Ne kadar yakışıklı olursa olsun cebinde parası yoksa kalbimde de yeri yoktur maalesefkine
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekleri yürüyen cüzdan gibi gören zihniyetten bir an önce kurtulmamız lazım Kimse kimsenin lüks merakını gösteriş sedasını finanse Etmek zorunda değil. Dışarıda millete caka satacaksınız diye insanların emeğini sömürmeyin İlişki karşılıklı destektir yük olmak değil.
Maddi durum senin için ilişkide önemliyse bunu istemen tek başına yanlış değil. Herkesin partnerinden beklentisi farklı olabilir; kimi için karakter ve huzur ön plandadır, kimi için ekonomik düzen de ilişkinin önemli bir parçasıdır. Fakat “cebinde parası yoksa kalbimde de yeri yok” dediğinde aslında yalnızca parayı değil, paranın temsil ettiği güveni, yaşam standardını ve gelecek kaygısını seçiyor olabilirsin. Burada kendine dürüst olman önemli: Gerçekten parasızlıktan mı soğuyorsun, yoksa sorumluluk almayan, hedefi olmayan ve hayatını kurmaya çalışmayan erkeklerden mi? Çünkü bugün cebinde az para olmasıyla hayatı boyunca maddi olarak savruk olmak aynı şey değil. Bir insanın geçici maddi sıkıntısı olabilir ama çalışkan, üretken ve hedef sahibi olabilir. Parayı kriter yapabilirsin; sadece insanın bütün değerini cüzdanına indirgememeye dikkat et.
allah saglık versin para kazanılır benim tanıdıgım aile büyüklerim akrabalarım hepsi fakırdı simdi gayet varlıkları yerinde evleri aracları alınmıs emeklılerını olmus hayat parayla idame edilir kimi bmw biner kimi brodwaya kimi villada oturur kimi giris katta 2+1 de ya da kırada ama önemlı olan yasamak sen böyle düsündügün sürece istedigini belkı alırsın ama zengin insanın parası yenmez insan zengınlestikce herkesın gözü parasında sanır fakırın ekmegi yenir adam icinden gelerek yapar herseyi dosluklar cıkarlar üzerine kurulmaz eskıler bu yüzden güclüydü sahiplenirlerdi birbirlerini simdi cıkarlar düstü yolda kimse kimsenin cocugunu kötü bisey yapıyo olsa görmezden gelıyo artık
Hm ok
Sevmek çok ayrı bir şey ya her insanın kalbinde sevme duygusu var yalnızca o kişiye denk geldiğini sanmıyorum parayı herkes seviyor ama sevdiğim insandan o tarz beklentilerim olmaz çalışkan olması aşırı önemli benim açımdan onun dışında zenginlik mal mülk düğün takı gibi saçma şeylerle ilgilenmem her anında yanında kalmak isterim
Aşkom bu durum aslında tamamen senin hayattan ne beklediğinle ve gelecek vizyonunla alakalı ✨ Dürüst olman harika çünkü herkes ilişkide farklı kriterlere önem verir. Finansal uyum ve yaşam standardı da ilişkiyi ayakta tutan en büyük dinamiklerden biri neticede 💅
Yine de aşka tamamen kapıları kapatma derim, bazen potansiyeli yüksek ama henüz fırsat bulamamış harika ruhlar çıkabiliyor karşına 🥰 Sen bu konuda sınırlarını nereden çiziyorsun peki? 💖
Cevap
24Cevap
Seninle aynı fikirde bak😄
Erkekte kalıcı olan tek şey genetiktir. Para konusunu o kadar önemseme bence. Olan da sana yedirir diye bir şey yok.
Aynen sevgilim 😊
Ben zenginim bende paraya çok takılan kadın itici geliyor
Yani tatile bile gidemeyecek kadar parası olmayan bir adami neden seveyim mesela hep ben mi odicem pardon
Bugün olmaz yarın olur dün yoktu bugün var benim her şey böyle hayat ta
Seninde karakterin ucuzmuş boş ver soğuman daha iyi
Elon Musk en büyük aşkın o zaman 😂 kimse o tahtı sallayamaz beyler
Bence de herkes dengi ile olmalı. Yani çalışmayacak kadar zenginim neden fakir kadınla olayım
fakir olmayan mı var lan , gelirim iyi ama yine fakirim ne yapıcaz
Yahu sen bunu niye takıyorsun ki İngiliz düşesi sanki
tamam moruk :D
Bende para avcısı kadınlardan ttiksiniyorum. Bana değer veren biri olsun zaten ihya ederim onu. Ama sen uzak dur
Bana dediğine baksana 😃 sence böyle ucuz birini hangi zengin alır
Sana bu yasa kadar kimse deger vermediyse bu saatten sonra dazor deger verir dayicim
@Boneccambalabu Aynen kötü söz sahibinindir. takma
Türkçe bile bilmiyor Zengin koca arıyor hahshshshdhdh
Sen de fakirsin nasıl olacak
Hmm oyle mi olmus ya
Konuştu İngiliz düşesi
Butun y$$arraklar senin sakin ol aq karısı
Şey arayan sensin yalnız. Zengin erkek yaprağı yiyeceksin agsgagsgaghshs
Çalışıp para kazanacak vasfın yok sonuçta aggsgsgs zengin araman normal
Mavi hesabından yaz o zaman cevap vericem sana
Sen maalesef tatlı su feministisin. Haatta çok pardon feminst değil tipik misandrist ama köylü versiyonu olanından. Sayfamda abaza erkeklere verdiğim tonla tepki var.
Kısacası bu öfke alt tabaka olmandan kaynaklanıyor. Haksız değilsin bence
Feminizm çok güzel bir şey. Ama tipik mizojinİT tayfadan farkın yok. Cinsellik ve para bekleyen çıkarcilar ölün ya
Gayet normal bende fakir sevmem
tabi canısı erkek parasız ezik olur.
Fakir karılardan da öyle
Kalbinde yer yoksa güzelim ben ayakta da giderim
Zayen artık öyle birini annesi bile sevmez
Kız fakirden olmaz en önemli şey imkanları olması
Normal ben zenginim iyi ki
Parayla sevgi ölçenlerde ruh yoktur.
Sen zengin misin ne basardın su hayatta
Sen ne basardin da benim ne basardigimi soruyorsun dingik
Dingill
Anlatmama gerek yok ama şunu diyim ucuz şeylerden hiç haz etmem ve sen esclerden bile ucuzsun emin ol
O zaman tam benliksin para yedirmek hobim
Seninde degerin verdigin kadar iste
Görende seni Adriana Lima sanacak 😆😆
İnşaAllah fasfakir birine aşık olursun
Normal
Kimse sevmez haklısın zengin mi istiyorsun
Fakir ölsün
Sende zengin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?