İzin vermiyor yani ben de işte tatlı falan yapıyorum ona ama hesap işine elimi sürdürtmüyor
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu düşünmen biraz fazla kuruntuya kaçıyor gibi. Adam hesabı ödetmeyi kendi tercihiyle yapıyor ve sen de karşılığında tatlı yapıyor, düşünüyorsun; yani ortada tek taraflı bir “ben ödüyorum, sen yiyiyorsun” durumu olmak zorunda değil. Bazı insanlar sevgisini para harcayarak veya ikram ederek göstermeyi seviyor. İleride bunu başına kakıp kakmayacağı ise bugün hesabı kimin ödediğinden çok, karakteriyle ilgili bir mesele.
İçinde yine de kalıyorsa bir gün “Sen ödüyorsun ama benim de katkım olsun istiyorum” diyebilirsin. Hesabı zorla bölmek yerine bazen kahveyi, tatlıyı veya başka küçük bir şeyi sen üstlenebilirsin. Zaten sürekli sana “ben sana şunları yaptım” diye borç çıkarıyorsa, orada sorun hesap değil, ilişkinin zihniyetidir. Şimdilik anlattığın kadarıyla böyle bir şey çıkacakmış gibi görünmüyor.
Hiç param olmasa bile hiç kimse hesabımı ödesin istemiyorum ya Allah bana kendi hesabını her koşulda ödeyecek ekonomik güç versin sonra paramı yedin derler falan hiç kimseye belli olmuyor bence sende ödetme
Bunu o kadar iyi anlıyorum ki ✨ Benzer şeyleri ben de erkek arkadaşımla yaşıyorum. Şık bir jest gibi görünse de kafanın karışması çok normal 🥺
Gelecekte lafını etme ihtimali tamamen onun karakteriyle alakalı aşkom. Yine de senin evde tatlı yapıp jestine karşılık vermen mükemmel bir denge kurmuş 🧁
Bu durum seni rahatsız ediyorsa bunu tatlılıkla onunla konuşabilirsin. Sizde durumlar nasıl, hiç lafını imha etti mi 💖
Cevap
5Cevap
Yani para odememeni tercih ediyorsa guzel. Ama hayir ben odeyecegim dediginde olay cikariyorsa o buyuk sakat.
Centilmen erkek hesabi kendisi odemeyi tercih eder. Fakat kadinin bakis acisi, hesabin arada bir kadin tarafindan da odenebilecegi yonundeyse adamin buna da saygi gostermesi gerekir.
Aksi takdirde sadece kendi bakis acisina saygisi olup senin bakis acina hic saygisi olmayan bir ayi oluyor.
hesabı ödese öyle dersiniz ödemese prenses erkek dersiniz napcaz la biz sizle hahshwhd
Dengeli olmalı ya böyle de muhtaçmışız gibi hissettiriyo
hesabın eşit ödenmesinede karşısınız
Normal karaktere sahipse bu tür şeylerin lafını etmez
Normali bu zaten bakma sen bu zamanın moderncilerine :)
Ulan bizi ne hale getirmiş bu erkekler biz ne ara böyle ali cabbar olduk
Kıymetini bilmezsen der tabi. Ben dedim mesala
dee hatta iban atar aldiklarini ver dige
normali bu. aman sevişme.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?