ya da sevgilisi olan kadınların hepsi güzel mi? Mükemmellik güzellikten bahsetmişsin bir de 😂 mükemmel güzellikteki insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
00 Yorumla
+1 yılBir insanın sevip sevmediğini hiçbir zaman anlayamzsın eğerki seninle yaşlanmadıysa.
00 Yorumla
+1 yılBence bu kadın erkekten ziyade insan olarak görsele önem veriyoruz
00 Yorumla
+1 yılAksine ortalama ve ortalama alti olanlar cok mutlu niyeyse
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Evet tabiki tarif ediyorlar hatta şurası şöyle olsun burası böyle olsun diye
00 YorumlaHayır diyenler yalancı dediğin için yorum yapma gereği duymuycam nasıl olsa kendi bildiğine inanıcan
00 YorumlaKim ne derse desin dış görünüş önemli kız erkek farketmez
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne