7 aylık ilişkim var çok iyi gidiyor hatta yeni yıldan sonra ailemle tanışmaya gelecek, bazen onunla wp durumu paylaşıyorum eski sevgilim görüyor o 5 senelikti sizce ne düşünür yanlış anlar mı ve ona açmam normal mi
44 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7 aylık ilişkim var çok iyi gidiyor hatta yeni yıldan sonra ailemle tanışmaya gelecek, bazen onunla wp durumu paylaşıyorum eski sevgilim görüyor o 5 senelikti sizce ne düşünür yanlış anlar mı ve ona açmam normal mi
Cevap
3Cevap
Eski sevgilinin numarası niye hala sende duruyor ki?
Beni çok yordu onunla nişanlanmaya ölmüşüm gibi davrandı hep umut verip terk etti beni bana çok acı çektirdi onun yüzünden üç senedir sevgilim olmuyordu ve geçenlerde engeli kaldırıp bana yazdı saçma sapan bir sebepten dolayı sevgilim var dedim inanmadı fotoğraf istedi attım ona sana numaramı kaydettti ben de o kudursun diye bazen durum atıyorum ama şimdiki sevgilimi çok seviyorum nişanlanıcam onunla
Çok güzel gidiyor beni çok seviyor hiç bu kadar sevildiğimi hissetmemiştim
bu sorulardan önce şunu sormak laızm. neden umursuyorsun
Beni çok yordu onunla nişanlanmaya ölmüşüm gibi davrandı hep umut verip terk etti beni bana çok acı çekti onun yüzünden üç senedir sevgilim olmuyordu ve geçenlerde bana yazdı saçma sapan bir sebepten dolayı sevgilim var dedim inanmadı fotoğraf istedi attım ona sana numaramı kaydettti ben de o kudursun diye bazen durum atıyorum ama şimdiki sevgilimi çok seviyorum nişanlanıcam onunla
tekrar aynı şeyi soruyorum. ne olduğunu değil. olmuş bitmiş gitmiş bir ilişki. onun görmesi yanlış anlaması vs vs neden umrunda. sen serçekten sevdiğine eminmisin
Evet eminim sadece içimde biraz hırs var
Kafanız pırıl pırıl neden hala eski sevgilinin numarası var mesela
Beni çok yordu onunla nişanlanmaya ölmüşüm gibi davrandı hep umut verip terk etti beni bana çok acı çektirdi onun yüzünden üç senedir sevgilim olmuyordu ve geçenlerde engeli kaldırıp bana yazdı saçma sapan bir sebepten dolayı sevgilim var dedim inanmadı fotoğraf istedi attım ona sana numaramı kaydettti ben de o kudursun diye bazen durum atıyorum ama şimdiki sevgilimi çok seviyorum nişanlanıcam onunla
Geçmişi geride bırakmalısın ne olursa olsun
Biliyorum sadece içimde biraz hırs var
Bu sadece sana ve ilişkine zarar verir en büyük intikam o kişiye hiçbir şekilde umut vermemektir emin ol
Eski sevgilinle neden ayrıldınız neden nuöarası halen kayıtlı
burada üzülen 7 aylık olur
Hayır ben şimdiki sevgilimi çok seviyorum nişanlanacağim onunla
Exi nie engellemiyosun
Değil. Ucuz.
Nesi ucuz
Bi kere wp durumu paylaşmak aşırı paçoz bi alışkanlık. Üstüne 7 aylık ciddi ilişkine rağmen 5 yıllık eski sevgilinin numarasının telefonunda olması ona açık durum paylaşman gayet de ucuz bi hareket.
Aynı şeyi erkek yapınca bütün kızlar toplanıp beddua/küfür ayini yapıyor topa tutuyorsunuz adamları.
Beni çok yordu onunla nişanlanmaya ölmüşüm gibi davrandı hep umut verip terk etti beni bana çok acı çektirdi onun yüzünden üç senedir sevgilim olmuyordu ve geçenlerde engeli kaldırıp bana yazdı saçma sapan bir sebepten dolayı sevgilim var dedim inanmadı fotoğraf istedi attım ona sonra numaramı kaydettti ben de o kudursun diye bazen durum atıyorum ama şimdiki sevgilimi çok seviyorum nişanlanıcam onunla
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilinin ne düşündüğünü umursamayı hemen bırakıyoruz aşkım 💅 Şu an hayatında seni ailene takdim edecek kadar ciddi ve güzel giden 7 aylık bir ilişkin var, odak noktan sadece yeni sevgilin olmalı ✨
Eski defterleri kapatmışken onun durumlarını görmesine izin vermek kafanı boş yere karıştırır. Onu hikayelerine gizlemen ya da engellemen en sağlıklısı olur 💖
Peki şu anki sevgilin bu durumu fark etse ne hissederdi, hiç düşündün mü 🥺