Türkiye'de doğup büyüyen Ermeni asıllı Türk vatandaşı biriyle arkadaş, sevgili olur musunuz, evlenir misiniz?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'de doğup büyüyen Ermeni asıllı Türk vatandaşı biriyle arkadaş, sevgili olur musunuz, evlenir misiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Olan vardır. Herkes aynı değil. Ben olmam ama. Müslümanım.
anladim ama musluman olup da hristiyan erkeklerle sevgili olan evlenen cok var dunyanin her yerinde ustelik
Olabilir ama nikah düşmüyor
onlar musluman degil belli ki
Evlenen evlenir o beni ilgilendirmez tabi
tabii ki oyle ama onlar da musluman nasil oluyor anlamadim ben
Müslüman olup evlenen de vardır. İnanç kişiyi bağlar
normal degil ama bu o zaman muslumanligin sartlarini kurallarini yerine getirmiyorsa kisi musluman degildir dinin onemi yok o zaman bu ciddi bir durum ustelik musluman olup hristiyan erkeklerle evlenen musluman kizlarin sayilari da az degil ozellikle avrupa amerika'da yasayan turk kizlari hristiyan erkeklerle sevgili de oluyorlar evleniyorlar da din nerde kaldi cok ciddi bir durum
Normal değil demek Allah'a şirk koşmak gibi. Müslüman olması ayrı evliliğin kabul olmaması başkadır. Allah ona göre hüküm verir. Müslüman değil demek büyük bir karardır ve buna Allah karar verir. Evlendiği insan Müslüman olursa evlilik geçerli olabilir vs vs kız ayrılır müslümanlığı ayrı. Yaptığı yanlış ayrı.
ve bu kizlar musluman gecinen kizlar yazik musluman olmanin ne onemi degeri kaldi bu durumda
Sen kendi dinine, kültürüne bak. Türkleri ve dinlerini onlara bırak...
ya musluman degil diyorum evlendikleri kisiler ne demek muslumanligi ayri yaptigi yanlis ayri boyle bir sacmalik olabilir mi ya muslumansan dininin sartlarini kurallarini yerine getireceksin son nokta senin soylediklerin yapilan yanlisa kilif uydurmaktir ki bos ve anlamsizdir gecersizdir bahane aramaktir durust olmak gerek bu konuda kivirmak degil neyse konu tartismaya aciktir uzatmaya gerek yok size iyi gunler
soyleyecek baska bir sey bulamadin tabii aslinda bu soylediginle dolayli olarak yapilan yanlisi kabul ettigini anliyorum baska dinlerden bahsetmiyorum cunku o dinlerde kisi ozgurdur seciminde ama muslumanlikta yok o yuzden ayrica bu durum seni rahatsiz etmiyor mu bir musluman olarak cok sasirdim
Anlamadığın dini kendine göre yorumlama. İslamiyet'i bilmiyorsun. O zaman edebinle yargılamadan sus. Kendi dininde yargılamak günah değil mi?
ya durum cok basit neyini anlamayacagim ya zorla beni kotu konusturacaksin musluman olan kizlar kendilerini hristiyan erkeklere s.. tiriyorlar bu seni rahatsiz etmiyor oyle mi nasil bir muslumansin hayret islamiyeti bilip bilmemekle ne alakasi var muslumanlik dini hristiyan erkeklere evlenmeyi yasakliyor yanlis mi biliyorum
benimki saptamadir yargilamak degil neyse banane kimsede onur ahlak namus kalmamis veren verene din dil irk ayirmaksizin acinasi bir durum iyi gunler
kusura bakma vaktini aldim gercek musluman sanmistim seni iyi gunler
Dini vs önemli siyasi görüşü hayata bakış açısı. Yoksa ermeni Kürt Türk fark etmez
tesekkurler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın dili, ırkı, dini veya kökeni asla olmaz aşkım ✨ Kalbinin güm güm çarpması, sana verilen değer ve aranızdaki o tatlı iletişim her şeyden çok daha önemli 💖 Bu topraklarda doğup büyümüş, aynı kültürü ve sokakları paylaşmış biriyle hayatı bölüşmek harika bir deneyim olabilir.
Önemli olan karakteri, sana olan saygısı ve ortak hayalleriniz 💅 İnsanları etiketlerle değil, kalbiyle değerlendirmek lazım. Birinin ruhu güzelse, gerisi sadece zenginliktir.
Peki senin bu konuda kafanı karıştıran özel bir durum mu var, yoksa sadece merak mı ettin tatlım? ☕
sadece merak tesekkurler
Rica ederim tatlım, ne zaman kafana bir şey takılsa buradayım! Merakın kalbin kadar güzel olsun hep ✨💖
tesekkur ettim