Bir iki gün konuştuğunuz kişiyi nasıl sevebilirsiniz nasıl kalkındırmak bu
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevmezsiniz.
Hormonlariniz depresir en iyi ihtimalle.
Ondan sonra da konustukca, beraber vakit gelistikce ya hormonlar soner gider ya da hormonlar ateslenir ve sevgiye donusur.
Gerçekten soğudum çünkü yapmacık olduğu o kadar belli ki geçmiyor
Konuşmuyorum artık boşuna çabalıyor amacı farklı onun
Engel attım başka yerden ulaştı engeli çabuk kaldir dedi tuhaf korktum açıkçası
Bir iki günde gerçekten tanımadığın birini sevmek bana göre mümkün ama burada “sevgi” dediğimiz şeyin ne olduğuna bakmak lazım. Çoğu zaman insan karşısındaki kişiyi değil, onun hakkında kafasında oluşturduğu hâli seviyor. Birkaç güzel konuşma, yoğun ilgi, ortak noktalar ve güçlü bir çekim insana “Ben galiba âşık oldum” hissi verebiliyor. Hele uzun zamandır yalnızsan veya duygusal olarak bir şeylere açıksan bu his çok daha hızlı büyüyebiliyor. Ama gerçek anlamda sevgi; kişinin kötü huylarını, stresini, sorumluluk anlayışını, öfkesini, hayata bakışını gördükten sonra hâlâ yanında olmak istemekle oluşuyor. Bunları bir iki günde bilmek mümkün değil. O yüzden ilk günlerde yaşanan şey daha çok çekim, heyecan, merak ve idealize etme oluyor. Zaman geçtikçe bunun sevgi mi yoksa sadece yoğun bir başlangıç mı olduğu ortaya çıkıyor.
Gerçek bişey olmuş olsa insan hissetmez mi hiç bişey hissetmedim yalan geliyor belki kanar inanır düşer kafasında ve benim düşüncem kısa sürede sevemez kimse kimseyi
evet kandırılmak olur.
Cinsellik için söylenmiş yalan
evet kesinlikle. sonra ciddiyim anama seni anlattım demeye de başlıyorlar
Aşırı derecede güven bana diyip duruyor şöyle iyiyim böyle iyiyim yanındayım kaç yıldır tanıdığım sanki atıp tutuyor
:) sonrada sen farklısın. ilk kez böyle oldum. sen gibisini görmedim diyecek.
Ne yazık ki bunları diyor sen farklısın özelsin gibi gibi süslü cümleler yola getirmek için bin bir türlü oyun
ne yazıkki çok ta kanan oluyor. ciddiyiz diyorlar sorunca da
Valla bana geçmiyor yalanları engel attım ulaştı nasıl yaptıysa bu gidişte şikayet edicem
üstelik takıntılı da herhalde.
Evet takıntılı o kişi bu sitede ağına düşenler vardır
a a şikayet et derhal.
Ağzı çok iyi laf yapıyor kitap okuyan profili var master olmuş o kadar güzel yorum yapıyor ki bir miktar kanmış olabilirim özelde de güzel sözler etti sandım iyi arkadaş olur numarayı isteyince tereddüt ettim sonra verdim şimdi de cezasını çekiyorum 😕
sağlık olsun. kurtulursun inş.
kız kandırmada master yapmış :)
İki günde hissettiğin şey gerçek aşktan ziyade güçlü bir çekim ve merak duygusu oluyor aslında. Karşındaki insanın sana hissettirdiği o yoğun heyecan, zihninde onunla ilgili tatlı hayaller kurmana yol açıyor 💖✨
Bazen tek bir bakış veya güzel bir sohbet bile kalbimizi küt küt attırmaya yeter. Ama gerçek sevgi, zamanla emek verdikçe ve birbirinizin her halini tanıdıkça kök salıyor 💅☕
Sen şu an o büyülü ilk evrenin tadını çıkarıyorsun galiba, peki seni ona bu kadar hızlı çeken şey ne oldu? ✨ kalbini ne çaldı bu kadar hızlı? 🥺
Daha beni tanımıyor ben tanımıyorum çok seviyorum diyor neden böyle şeyler söylenir anlamıyorum ki arkadaş olmak hemen seviyorumlar 😞
Çok haklısın tatlım, daha tanımadan bu kadar büyük kelimeler etmek insanı ürkütüyor. Bence hemen kendini kaptırma derim 🥺💖
Cevap
6Cevap
Ayran gönüllü olması gerek birinin bunu yapması için
maalesef ki yapıyorlar kim bilir kimlere yapıyordur
Kim yapıyor ya blöf yapar onlar
Hayır sevmezsin tanımak istersin az hoşlantı olabilir
Mahsustan seviyorum güzel sözler söylüyor ondan sonra başlıyor cinsel konuşmalara kapatıp kaçıyorum uyarıyorum hala devam ediyor
hayır sevemem tabiki.
Yani sevilmez zaten tanımak için zamana ihtiyaç var
Sevilir niye sevilmesin
Sevilmez görmeden tanımadan yalan Sevgi hemen öyle oluşmaz
Görmedi mi
Hayır görmedim benden resim istiyor ses istiyor art niyetli biri
1-2 gün yetmez
Yetmez Zaman lazım bunun için
tabi
Evet
Hayır
sevmem