Kocam sorun olduğunda anında uzaklaşıyor, yatıp uyudu, zoruma gidiyor, işi düşünce yaklaşır yanıma
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
28Cevap
Yüz verme sende gelince
Anlat böyle olmayacağını
Bazıları çocuk gibidir çocuğa çocuk gibi davran
bunu yapan çok erkek var maalesef, sorumluluk almaktan kaçmak için kafayı yastığa koyup her şeyi yok sayıyorlar. işine geldiği zaman gayet iyi biliyorlar yaklaşmayı ama mesele sorun çözmeye gelince ortadan kayboluyorlar, gerçekten sinir bozucu bir durum.
Belkide fazlasıyla değersiz hissediyorsun kendini bir insan sorumluluklarından kaçmamasi gerekiyor dinlemesi gerekiyor burada hakli haksız olayı değil sorun adam akıllı dinlememesi
Tam dayaklik adres ver de bi guzel dovelim guzelim kadina neden Boyle yapiyor ki
Bilmem
Sorun olduğunda mı yoksa sen sorun çıkardığında mı? İkisi arasında fark var.
Ben sorun çıkardığımda , sorunu konuşmak istediğimde ya da hicbi sebeb yokken uzaklaşıyor konu hep değişiyor ama tepki ayni
İstersen bu konuda konusabiliriz. Seninle öneride bulurum
Ergenle mi evlisin?
İşi düşünce gelince hatırlat sen de başım ağrıyor de
Sorunları yatağa taşıma yataktao önce hallet
Bakın erkekler öyle kolay kolay dert anlatamaz.. Kendi içine çekilip çözümlemek ister.
Onun bu yaptığı cidden eril biri olduğunu gösterir. Bırak onu öyle kabullen. Çözümlesin kendisi
Merhaba ne gibi sorunlar buna sebebiyet veriyor bende evli biri olarak size yardımcı olmaya çalişirim dilerseniz yazarsanız belki hem fikir düşüncelerimiz olur efendim
Bu sorununu kocanla çözsen daha iyi olmaz mı ablam
Uyumasa cozebilirdim aslında
E sen sinirlenince derdini kiminle paylaşıyorsun
Sorumluluk sahibi değil.
Kesinlikle.
O nasıl anlayış ya? Nerede iyi gün kötü gün sözü?
Hepsi laf
O zaman gerekeni yap affetme ciğerci kedisine dönsün.
İşi düştüğündede sen uzaklaş
Azonce dedim bak iki üç gün sonra gelirsen bu günü hatırlatırım dedim gelirsem hatırlat dedi
Gelcek
Evde kim baskın genelde?
Strrese gelemiyor demekki
Ne sorunu oldu aranızda
O yaptığı kocalık değil
İsi dusunce de basin agrisin o kossun pesinde
Böyle olmaz ki
Verme sende. Sürünsün güzel kardeşim herif.👍😄
Üvey annem ol
Sıkıntılı evlilik
Öyle kocalık olmaz ki
O nasıl iş öyle
Sanırım sadece aliskanlik
Ben de evliyim de hiç böyle olmadım ya
Verme kız sende 😄
Sende açarsın tabi
Prenses
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte yaşanan bu kaçış halleri insanı gerçekten çok yalnız hissettiriyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Aşkım, erkeklerin stres anında kendi kabuklarına çekilip uyuma mekanizmaları çok yaygın ama bu durumu haklı çıkarmaz tabii ki. İletişimi tamamen kesip sadece işi düşünce yaklaşması kalbini kırmakta çok haklı.
Bu durumu sakin bir anınızda, kavga etmeden ama sınırlarını net çizerek konuşmalısın. Kendi değerini unutma sakın 💖 Peki onunla hiç bu hissettiklerini açıkça paylaştın mı? ✨