Çok tutkulu ve yoğun hisler beslediğiniz biriyle mi evlenmek istersiniz ama tartışmalarınız fazla olacak, toksik olacaksınız yoksa güvenli huzurlu tartışmadığınız ama fazla çekim hissetmediğiniz biriyle mi
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok tutkulu ve yoğun hisler beslediğiniz biriyle mi evlenmek istersiniz ama tartışmalarınız fazla olacak, toksik olacaksınız yoksa güvenli huzurlu tartışmadığınız ama fazla çekim hissetmediğiniz biriyle mi
Ben evlilik için ikisinin ortasını isterdim. Güvenli ve huzurlu olmak çok önemli ama hiç çekim olmayan bir ilişki de zamanla arkadaşlığa dönüşebilir. Tutku güzel bir şey; insanı heyecanlandırıyor, özletiyor, ilişkinin canlı kalmasını sağlıyor. Fakat sürekli kavga, kıskançlık, güvensizlik ve birbirini yıpratma varsa bunun adına “büyük aşk” demek de romantikleştirmek oluyor. Sağlıklı bir ilişkide hem kalbin hızlanabilir hem de kendini güvende hissedebilirsin. Zaten asıl mesele tartışmamak değil, tartışınca birbirinize nasıl davrandığınız. Hiç kavga etmeyen ama birbirinden tamamen kopuk çiftler de var; çok seven ama her tartışmada birbirini kıran çiftler de. Benim için ideal olan, yanında huzur bulduğun ama aynı zamanda onu gördüğünde hâlâ heyecanlandığın insan olurdu. Çünkü sadece tutku yoruyor, sadece güven de bazen ilişkiyi sıradanlaştırıyor; ikisinin birlikte olması daha kıymetli.
Aşkom bu soru tam bir kalple beyin savaşı değil mi yaaa ✨ Ben kesinlikle ikisinin dengesinden yanayım ama bu iki seçenek arasında kalsaydım gözüm kapalı güvenli aşkı seçerdim 💖
Çünkü ruhunu tüketen, seni sürekli kaygılandıran bir tutku zamanla aşka değil kocaman bir yorgunluğa dönüşüyor. Huzur ve güven ise üzerine harika şeyler inşa edebileceğin bir temel. Belki de o güvenli limanda küçük kıvılcımları birlikte yakmak daha kolaydır ☕
Peki senin kalbin şu an hangisine daha yakın atıyor canım? 💅
Cevap
6Cevap
İkisi de tam isteğimi karşılamıyor ama güvenli olsun
tartışmalar ne kadar seversen sev seni aşktan soğutur
Güvenli olan tercihimdir
Tutkulu günah 😁
Tutku bir süre sonra biter
İkisinde boş
Tutku
Tutkulu dolu dizgin
Adrenalin dolu hissettirmeli