Ya ayrıldım ama diğer her şey çok iyiydi, kıskançtı hep, bir tık sona doğru kudurunca ayrıldım ama asla atlatamıyorum, unutamıyorum çok seviyordum cidden hala da seviyorum napıcam
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ayrıldım ama diğer her şey çok iyiydi, kıskançtı hep, bir tık sona doğru kudurunca ayrıldım ama asla atlatamıyorum, unutamıyorum çok seviyordum cidden hala da seviyorum napıcam
Cevap
9Cevap
Neye ne kadar karışıyordu.
Ben de giyimini değiştirmedi diye ayrılmıştım
Anlaşılırmıyorsa ayrılınır normal
yani sorun su ama ben zaten heo boyleydim benim sayfamda bikinili fotograflarım bile vardı bir suru kaldırdım onun icin tabi Şu an benim de hosuma gitmiyo o sekilde paylasmak da yani basta hic kıskanma falan yoktu sonradan basladı ve cok acık giyinmelerimde rahatsız olmaya basladı Anlamaya calıstım ama darlandım yani
ilişkinin getirdigi sorumluluklar vardir ama senin kararin
ya ben bunu dogru bulmamama ragmen kendimş onun icin değistirdim zaten ama beni biliyo ben hep boyleydim artık yapamıyorum baska biri olmaya baslamıs gibi hissediyorum
Sevsende bu giderek sahada boğucu bir hal alacaktır katlanamazsin buna
diğer her şey iyiyse yaptığın yanlış bence konuşulur bir orta yol bulunur anlamazsa ayrılırsın
Bugün giyimine, yarın hayatına dair kararlarına...
normal tabi ki bassın iki geri
Ne giydiğine karisiyodu
cok dekolte ve cok mini olunca karısıyodu zaten ok dedim normal miniden de rahatsız olmaya basladı
iste bunlar kim de karısıyo bu cogu boyle diye biz bunları boyle kabul mu etcez
sapık dusuncesi olanın her türlü olur
Değil git özür dile barış
tam benlik hareket
O zaman soğuk su
Özgürlüğünü ksıtlayan herseyi bırak
babam bile karismiyo hayirdir deseydin
Sen bizle sevgili ol boş ver
cok iyi niyetlisin saol
evet senin gibiler uc saniyede bir gelir bu dunyaya
İyi yaptın Kaçıncı yüzyıldayzı
Normal
Cinsellik oldumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Giyim tarzın senin kişisel özgürlüğün ve kendini ifade etme biçimindir tatlım. Diğer her şey harika bile olsa, seni olduğun gibi kabul edemeyip kısıtlamaya çalışması zamanla seni çok daha fazla yıpratırdı ✨
Ayrılık acısı çekmen ve onu özlemen inanılmaz normal çünkü kalbin hâlâ çok sıcak. Ama unutma ki saygının bittiği yerde aşk tek başına yetmiyor. Şimdilik duygularını yaşa, Alsancak'ta sahilde derin bir nefes alıp kendine odaklan ☕
Zamanla bu kararın senin için ne kadar sağlıklı olduğunu daha net göreceksin 💖 Sence bir ilişkide kişisel alan mı yoksa tutku mu daha önemli?