Her şey iyi hoş, konuşmaya başlıyorsun muhabbet sarıyor, alakasız nedenlerden ya da herhangi bir neden dahi göstermeden konuşma bir anda sonlanıyor. Sizce de can sıkıcı değil mi bu durum. Benzerini yaşayan var mı?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde iletişimi bitiren ben oluyorum. Tabi durduk yere değil. İletişimde önem verdiğim noktalar var. Bunlara dikkat etmez, özen göstermezse bir anda kesiyorum konuşmayı.
Çünkü ben dikkat ediyorum, özen gösteriyorum. Karşılığının olmasını istemek hakkım.
Bu bır neden sonuc ılıskısı ve gayet makul bır zemınde iletmissiniz
Senin denk geldiklerinin de kendi kriterleri vardır da daha kendileri ne istediklerini bilmiyorlardır, öğrenirler umarım.
İletişimi kesmeden önce sebebini uzun uzun anlatıyorum ben ki karşı taraf hatasını anlasın şoka girmesin diye 😂
Ne guzel acıklamıssınız tesekkur ederim. En azından siz nedenını belırtme nezaketınde bulunuyosunuz belkı o aşamada bile konusarak bişeylerı halledebılır oldugunuzun sinyalını verıyorsunuz anlayana tabi..
O aşamada kaybetme korkusu ile her halükarda hata yapıyorlar maalesef. Olan zaman ve enerjimize oluyor.
Tabı öyle bir handıkapta var zaten butun problem yanlıs ınsanlara dogru alaka ve emek verdıkten sonrakı o kaybediş hissi değilmi
Denemeden doğru mu yanlış mı bilemeyiz ki. Karpuz değil ki tıklayasın, kavun değil ki koklayasın 😂
Hahah kafiyelerde yerinde 😂 demek istediğim yanlıs kısı oldugunu anladıgında yasadıgın o hayal kırıklıgı
Yapacak bir şey yok. O da hayatın tuzu, biberi iştee
Aynı kasedı defalarca basa sarmasıda o tadın tuzun bızde tansıyon şeker yapmasına sebebiyet verıyor işte
Ahaha doz aşımı yapmamak lazım 😂
Endokrin bunu begendı 😂
Kaldı ki sağlığa zararlı olan insanlardan uzak durmalı..
Zararlı olduğunu fark edince duruyorum.
Yaşın ve yaşanmışlıkların getirdiği tecrübelerimiz iyi ki varlar diyebilirmiyiz?
E tabii
Tesekkurlerımı sunuyorum yanıtlandıgıız için.. 🙏🏻😌
Rica ederimm
Çokça yaşadım kdkdd ne bilim bişiler geliyor galiba ne bilim
Neden bulamıyorsun değilmi?
Bulmak için uğraşmıyorum daha çok sksjddj artık benlik olduğunu düşünmüyorum çünkü
Ney senlık degıl ıletısım kurmakmı?
Evet
Üzüldüm seni böyle düşünmeye sevk etmelerıne
Üzülcek bişi yok ki neye üzüldün tam olarak?
Yanlış insanlara denk geldiğin için iletişim kurma hevesini almışlar senden böylelikle gerçekten iletişim kurmaya istekli ve hevesli insanlara karşı uğraşmıyorum benlik değil diyorsun
Yok yanlış anlaşılmışım, yani birisi benimle iletiş kurmak istemeyip keserse artık sorunun benden kaynaklı olmadığını düşünüyorum demeye çalıştım aslında
Anladım şimdi daha açıklayıcı oldu teşekkür ederim ben de iletişim kurma ve hevesini elinden aldıklarını düşündüm
Yani bu da var tabi dkdod
İşte asıl sorun ne biliyor musun senin elinden bu hevesi alanlara denk gelmen benim de içimde bu heves varken senin bu hevessizlik hissettiğin zamanlarda senin gibi insanlara denk gelmem buna üzülüyorum bir noktada
Kesinlikle çok can sıkıcı bir durum, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Maalesef dijital dünyada seçenek çok fazla olunca insanlar emek vermeyi unutur hale geldi. Ghosting denilen bu durum tamamen karşı tarafın iletişim beceriksizliği ve olgunlaşmamış olmasıyla alakalı.
Seninle hiç ilgisi yok, o yüzden sakın değerini sorgulama ✨ Gerçekten kaliteli bir bağ kurmak isteyen insan her zaman farkını belli eder 💖 Peki sen genelde ne kadar süre konuştuğunda bu durumu yaşıyorsun, hep aynı tipler mi denk geliyor acaba? ☕
Cevap
1Cevap
4 5 kez yaşamışımdır bunu. Garip insanların olduğu garip bir yer burası
Gariplik çukuru
Kesinlikle
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar