Zamanla beni seveceksin, gör bak sen de bana aşık olacaksın diyen birine ne kadar şans verilmeli, uzak mı durmak gerekiyor, siz olsanız ne yapardınız..
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanla beni seveceksin, gör bak sen de bana aşık olacaksın diyen birine ne kadar şans verilmeli, uzak mı durmak gerekiyor, siz olsanız ne yapardınız..
Cevap
4Cevap
Vermem.. vermedim, ben böyle bir vebalin altına giremem. Herkes sevilmeyi hak ediyor, bende karşılığı yoksa oylayamam
Ben bir şey hissetmiyorsam şans vermem.
Adam gibi biriyse zaten zamanla sevebilecek biriyim. Beni seveni sevmek daha çok bana göre bir şey. Onun için şans verirdim. Âşık olmak bana göre değil, aptallaşıyorum. O âşık olsun, ben onun sevmesini seveyim. Bu daha çok benlik. Hem böyle ilişkiler yürüyor. Hatta bir söz var: Kadının âşık olduğu ilişki psikoloğa, erkeğin âşık olduğu ilişki evliliğe gider.
Tek taraflı buna izin vermem ancak bi mecburiyetim olmalı onaylamam için yine bile vücut dilim belli eder mutsuzluğumu
Kimsenin gör bak demesiyle olmaz o iş yemek değil ki bu bi tat bak çok seveceksin hoşuna gidecek gibi sözler aşk sevgi kavramı farklı bişey ruhun için istemeli istemsizce her anında onu düşünürken bulmalısın kendini bunlar zorla olmaz
Açıkçası hiç bir ilişki düşünmüyorum. Ama varsayım olarak düşünürsek evet şans veririm ama temkinli olmak kaydıyla
Hoşlanmadıysam başta, şans vereceğimi sanmıyorum
Zamanla sevgi olur mu olur. Ama tutku olmaz o çok başka bişey. İkisi bir arada olması lazım yoksa arkadaşlarımıda seviyorum 😊
Ben şans vermezdim açıkçası
Hayır öyle işlere girmiyorım
vermezdim sonucta onun icin ne kadar onemliyse benim icin de o kadar onemlidir o iliski. o yuzden hem onun icin hem de kendim icin kabul etmezdim aksi taktirde zaman kaybi olurdu.
Sevmek zamanla olur ama aşka asla olmaz. Yine de bir şans verilmeli.
Hiç sevmiyorsa uzak durması gerekir.
Ben hoşlanmıyorsam şans vermem
Güzel olmayan hiçbir kıza şans vermem
Hayır
veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kalpte başlar, zorlamayla değil ✨ Biri sana ısrarla seveceksin dediğinde bu durum genelde büyüleyici bir masaldan çok baskı gibi hissettiriyor. Sana hiçbir şey hissettirmeyen birine sırf o çok seviyor diye şans vermek iki taraf için de haksızlık olur 🥺
Ben hissetmediğim bir çekim için asla kapımı zorlamam. Elektrik yoksa zamanla da zor gelir. Sen kalbinin sesini dinle, istemediğin bir hisse zorlanma 💖 Peki bu durum seni şu an darlıyor mu?
Bende böyle düşünüyorum da seni seveni sev öyle mutlu olursun diyen var
Büyük yalan o aşkom ya! Kalbin atmıyorsa sırf o seviyor diye mantık evliliği gibi çekilmez ki o iş 🥺✨
Flört evlilik değil:))))