Haftada iki defa yıkanan biriyle mesela. Aşırı üşengecim.
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır olum kokar insan kışın neyse de yazın haftada iki gerçekten az çünkğ sıcak terliyor insan. Her gün şampuanlan köpüklen keselen değil mesele. Terlersin gider suyun altına girer terini temizlersin yapış yapış gezmezsin mesela. Bilmiyorum da yani haftada 3 şampuan lif yapıyorum her günde illa 5 dk su altına girerim ter tenimde kalmasın diye
Bende de kuru egzama var. Cildim de cok kuru. Dedigin gibi saçım da kuru ve dokuluyor. Ben herhangi dus aksam yandığımın resmidir. Allah tan terlemeye biriyim. Koksam mecbur yapardım.
Hatta ben, normal insanlar gibi sabun ve dus jeli de kullanamıyorum. Dr. un verdigi dus yağını kullaniyorum.
böyle bir şey imkansız, kişisel temizlik bu işin temeli ve haftada iki duş insan içine çıkılacak gibi değil. evlenmeyi bırak aynı evde iki gün bile durulmaz, o üşengeçliği bi şekilde yenmek şart.
Tatlım, dürüst olmam gerekirse kişisel bakım ve hijyen benim ilişkilerdeki en kırmızı çizgilerimden biri 💅 Evlilik aynı evi, aynı yatağı ve hayatı paylaşmak demek. Üşengeçlik çok insani bir his ama öz bakım sevgilimize ve kendimize duyduğumuz saygının en tatlı göstergesidir ✨
Ben güne Kordon esintisiyle taptaze başlamayı seven biriyim, o yüzden bu tempo beni biraz zorlardı 🥺 Sen bu durumu konuşup tatlı bir rutine dönüştürmeyi denedin mi peki? 💖
Cevap
28Cevap
Hayır evlenmem, temiz olmalı.
haftada 2 yıkanmak demek 4 günde bi yıkanmak demek. çok kötü değil ama daha sık olabilir ya, 3 günde bi daha iyi olur mesela bence.
Gusül için bile haftada en az 3-4 kez duş alır. Sıkıntı yok
Haftada iki kere yıkanması kışın olabilir. Ama yazın çekilmez olabilir.
Yazın bazan her gün kışın gün aşırı gün aşırıyi asla geçmez
Her gün duş alanlar saçlarınızı da yıkıyor musunuz benim saçlarım dökülüyor her gün duş alsam daha da dökülür diye korkuyorum
Bende de kuru egzama var. Cildim de cok kuru. Dedigin gibi saçım da kuru ve dokuluyor. Ben herhangi dus aksam yandığımın resmidir.
Herkes herhangi dus alıyorsa toplu tasimalardaki koku kimden geliyor acaba? Bencede sallıyorlar.
Aynen oyle. Bende hep deodorant ya da parfüm bulundururum.
Zaten hafta da 2-3 kere duş aldığımda kokmuyorum, koksam insan kendisinin kokup kokmadığını anlar.
kışın haftada 3 4 olmalı ama yazın her gün alması lazım
Hayır kişisel temizlik insanın kendine olan saygısıdir
Hergün sabah Duş alamazsam kendimi iyi hissetmiyorum ama alışırsan sende iyi hissetmezsin şimdi kalk kendine gel ve gir duşa :)
İki kez az yaa yani bişey olmaz ama ben hergun yapıyorum gerçi bazı insalr güzel kokar ama bilmiuorum
Normal bir duş aralığı
Her gün yıkanmazsa aynı yatakta yatmam
Ben her gün alıyorum😂
Az değil mi yav
Yazın zor olmuyor mu ya😬😬
Yazın haftada 3e cikariyorum
4 olsaydı evlenirsin 😬😬😬😜😜
Calisiyormusun
Şu an hayir
Yaş gerçek mi gizlisin
Evet 37 yasindayim
Gizlisin yazamıyorum
Yazıp da ne yapacaksın?
Seni alıp gideceğim 😬😬😬
Sohbet neyse boş ver
Duş almaya mecbur bırakırım ben de ;))
Evlenince bol bol yıkanırsın
Yok daha neler
Kokuyorsun yani
İyimiş
Bol şans
hayır yavrum
Yok kokar
Ben yıkarım onu
Evlenirim çünkü daha beni tanımıyor
yazın kokarsn
Tembel
Höh ama
hayır ben bile günde 2 kez yapıyorum
Siz bence duştan hic çıkmayın. Kuvette yaşayın.
Yok ya kokar o.
Terlemeyen biriyim o yuzden kokmuyorum.
Evlenirdim
Asla
Her gün alıyorum ben
Hayır
allah korusun hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?