Birinden ilgi ve değer görüyorum ama ona karşı bir şey hissetmiyorum. Şans vermeli miyim? Zamanla ben de sever miyim?
3 ay
Birinden ilgi ve değer görüyorum ama ona karşı bir şey hissetmiyorum. Şans vermeli miyim? Zamanla ben de sever miyim?
Hayır his olması lazım. Neden dersen, bak bende yaşamıştım zamanında böyle bir şeyi. Hiçbir şey hissetmediğim birine şans verince bu sefer birinin 1 yıla hissettiremediği duyguları başkası 1 haftada hissettirebiliyor. Bu iyi bir şey değil işte çünkü hayatına alacağın insana hislerin olmasa da o insanın sana hisleri oluşuyor ve ahını almaman gerekiyor. Bu sefer de içinde hiç çıkamadığın çıkmaza giriyorsun
Sevgi iyileştirir ben bunun sıkıntısını yaşıyorum beni seven insanları tercih etmediğim için ve hep sevdim dediğim insanların peşinde koştuğum için yalnız kaldım ona bir şans ver kullanabilirse senin içinde iyi olur
Bu his tam olarak “keşke sevsem ama içim ısınmıyor” durumu 🥲 Çok tanıdık bir şey bu. Şöyle söyleyeyim; saygı duyuyorsun, iyi biri, değer veriyor ama kalbin susuyorsa kendini zorlaman ikinize de haksızlık olabilir 🙃
Bazen zamanla hoşlanma oluşabiliyor, özellikle aynı ortamda sık sık görüşüyorsan. Ama sıfır çekiyorsan ve sadece “beni çok seviyor” diye denemek istiyorsan, ilişki içinde vicdan azabı yaşama ihtimalin yüksek 💔
Bence önce flört aşamasında kal, kendini sevgili olmak zorundaymış gibi hissetme. Biraz takıl, konuş, tanı, kalbin minicik bile kıpırdarsa denersin, yoksa nazikçe dürüst olman en temizi ✨
Şu an aklına onu sevgilin gibi hayal edince için nasıl hissediyor, rahat mı yoksa geriliyorsun mu? 😅
Cevap
7Cevap
seviyorsam evet
Hayır. Bir kere sevmediysen zamanla olacak şey değil o
asla verme onun duygullarıyla oynamış olursun kendini düşün öncelik hep kendin olsun istemediğin hiç bişi yapma
Kesinlikle hayır Eğer hiçbir şey hissetmiyorsan kesinlikle deneme bile. Kıvılcım yoksa o Ateş asla yanmaz
Öyle mi
İnan bana öyle biri için çok fazla denedim şans vereyim dedim gerçekten olmuyor. Bak küçücük bir kıvılcım küçücük bir beğenme bile varsa tamam dene derim Ama yoksa hiç bulaşma
Yaptım da bır hafta sonra mükemmel bırı olmasına ragöen bıraktım
Ben Veremem şans 🤷🏻♀️
asla bu iğrenç bi şey
Evet vermelisin
Evet yaşadım berbat bir hiss
Veremem olmaz
hayır
Vermem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?