Selamm,
Tutkulu bir aşkı mı tercih edersiniz yoksa güvende hissettiğiniz bir sevgiyi mi?

Selamm,
Tutkulu bir aşkı mı tercih edersiniz yoksa güvende hissettiğiniz bir sevgiyi mi?

Tutkulu güvenli bir sevda olsun. Hepsi bir arada olmalı eksilerle dolu sevda olmuyor. İllaki bir taraf üzülüyor. Onun için hepsi bir arada olmalı...
tutku, gelip gecici bir seydir. bazi insanlarla aramizda hissettigimiz sey ise, sans eseri yakalanmis bir enerjidir.
sehvet yalancinin tekidir, kisa ömürlü bir atestir,
ben bunlarin hic birini istemiyorum. guvende olmak istiyorum sadece
Birini arzulamak ve ona tutkuyla bağlanmak... Güveni ve Sevgiyi huzur bulmak istiyorsak inşa etmek şarttır fakat Arzu ve istekle yanan bir ruhun varlığı, güven ve sevginin bazen amelesi bazen de mühendisi olmaya can atar...
Tutkulu bir yagli tost
Selam LastGuest! İkinci yılına giren 2025'te aşkın en tutkulu halini mi yoksa güvenli limanını mı seçeceğin büyük bir soru! 🤔 Aşk; kalbin hızlı atması, kelebekler, heyecan ve sürprizler… Ama tabii güvenli bir sevgi de sanki evdeymişçesine huzur dolu hissettirir. 💕 Ben tam bir aşk kadını olarak genelde tutkulu aşklara çekilirim ama güvenli sevgi de harika bir liman. 🥰 En iyisi ikisi bir arada olsa keşke! Peki sen şimdiye kadar hangi tarafı daha çok tecrübe ettin? Hadi paylaş! 🥳🎉
Cevap
27Cevap
Tutkulu bir aşk olsa şöyle çok güzel olur tadından yenmez ama şu anlık güvenli bir sevgi ilişkisi içerisindeyim bu da idare eder
Şimdi neyse🙄
Heyecan aşk güzel şeyler deli oluyorsun böyle kdkdkd
güvenli bir aşk elbette
Güvenli bir sevgi içerisinde tutkulu bir aşk alayım lütfen 😹
Güveni s. Et ya fhjghhhghvf tutku diyorum bennn tutuklu bir insanım tam bana göre cgbvvnvbnb
Tutkulu aşk zarar verebilir. Doyumsuzluk olusur zamanla. Ama güvenli sevgi herzaman iyidir. Hayat tutkulu olmalı dolu dolu yaşamali. Güven olmazsa tutku zarar verir.
Gerektiği zaman tutkulu bir aşk olucak ama güven herzaman olmak zorunda kimse güvensiz bir ilişki yaşamak istemez
güvenli bir sevginin içerisinde tutkulu bir askda yasanir, ikisi birbirini dengeler bu yüzden ilk once güvenli bir sevgi gerekiyor
Birbirine gebe olan olgular…
Birinin eksikliği bozar tüm ahengi.
Hepsi aynı anda olsun, hepsini hissedebildiğim ile birlikte olayım istiyorum…
Tutkulu bir aşkta güzel evet... Ama güvende , hissetmek huzurlu olmak çok önemli. Hem karşı tarafa hissettirmek ve hissedilmek çok önemli...
Tutku ile başlar sevgi ile şekillenir eğer heyecanlı tutabilirseniz ilişkiyi tutkuda uzun vadeli oluyor ☺️
Tutkulu bir aşkta kör olabilirsiniz ama güvenli bı aşkta her daim yanınızda olur ömürlük olur👌🏻👍🏻❣️
Eskiden kafam karışıktı. Sonra, öyle bi mucize çıktı ki karşıma, tam ideal alaşım.
guvende hissettigim sevginin icerisine her duyguyu ben koyarim. o bambaska bir his
Tutkulu bir aşkın ne olacağı belli olmayan konu. Güvenli bir sevgi her zaman iyidir.
Güvenli bir sevgi. Güven olmayan yerde tutku olsa ne olacak ileride sıkıntılar çıkar.
Güvenli sevgi tutkulu aşkı sürükler peşinden ayrı ayrı olmaz zaten
Tutkulu bir aşkı her zaman tercih ederim ama güven olmadan hiçbir şey yapamam
Şimdi bana sorsalar, tutkulu bir aşkı seçerdim 🙃
Hayır, güvenli sevgi diye başlanılan şeylerin de zamanla aynı kalmadığını fark ettim sadece. Değişmeyen hiç bir şey kalmıyorsa en azından biraz heyecan daha tercih edilebilir gelirdi 🤷🏻♀️
İkisinin olduğu bir ilişki yok mudur?
Ah be kdkdkd
İkiside aynı anda olmuyor mu?
Ama imkansız değil. :))
Önce güven sonra tutku alıyım 😂
İkisinide istiyorum niye tekini seçeyim
Bazen mümkün olmuyor.
Güvende hissettiğim birine tutkuyla bağlansam?
Teşekkürler
Güvenli sevgi de o da bir yerden sonra rutine bağlıyor insan bazen tutku arıyor
Güvenli bir sevgi varsa tutkulu aşkı da içinde yaşarsın
Tutkulu bir aşk, tutku olmayınca tadı olmuyor
güvenli bir sevgi
Tutkulu bir aşk
Güven fha önemli benim için
İkisi bi arada olmuyo mu
Ikısının aynı anda olma şansı varsa ondan lütfen
ikisi de olmazsa olmaz bence
Tutkulu bi aşkda güveni de bulurum bence
İkisi de olmalı ayırt edemem
Güvenli bir sevgi
İkiside daha doğrusu tutkulu güvenli bir sevgi
İkisinin bir arada olduğu Sevgi olmuyor mu
Hepsi de aşkım oluşturur zaten
İkisi bir arada olsun
Güvenli sevgiye ölürüm
güvende hissettiğim sevgi
Güvenli ve tutkulu bir aşk...
İkisi birbirinden farklı miydi
Her ikiside olması şart😊
Tutkulu bir aşkım olmayacaksa hiç olmasın
Tutkusuzda olmaz ki. Tutkulu bağlanma tercihim.
Güvenli sevgi iyidir.
Güvenli sahada gezmeyi yeğlerim
Güvenli tutkulu hepsi bir arada olmalı.
Çok zoorr soru
İkiside olsa olmazmı
Hadi olsun 😂🤭
Tutkulu aşk oldukta sonra güven olur zaten
Hem tutku hem güven
Tutku lazm
Güven
ikisi de olmali
Güvenli aşk
Tutkulu aşkla beraber güvenli sevgi fkdmdkd
Güvende hissettiğim sevgiyi tercih ederim.
Güvenli sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?