İlişkinin kaçıncı ayında olmalı? Yoksa evlenince mi olmali
Kiz da erkek de ciddi düşünüyorlar
Kiz da erkek de ciddi düşünüyorlar
Birbirinizi cidden seviyorsanız birbirinize dokunmaya kıyamazsanız ve hemen olmaz bu da zamanı gelince olur her şeyden gerçekten emin olunca
Biz ciddiyiz diyip ilk zamanlarda öpüşmek mi bana hiç ciddi gibi gelmiyor
Eğer pişman olmayacaksan öpmek istiyorsan orası ayrı
Yok yok biz zaten hiç opusmedik ikimizde istemiyoruz sadece merak ettim böyle şeyler aceleye getirilmemeli çok haklsın
😊😊😊
ciddi bir ilişki olup olmaması önemli değil, iki taraf da hazır hissedince kendiliğinden olur zaten. belki bir hafta , belki bir ay, belki birkaç ay sonra, bilemeyiz.
Her ilişkide öpüşme olmak zorunda mı?
Öyle bir sormuşsunuz ki soruyu her ilişki de öpüşmek zorunlu gibi? Öpüşmenin zamanı ve saati olmaz, anlık gelişen bir şeydir...
Cevap
35Cevap
Ben hiç opusmedim sevgililerim le belki de bana garip geliyor du evlenmeden yapmak bilmiyorum yani 😊
İki buçuk ay sonra, salı gününde, saat iki,üç arası ve yağmurlu bir havada olmalı.
Belli bi zamanı yok kimisi ocak ayında kimisi Mart kimisi temmuz değişiyo yani :D Karşılıklı olarak hazır hissedildiğinde olur
Öpüşen insan daha ilerisinide getirir yanlış mıyım?
Ne alaka kardeşim ya
Bu benim düşüncem erkek milleti bir başını alsın sonunu yatakta ya da vb yerde bitirim.
Doğru diyosun aslında ya hem boşuna dememişler opusme cinselliğin başlangicidir diye
Evet haklısın ama ben de biraz abartıyorum ve hiçbir kızın elini tutmadım.
ya içine almadıktan sonra devam et yaşa zevkini
ay mı sfdhshdshs. Aa ne gerek var o kadar erken öpüşmeye şöyle bir 20-30 yıl geçsin
Dinlerine bağlılarsa evlenince değillerde istedikleri zaman
Bunun bi süresi zamanı olmaz içinden gelir ve bi anda gelişir
Kaçıncı ay mı? Ne ayı yaaa 🤦♂️ Taktik maktik yok bam bam bam sjsjsj
Ne saçma sapan düşünceler bunlar... yani 3 gün de öpüşünce ciddi olmuyor 3 yıl geçince mi ciddi bir ilişki oluyor.
İlişkinin ne üzerine kurulduğuna bağlı.
Ve bence imkan ve dürtü varsa öpüşmek masum ve güzel bir şey. Hata sayılamayacak kadar masum bir şey
Sevgili olmadan ciddi düşünemezsin, görücü dışında. Öpüşme s*kişme de sevgili olmadan olur
İki çiftin hazır hissettiği her an olabilir. Romantik bir gece de yürürken. Kafede otururken. Gezerken. Dolmuşta giderken. Her ne zaman isterlerse o zaman
Öpüşmeyi ne zaman isterseniz yapın ama evleneceğinizden eminseniz güveniyorsanız her şeyi yapabilirsiniz. Biz de içine girmeden çok sürtüştük, yaladık, okşadık rahat olun.
Nişanlanınca olabilir.
Bunun zamanını da belirleyemiyorsanız zaten siz gidip parkta salıncakta sallanın kardesim 😅
Evlenince
Neden
Çok doğru
Evlenene kadar öyle bir şey yapma derim
Ne zaman doğru olduğunu hissedersen
1. hafta öpmeyecegim adam neden sevgilim olsun
kesinlikle öyle ne yapmak için seviyoruz evleniyoruz ki o zaman yeni soru evlendikten ne zaman sonra vereyi olur :D
evet evlenince olmalı
Ğüvenmek lazım ğüven olursa her şey yaşanır 🥰🌹
Süresi yok ama ilişkiye başlamadan 1 once
6 aydan sonra
Öpüşme tanışmadan 20-30 sonra olabilir bence
Sevgililiğe geçtikten daha doğrusu
Erken knk
Yo iyi bence ne yapayım evliliği mi bekleyim😅
3. Ay 4. Hafta 2. Gün 6. Saat 7. Dk 8sn de olmalı.
Zamanı geldiğinde
Kendini hazır hissedince emin olunca
Kişiye bağlı ilki o olmalı mı bunu düşün
Bunun cetelesi tutulmaz gercekten hissettigin an
Evlenince yapın
en başında
en güvendiğin ve en iyi hissettiğin an
Evlenince
Bulustugun günde diyorum
İlk ayda olur ilk haftada
Bulustuktan 10 dk somra
Uzatmamalı
İlk bulusmada olmali
İlk buluşmada
evlenince olmalı
Bunun zamanı yok
aynı günn
Öpüştü mu
Ayı mı varmış onun
Şöyle düşün
Ilk aydan öptüğün biri ne kadar özel gelir ki?
Ilk bulusmada derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?