Facebook'ta neden arkadaşlarım resimlerimi beğenip yorum yapmıyorlar?

selam ben bi konuyu taktım kafama facebookta 400 kusür arkadaşım var amma ve lakin resimlerimi toplasanız 5 kişi anca beğenmiştir:( yorum sayısı desen bi iki cümle belki eskiden depresyonda biriydim yalnız şu son 5 aydır bayağı sosyalim okula her gün gidiyorum farklı farklı insanlarla konuşuyorum muhabbet kuruyorum samimi oluyorum facebookuma da ekliyorum ben onların resimlerini beğenip yorum yaptığım halde onlar benim resimleri beğenmiyor yorum yapmıyor bunlar hep reelden arkadaşlarım tabiki ve tipim de fena değildir makyaj yaparım güzel giyinirim ama insanlar bana yorum yapmıyor resimlerime çok kafaya takıyyorum bakıyorum onlarınr esimlerini 20 30 belki 40 lişi beğenmiş benimkini ise 4 kişi zor beğeniyor bile ...

neden böyle oluyor? ne yapmam lazım resimlerimi beğenmeleri için?

yüzüme güzel konuşuyorlar ah keşke resimlerimi de beğenip yorum yapsalar keşke neden olmuyor bu?
Güncellemeler
+1 yıl
arkAdaşlar kesinlikle çirkin değilim ve benim derdim ordan burdan netten falan arkadaş tutp resimlerimi beğendirmek değil ! ben reeldeki arkadaşlarımın resimlerimi beğenmesini istiyorum ayrıca bakıyorum hep grup olanlar birbirin resmini beğeniyor benim grubum yok belki de ondan beğenmiyolar:(
Facebook'ta neden arkadaşlarım resimlerimi beğenip yorum yapmıyorlar?