ermeni asilli turk vatandasi bir erkekle sevgili ya da arkadas olur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sevdikten sonra irk cins aramam
peki
Olmam
niye
Olmam
niye
Kötü davranmam yanlış bir şey yapmazsa ama arkadaş, sevgilide olamam Azerbaycanlıyım çünki
irkci ve onyargilisin yani
Yo değilim?
belli
Yazdığımı iyi oku istersen
yazdigini okudum azerbaycanli olman bir ermeniyle sevgili olmana engel
uzatmaya gerek yok irkci ve onyargilisin apacik ortada
Senin içinde bir engel bu
Irkçı değilim ben alakası yok
niye benim icin
engel anlamadim
Ermenisin çünki ne ailen ne akrabaların hatta arkadaşların bile kabul etmez bunu. Yarın savaş çıksa gidip erçeni cephesinde savaşacaksın
nereden biliyorsun bunu oyle degil iste
Nasıl peki
İstanbul 'da dogup buyudum askerligimi yaptim neden vatanima karsi savasayim ki
O zaman türksün ermeni değilsin. Ben Azerbaycandan bahs ediyorum. Sen Karabağ savaşında kimi destekliyorsum mesela?
Senin icin demiyo sen iyi olabilirsin onlar yillardir ermenilerle savastilar belki yakinlarini oldurduler bilemezsin dusuncesini bu yuzden degistirmeyi istemek damgalamak hos degil saygi duymalisin
ben haklinin yanindayim dogrunun yanindayim kim olursa olsun hangi millet olursa olsun tarafsiz olarak bakiyorum ben her olaya duruma dedim ya İstanbul 'da dogum buyudum ermeni bir aileden dogarak ben tarasiz dusunurum kimseyi dinlemem hakli kimse dogru neyse onun yanindayim
tarafsiz yazmak istedim tarasiz degil
Bende onu soruyorum kim haklı sence adekvat olarak bakıp söyle
Sen
Benim söylemek istediğim bir ermeniyle evlenmem çünki yarın benim kardeşim asker olsa oda kendi ülkesinin cephesine gitse nolacak o zaman?
@Çakalkız sağol abla ben savaşı soruyorum arkadaşa
Onlarda problem oluyormjs soran bey engelmis yani
Beni mi engellemiş anlamadım?
@Çakalkız onu anladim ama iki tarafi da dinlemek anlamak lazim oyle hemen onyargili davranmamak gerek konu derin aslinda ben haksizin karsisindayim kim olursa olsun olaylara tarafsiz bakarim
dedim ya haklinin yanindayim ben
Ben önyargılı davranmıyorum zaten dediğim gibi kötü bir şey saygısızlık yapmam
Bende onu soruyorum haklı kim?
haklinin dogrunun yanindayim dedim ya kim olursa olsun ama sorunun neden kaynaklandigini neden savas oldugunu iyi bilmek gerek tarafsiz gozle bakarak
Yok kuzum sorana diorum senin icin bu bi engel diye anlamadi cunku. karsilikli savasiliyor ya senin akrabanla sevdigin kisi karsi karsiya gelebilirler bunu anlatmak istiyorsun o ise ben zaten hem turkum hem ermeniyim sikinti olmaz diyo
sorunu tam olarak bilmiyorum ki
Evet abla bende demek istiyorum ki ermeni işgalci ideolojisini destekliyor mu? Haklı buluyor mu onları
Sorunu yanllis sormus olabilir misin?
