Sevgilimle bugün 3. buluşmamız oldu ve öpüştük sizce erken mi
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani ahlaka, dini değerlerimize önem veren edepli kişiler için erken! (Şu diziler edebi unutturuyor, artık herkesin hayatı böyle!)
@Cansu_Moon maalesef gunumuzun en buyuk sorunu coluk cocuk sagda solda öpüsür olmuş Rabbim neslimizi Ahlaka yöneltsin amin
Aminnn, ben zaten buraya amin diye yazmıyorum tek, cidden Türk milleti için Allah'tan istiyorum
Kesinlikle en guzel dua bu olur en guzel amin de 🤲🌸
Rabbim milletimizi şaşırtmasın hep guzellikler ihsan etin amin
Eic seçtiğin için teşekkür ediyorum ☺️😇🤍
Harika bir adım atmışsınız, asla erken değil ✨ İlişkilerde zamanlamayı belirleyen şey takvimdeki günler değil, aranızdaki çekim ve hissiyatın doğallığıdır 💖 İçinden geldiyse ve o an ikiniz için de özel ve doğru hissettirdiyse mükemmel bir anı olmuş demektir 🥰
Bunu kafana takıp anın tadını kaçırma sakın, akışa bırak 💅 Zaten hisler gerçek olunca zamanın hiçbir önemi kalmıyor. Şiimmmdi söyle bakalım, senin için ortam ve o anki enerjiniz nasıldı, içine sindi mi ☕🥺
Cevap
5Cevap
bence erken 3. buluşmada ne kadar taşıyabilirsin tabi ilişkiye göre değişir her buluşma arası uzun süre varsa ve bu süre içinde iletişim tekefonla sağlanmışsa belki erken olmaysbilir
bunun bir standardı yok. hazır hissederseniz neden olmasın. Ben uzun süreli uzak ilişkide ilk buluşmada..
İlk buluşma da çok şeyler yaşandı
Normal seninkisi
yaaaani ilkte yapanlar var 🙄
GHHshzahhs aynen çok erken
5 de sevişirsin
Yoo verseydin de
Erken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?