Ya aldatıldım, ya sövüldüm, ya şiddet gördüm, ya da aşırı baskı içinde kaldım. Ama hiç gerçek bir hisle sevilmedim. Neyi yanlış yapıyorum? Bir erkeğin bir kadını sevmesi için ne yapması gerekiyor?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi şöyle bir hikaye var bir gün bir çocuk annesine tıpkı senin gibi anlatıyor sitem ediyor annesi de çocuğun eline bir tane değerli bir şey veriyor götür bunu önce hurdacıya sonra ikinci elci ye sonra ise sarrafa. Çocuk annesini dinleyerek götürüyor ve hurdacı diyor ki buna beş kuruş bile vermem ikinci elci diyir ki hadi senin hattına üç beş atayım ama sarraf diyir ki offff bu nasıl bir şey böyle ne kadar istersen veririrm müthiş bir şey hasıl ı kelam kısa keseyim sarrafa denk gelmedin diye kendinde arama her bakan sendeki ışığı görmez maalesef ki o yüzden kendinde arama
Burada yanlış yaptığın şeyin “sevilmeyi hak etmeyecek bir kadın olmak” olduğunu düşünme. Aldatılmak, hakarete veya şiddete uğramak senin sevgiyi hak etmediğini göstermez; karşı tarafın sağlıksız davranışlarını gösterir. Ama aynı tip insanlara tekrar tekrar denk geliyorsan, belki de tanışma aşamasında bazı kırmızı bayrakları görmezden geliyor veya kötü davranışı zamanla düzelir diye umut ediyorsundur. Bir erkeğin seni sevmesi için kendini değiştirmek, daha güzel olmak ya da sürekli anlayış göstermek zorunda değilsin. Sağlıklı sevgi; saygı, güven, sınırlarına dikkat etmek ve seni korkutmadan yanında olabilmektir. Bence bundan sonra “Beni seçsin” yerine “Ben bunun yanında kendimi güvende hissediyor muyum?” sorusunu daha çok sor. Çünkü sevgi uğruna kendinden vazgeçtiğin yerde, sevgi değil bağımlılık büyüyebilir.
Seçtiği veya tercih ettiği erkeklerin karakterlerini gözden geçirmeli ve tanıştığınız insanları tanımak için izlediğiniz yolu değiştirmelisiniz.
Bir insan hep aynı şeyleri tercih edip hep aynı yolda kalıyorsa;
1. Bunu yapanın kendini sorgulaması şart.
2. Akıl vereni varsa ondan uzak durmalı.
3. Kavramları ve tanımlamaları yanlış öğrenmiştir.
Kırılan kalbini öyle iyi anlıyorum ki, şu an sana kocaman sarılmak istedim 🥺 Yaşadığın bu ağır şeyler kesinlikle senin suçun değil, önce bunda bir anlaşalım ✨
Bazen sevilme arzumuz o kadar yüksek oluyor ki, sınır koymayı unutup yanlış insanlara şans verebiliyoruz. Değer görmek için bir şey yapmana gerek yok, sadece kendi değerini hatırlaman ve seni eksilten her erkeğe anında kapıyı göstermen gerekiyor 💅
Sen sınırlarını koyduğunda doğru kişi zaten seni el üstünde tutacak 💖 Şu an kendini nasıl hissediyorsun, biraz içini dökmek ister misin? ✨
Cevap
8Cevap
Bu birazda tercihlerle alakalı hayvan seviyorsan hep onu tercih ediyorsan sonu böyle olur
Ya biz doğru değiliz, ya da doğru insana denk gelemedik.
Kendini sevmen gerekiyor
Tercihlerini gözden geçir
yanlış kişiler... Başka bişi düşünme
Kariyer.
Sen hangi şehirde yaşıyordun?
kaç yaşındasın daha
21 yaşındayım
Y*******
sınırların var mı
Seçimlerin yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?