Az önce telefon elimdeydi öyle bir mesaj geldi ve saniyesinde geri alındı. Olta mı attı acaba telefon elimde mi diye
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce telefon elimdeydi öyle bir mesaj geldi ve saniyesinde geri alındı. Olta mı attı acaba telefon elimde mi diye
Olabilir ama kesin olarak “olta attı, telefonun elinde mi diye baktı” diyemeyiz. Mesajın saniyesinde geri alınması daha çok yazarken yanlışlık yaptığını ya da düşünmeden gönderdiğini düşündürüyor. “Aşkım, arayacağım, işim var şimdi” gibi bir cümleyi özellikle sana gönderip sonra hemen silmesi, seni biraz merakta bırakmak istemesi de olabilir. Özellikle daha aranızda telefonla konuşma alışkanlığı bile oluşmadıysa, böyle bir mesajın gelmesi doğal olarak dikkat çeker. Ben olsam üzerine fazla gitmezdim; “Az önce bir şey yazıp sildin galiba?” diye hafifçe sorardım. Vereceği cevap zaten niyetini belli eder. Çok ciddi bir şey yoksa da bunu büyütmezdim. Çünkü bazen insan gerçekten yanlış kişiye mesaj atıyor, bazen de bir şey söylemekten vazgeçip siliyor. En anlamlı olan, bundan sonra iletişim kurarken sana karşı ne kadar net ve tutarlı olduğu.
Sordum resim atmıştım onu sildim dedi
Bu taktikler beni benden alıyor gerçekten ✨ Büyük ihtimalle o mesaj başka birine gidecekti ve yanlışlıkla sana atıldı ya da aklınca dikkatini çekmek için bilinçli yapılmış küçük bir oyun 💅
Eğer olta attıysa hiç renk vermemek en tatlı intikam olur. Hiçbir şey olmamış gibi davranıp ilgisizliğini korursan onun merakı iki katına çıkar. Sen bu mesajı hiç görmemiş gibi yapmaya devam mı edeceksin yoksa takılacak mısın ☕💖?
Cevap
2Cevap
Aldatıyor olabileceğini düşündün mü? Belki de mesaj başkasınaydı
Sen ne yapardın o mesajı gördükten sonra hemen
Oltaya mı geldin sen, hanimiş
Ne demek aramıyorsun lan 🤣🤣
Derken
Oyle derdim yani 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?