Artık âşık olmak bile istemiyorum bu yıl çok kayıplarım oldu zaten bir yas süreci geçirdim çok sevdiğim biri intihar etti travma yaşadım üstüne iş yerimde iflas ettim kuruş kuruş biriktirdiğim parayla açmıştım iş yerimi bütün param da gitti zaten o evli adamı da orada tanıdım. Tüm zorluğa rağmen onu seçmedim. Maddi durumu da iyiydi parayla gözünü boyamaya çalıştı bakmadım. Olay şöyle başladı. Sürekli peşimde geziyordu benimle iletişim kurmak istedi sürekli etrafımdaydı ama evliydi ben de uzak durdum hatta iflas eşiğine gelince o iş yerimi kapattım. Ama takip ediyordu hâlâ karşılaşıyordum ben de ister istemez duygu oldu ve çok acı çekmeye başlıyordum beni yargılamayın istemeden oldu ve çok üzülüyordum arkadaşlarım sevdikleriyle geziyor tozuyor aşk yaşıyor yuva kuruyordu ben ise duygularımı hep içimde tutuyordum sevdiğim şeyden uzak durmak zorunda kalıyordum oysa benim de hayallerim vardı ama kimsenin yuvasını yıkmak istemedim. Adam hem evliliğini sürdürüyor hem peşimden koşuyordu güven duymadım bir hemcinsime bunu yapmak istemedim en zayıf olduğum en darda olduğum dönem çıktı karşıma çok zor bir sınav benim için. Şimdi hep uzak durdum ama hem bu intihar travması iş yeri kaybım param gitti son olarak bu kişiyi de istemiyorum yani ne kadar istese de duygularım bunu inkâr etmiyorum ama ben uzak duruyorum çok zor..
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende evliyim partnerlerim olur, her nekadar baştan evli olduğumu sevgili değil partner ilşkisi kurduğumu söykesemde zamanla duygusal zaaf gösterenler oluyo, ozmanda ben uzaklaşıyorum, çünkü amaç iyi cinsellik duygularla oynamak değil
Ben uzak durdum aradaki fark bu adamla olmadım ama istemeden duygu gelişti belki o dönem çok yalnızdım dardaydım o yüzden oldu bilemem ama sonuçta acı çekmeyi hak etmedim
Okadar takma unutulmıcak kimse yok haketmesi yeterli
Adam seni istiyorsa ayrılsın eşinden bu kadar kolay! Takılacak yatıp kalkacak yoluna bakacak amaç bu
Yuvası dağılsın istemiyor evlilik bir köşede dursun bir köşede de sen dur istiyor zaten peşime takıldığında evliliğe normal devam etmesi bunu açıklıyor
Yani o yızden böyle tiplere aşık olmayacaksın yüz vermeyecksin. kendinden uzak tutsckssın. bence biraz psikolojik olarak yorgunsun ve boşluktasıbin
Yahu dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsun bir tek sen varsın gibi iş yeri batan pes etme öyle. Evli olan kişide zaten aşağılık birisiymis evli olduğu halde macera aramış seninle
Uzaktan öyle tabii ben aylarca işyer kurmak için para biriktirdim çalıştım bütün emeklerim param çöp oldu İşyeriöi kapatsam bile aylarca borç ödedim öyle söylemek kolay tabii
Yahu bende iş yeri kapattım açtım sanki bir tek sen mi yaşadın bu olayları niye hemen olumsuz düşünüyorsun. Ne üzerine acmistiniz iş yerini
Evet tek başına olsa sorun olmazdı ama çok sevdiğim en yakın gördüğüm kişi intihar etti sevdiğim kişi evliydi üstüne işyerim gitti ve ben bunların tümünü 8 ay içinde yaşadım tek başına belki atlatmak kolay olurdu
Sevdiğin kişi evli olsa ne oluyor birde evli yani senin olmayan birisini niye seviyorsun ruh hastası mısınız
Hayır değilim ruh hastası olsam onun peşine takılır evliliğini bitirmek isterdim ben özellikle uzak durdum ve aşk dediğin şey de senin isteğinle olmuyor bunu öğren önce
Aşk dediğin tek tarafli olmaz. Karşı tarafta bu konuda bir karşılıksız sevgi vermeli ama evlendiği an bunların hepsi yok hukmunde olur tabi ben aşkı karşı taraftan görmeden olusturmam o aşkı
Suçlu değilsin. Bunu ona belli ettin mi
Hayır hiç. Eğer belli etsem peşimi hiç bırakmazdı hatta benimle iletişim kurmaya çalıştığında işyerime geliyordu bahanelerle azarlıyordum
Uzak durduğun sürece masumsun
Evet o kadar donandım ki bu adam allem etti kallem etti beni
Kazanabilmek için her yolu denedi maddi zorluğumu dark edip ordan kazanmak istedi ne yaptıysa uzak durdum ama takıntılı halleri başladı işyerinde çıkınca takip ediyordu işe gelirken de öyle gitsem bike karşıma çıkıyordu zaten kendi içimde duygularımla boğuşuyorudm
Yakınlaşmıyon dimi
Eğer bir sefer taviz verirsen devamı gelecek ve senin için her şey çok daha acı verici olacal
Hayır hiç olmadı benimle gelip tanışamadı bile gerçekten adam gibi boşansa ben istiyorum demeyi bilseydi belki ama yapmadı bende uzak durdum
Emin ol sen ona cevap versen de o boşanmayacak
Çok şey isteyenin elinde hiçbir şey kalmıyor sonunda
Aynen öyle valla. Sen önüne geleceğine bak.