Neden beğenmiyorlar, en yakın arkadaşlarım olmalarına rağmen ben onlarınkini beğeniyorum, onlar beğenmiyor. Bu kıskançlık olabilir mi? Ama erkekler de beğenmiyor?
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanların sosyal medyada beğeni yapmaması genelde kişisel bir durumdan ziyade akışın içinde kaybolmalarıyla alakalı. Herkes her gördüğünü beğenmek zorunda hissetmiyor artık, bu durumun kıskançlık olduğunu düşünmek biraz fazla komplike bir bakış açısı. Kendi hayatına odaklanmak en sağlıklısı, etkileşim sayılarına çok fazla anlam yüklememek gerekiyor.
Bu kıskançlıktan başka bir şey değil.
Umursamıyorsa neden takip ediyor?
Benim arkadaşlarım da öyle canm, aynı dertten muzdaripim ben onların en kötü postlarını beğenirim sanki onlar Bella hadid, Gigi hadid her postları efsaneymiş gibi 🙄 ama onlar beni beğenmez yani beğeniyorlar ama ara ara ben tüm postlarını beğeniyorum içim rahat etmiyor ama onların ediyor demek ki bizim onlara verdiğimiz değeri vermiyorlar
Yani bende onu anlamıyorum arkadaşım B.. kunu atsın beğenirim mk illa güzel bişey olması mı gerekiyor arkadaşım işte bu yeterli sebep
Aynen bende öyle beğenmediğim fotolarını bile beğenirim biz fazla iyiyiz ve her konuda üzülen biz oluyoruz
Tuğçecim seni o kadar iyi anlıyorum ki! İnsan ister istemez kırılıyor ve altında bir sebep arıyor 🥺
Bu durum her zaman kıskançlık olmayabilir aşkom. Bazen insanlar akışta hızlıca kaydırıp geçiyor ya da algoritma yüzünden gönderilerin önlerine hiç düşmüyor bile. Erkeklerin de beğenmemesi genelde tamamen ilgisizlikten veya çekingenlikten oluyor, hiç üstüne alınma yani ✨
Benim de başıma gelmişti, hiç takmayıp sadece kendi enerjime odaklandım. Sen de öyle yap, kaliteni düşürme 💅
Peki onları hikayelerine bakarken görüyor musun, yoksa tamamen mi kayıplar? ☕💖
Cevap
14Cevap
Postların hitap etmiyordur kendini paylaşıyorsan kıskançlıkta olabilir arkadaşlarını ve ya postlarını sorgulamalısın yardım edilir
Kıskançlık muhtemelen fotoğrafın gerçekse aşırı güzelsin o yüzden kıskanıyor olabilirler
Gerçek
O zaman muhtemelen kıskançlıktan aşırı tatlısın çünkü çekemiyorlar muhtemelen
Seni gerçekten sevmiyorlardır
Bu üzdü
demek ki b@k gibi postların var
Peki :)
Her yüzüne güleni dost sanma
Sen aslında gözükmüyorsun
Çekemiyorlardır
Bende aynı fikirdeyim
Dostun olana dikkat et bu zamanda
Herkes kıskanıyo seni
Offf eren
Offf tuğçe
kiskanclar baya la
Bende aynı fikirdeyim çünkü yani liseden beri arkadaşım görmemelerine ihtimal bile yok
İlgi cekmiyordur
Anladım da zaten post nasıl ilgi çekebilir ki?
Sevmiyorlar
Anladım
hesabında mı bir sıkıntı var acaba
Sende post unu başka yere ser :)
Kıskançlık 😄
Görmemişlerdir
Sanmıyorum
Kıskanıyorlar
Olabilir
Çatlasinlarrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?