Geçen sene bir arkadaşım beni ekmişti buluşma için son dakika bayağı bozulmuştum
Bu sene de kendisini son dakika biri ekti zor durumda bıraktı :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen sene bir arkadaşım beni ekmişti buluşma için son dakika bayağı bozulmuştum
Bu sene de kendisini son dakika biri ekti zor durumda bıraktı :)
Cevap
2Cevap
çokta kafaya takılacak bir şey değilmiş kenks
Dışardan bakınca öyle ama ben burada emeğimi vaktimi ona ayırıp iş çıkarıyorum kendime karşılığı böyle oluyor
küçük intikam peşindde koşma büyük oyna knks
Nası büyük oynucakmışım
minnak şeylerle uğraşmamakla başla işe :)
Ya minnak değil aslında daha bi sürü meselem var bu kızla. Ben o kadar değer biçtim ettim zor anında yanında oldum kullandı beni iki yüzlülüğünw şahit oldum ne yapabilirim 10 yıllık arkadaş
ilgini alakanı komple kes iletişim kurma kendi önüne bak kendi kendine kudurur o :)
Gönderme falan yapayımı mı tamamen sessiz mi kalayım sence bu sefer beni suçlu ilan edecek birden iletişimi kesti hasta mı ne diyip
Ama etrafında kimse kalmadı onun kuzenleri bile sildi onu
gönderme asla yapma, ona karşı sıradan davran kendini bozmadan kibarca ondan uzaklaş adım adım, kudursun 😂
Kesinlikle onun yaptığı gibi sinsi şekilde yapıcamki bi daha zora düştüğünde beni bulabilecek mi ben çok alıştırdım öyle böyle değil
aynen akıllıca davranmak lazım :)
Bulur evet
Eden bulur etme bulma dünyası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karma gerçekten hiç şaşmayan harika bir sistem aşkım! Biz bazen üzüntümüzden ne yapacağımızı bilemeyiz ama evren o hesabı en tatlı şekilde kapatır ✨
Geçen sene yaşadığın o kırgınlığı çok iyi anlıyorum, insanın hevesi kursağında kalıyor. Ama bak, ilahi adalet dediğimiz şey tam olarak bu işte! Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor, herkes yaşattığını bir şekilde tecrübe ediyor 💅
Yine de sen büyüklük sende kalsın modunda ol, ona nispet yapma ama içinin yağları da biraz eridi tabii değil mi? Senin de böyle karma anların oldu mu hiç? 💖