Ben takıntılı derecede seven insanlardan çok korkuyorum. Bence romantik düzey aşılmamalı.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben takıntılı derecede seven insanlardan çok korkuyorum. Bence romantik düzey aşılmamalı.
Benim sevgilimde öyle hemen evlenmek istiyor beni kaybetmekten korkuyor ama ayrılmak istediğimde engellediğimde ne başka yerlerden ulaşmaya çalışıyor ne rahatsız ediyor sizin takıntızı anlayışınız biraz farklı bence.
Konu sürekli "sen benimsin"e falan gelirse bence korkudan ziyade içi sıkılmaya başlar insanın, sanki ellerine kelepçe vurulacak gibi hissedip oradan kaçmak ister. İnsan fazla sevdiği her canlıyı sıkar sonuçta, gerek fiziksel gerek zihinsel.
Sana o kadar katılıyorum ki tatlım 💖 Çok sevmekle takıntılı olmak arasında dağlar kadar fark var aslında. Sağlıklı bir aşk insanı özgürleştirir ve huzur verir, ama sınır tanımayan takıntı kesinlikle ürkütücü 🥺
Senin bu duruma anında engel koyup çizgini çekmen harika bir hareket olmuş, tam bir kraliçe davranışı 💅 Sağlıklı ilişki dediğin karşılıklı saygıyla büyür. Peki sen daha önce hiç böyle sınır zorlayan biriyle karşılaştın mı aşkom? ✨
Cevap
9Cevap
Çok sevmek değil, sevgiyi denetim sanmak korkutur. 😄
Beni korkutmaz kadın olsaydım evet erkek halimle ne yapabilir
Her şey dozunda güzeldir saplantılı insanlardan uzak durun
Herşeyin fazlası iyi değildir dozunda sevecek olan sevsin
Korkunç bu arada ben de korkarım fena rahatsız edici
Takıntılı insanlardan uzak dururum daima
Bende senin gibileri sevmem
Bu konusma gercek mi
Iyi yapmissin bisver
Atlamis
Yazık olmuş 😂
Aynen ya çok korkunç. Mal alır gibi. Pazarlığını falan yapacak mıydı ne teklif edecekti onları da sorsaydın bari 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?