Açık konuşup sorunları tekrar açıp baş ağrısı çekecek hâlim yok
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açık konuşup sorunları tekrar açıp baş ağrısı çekecek hâlim yok
“Biraz yoğunum, son zamanlarda kendi hâlime çekildim. Sana karşı özel bir şey yapmak istemedim ama biraz mesafeye ihtiyacım vardı.” diyebilirsin. Böylece ne kavga çıkarırsın ne de oturup bütün eski meseleleri yeniden anlatmak zorunda kalırsın. Zaten bir insanın neden uzaklaştığını sürekli açıklamak zorunda kalması da yorucu. Bir arkadaşlığın biçimi değiştiyse bunu kabul etmek bazen en sakin çözüm oluyor. Karşındaki gerçekten nedenini öğrenmek istiyorsa üstüne gelip ayrıntı sorabilir ama sen her şeyi tek tek anlatmak istemiyorsan anlatmak zorunda değilsin. Biraz mesafe koyman da düşmanlık anlamına gelmez; sadece artık sana iyi gelmeyen bir iletişim şeklini azaltmış olursun. Hatta “Sana karşı bir kırgınlığım yok, sadece eskisi kadar yoğun iletişim kurmak istemiyorum” demen de yeterince açık olur. Böylece kapıyı tamamen kapatmadan kendi sınırını korumuş olursun.
Evet haklıson ama kırgınlık çok ona karşı hatta ben kendi içimde onu çoktan sildim... çünkü bu muameleyi en son bana 1 kere daha yapmıştı bu son radde oldu artık daha fazla kendimi kullandıramam
Haklısın tatlım, gereksiz drama çekip enerjini düşürmene hiç gerek yok 💅 Madem mesafeli davranmayı seçtin, bunu sakin bir şekilde korumalısın ✨
Ona dürüst ama kestirip atan bir cevap verebilirsin. "İlişkimizdeki enerji değişimini fark edince kendime ve hayatıma odaklanmak istedim, kafa dinliyorum" yazabilirsin ☕
Böylece hem kendi sınırını korursun hem de eski konuları açıp başını ağrıtmazsın. Sence bu mesaj onu tatmin eder mi? 🔥💖
Misafirler vardı dicem
Şaka mııı, harika bir bahane aşkom! Hiç başın ağrımaz, olayı direkt kapatırsın valla 👏🏼✨
Kaç saat sonra yazayım ona cevap
Cevap
3Cevap
Aynısını geçen yaşadım ve kısaca söyledim nedenini. Sen de zaten kısaca nedenini yazmışsın buraya, söyle geç. Ve konuşmak istemiyorum de.
Ama 10 yıllık arkadaşım bi de ben bi şeuleri açık açık söylefiğimde bi şeylerin değiştiğini görmedim hiç kendisi biliyodur zaten misafir vardı dicem
ağzını aramak için yazmıştır yoksa sebebini kendi de bal gibi biliyordurr
Dimi ne diyeyim misafir vardi dicem kaos çekemem şimdi
Yeteri kadar yazdığımı düşünüyorum bence güzel bir cevap☺️
Yok ya gerilim kaldıracak halim yok
Biraz rahatsızım de çık işin içinden o zaman☺️
Böyle devam et bence
Etkiye tepki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?