Evli bir adama aşık oldum uzak duruyorum ve sürekli acı çekiyorum. Ben suçlu muyum sizce ?

Artık âşık olmak bile istemiyorum bu yıl çok kayıplarım oldu zaten bir yas süreci geçirdim çok sevdiğim biri intihar etti travma yaşadım üstüne iş yerimde iflas ettim kuruş kuruş biriktirdiğim parayla açmıştım iş yerimi bütün param da gitti zaten o evli adamı da orada tanıdım. Tüm zorluğa rağmen onu seçmedim. Maddi durumu da iyiydi parayla gözünü boyamaya çalıştı bakmadım. Olay şöyle başladı. Sürekli peşimde geziyordu benimle iletişim kurmak istedi sürekli etrafımdaydı ama evliydi ben de uzak durdum hatta iflas eşiğine gelince o iş yerimi kapattım. Ama takip ediyordu hâlâ karşılaşıyordum ben de ister istemez duygu oldu ve çok acı çekmeye başlıyordum beni yargılamayın istemeden oldu ve çok üzülüyordum arkadaşlarım sevdikleriyle geziyor tozuyor aşk yaşıyor yuva kuruyordu ben ise duygularımı hep içimde tutuyordum sevdiğim şeyden uzak durmak zorunda kalıyordum oysa benim de hayallerim vardı ama kimsenin yuvasını yıkmak istemedim. Adam hem evliliğini sürdürüyor hem peşimden koşuyordu güven duymadım bir hemcinsime bunu yapmak istemedim en zayıf olduğum en darda olduğum dönem çıktı karşıma çok zor bir sınav benim için. Şimdi hep uzak durdum ama hem bu intihar travması iş yeri kaybım param gitti son olarak bu kişiyi de istemiyorum yani ne kadar istese de duygularım bunu inkâr etmiyorum ama ben uzak duruyorum çok zor..

Evli bir adama aşık oldum uzak duruyorum ve sürekli acı çekiyorum. Ben suçlu muyum sizce ?