@Çakalkız ya ben irkci degilim benim butun arkadaslarim turk beni bilen bilir İstanbul "da dogup buyudum ozel okullarda okudum askerligimi yaptim neyse konu cok derin burada konusmak sakincali olabilir
Buluyorsa isler degisecek cunku
Aynen evet haklı buluyorsa işler değişir
Irkcisin demedim ki
Bu soruyu neden sordun?
tabii ki isgalci zihniyete karsiyim ama neden bu hale geldi onu iyi bilmek lazim sorunun kaynagi sebebi nedir niye savas oldu
Çünki ermeniler bizim topraklarımızı işgal etti, vatandaşlarımızı katl etti savaş bu yüzden çıktı
dedigim gibi sorunun savasin sebebi nedir neden savas cikti kim hakli kim haksiz onu iyi degerlendirmek gerek tarafsiz olarak dedigim gibi isgalci zihniyete karsiyim
Görüyor musun bunu kast ediyorum ermeniler haksız diyemiyorsun
durup dururken sebepsiz yere yaptilarsa senin yanindayim cok yanlis ve onaylamadigim bir durum
Sorunun sebebi ermenistanin sinirlarini genisletmek istemesi tabiki isin icinde azerbaycanin dogal kaynaklari da var destegi de ruslardan alinca savas kacinilmaz oldu. Simdk sen diyeceksin bunun boyle oldugunu nerden biliyoruz vikipediyi okuyabilirsin
Ha eğer böyleyse desteklemiyorsan bizim haklı olduğumuzu bilip yanımızdaysan sorun yok
@Çakalkız iste dedigim gibi her iki tarafi da dinlemek gerek karsi taraf baska diyor sen baska nasil olacak? konuyu tarafsiz degerlendirmek gerek tarafsiz bilgilere ulasmak geek eger gercekten ermeni tarafi haksiz ise ben haksiz derim ve isgale karsi oldugumu soyledim yanlis oldugunu da soyledim bunu kim kasidi kim sebep oldu o da ayri bir konu
hakli isen tabii ki yanindayim ermeni asilli oldugum icin haksizin yaninda olmami benden bekleme ben oyle degilim
Kardeşim işgalin nasıl bir açıklaması ola bilir? Aç haritalara bak, arşive bak her şey kabak gibi ortada
Seni anliyorum olayi bilmeden suclu bu diyemezsin o yuzden arastirmani oneririm.@zaxrai8 cim adam savasin neden ciktigini bile bilmiyor sana bu hakli bu haksiz bu diyemez.
Konu nerden nereye geldi. Kardeş sen bu soruyu neden sordun biri seni red mi etti ermeni asilli Turk oldugun icin ya da cok tepki mi gordun?
@Çakalkız aynen olayi tarafsiz olarak iki tarafi da dinleyerek arastirmak gerek tek tarafli olaya bakilmaz sen baska karsi taraf baska diyor dogruyu nasil bulacagiz peki? tarafsiz bilgilere belgelere ulasmak gerek
Bende onu diyorum sana. İşgalin neyini dinleyeceksin çok merak ediyorum işte bu yüzden anlaşamayız diyorum bunun ırkçılıkla alakası yok
@Çakalkız burada fazla bile konustum sakincali olabilir
Neden?
Ne sakincalı olacak? Seni bulup bir şey mi yapıcam?
isgale karsi oldugumu soyledim
azerbaycan topraklarinin isgalinin yanlis oldugunu haksiz oldugunu hep soyledim
O zaman konu kapanmıştır seninle hiç bir sorunum yok
profil resmin erkek sanki
Evet bem değilim
anlamadim kiz misin erkek mi
Kızım
anladim tesekkurler
bir şey değil
Hayir
niye
Ermeni
irkcisin ve onyargilisin yani
Hayir
oylesin iste neyse uzatmaya gerek yok
Hayır
neden sevgili olmuyorsun o halde ya da arkadas mecbur degilsin tabii ki
Olurum
peki
Olmam
niye
onyargili ve irkci oldugun belli
Kararsizim
neden
Bilmem
onyargili olmamak gerek tarafsiz olmak gerek bu konuda kimseyi dinlememek sagdan soldan edinilen duyumlarla hareket etmemek gerek cunku ben oyleyim
On yargi degil burdaki cogu insan bence soyle dusunur ayagini yerden kesecek onu gercekten mutlu edecek deger verecek biri olursa kim olursa olsun ayirt etmez diye dusunuyorum
haklisin tesekkurler