Tutkal45 | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Evlilik beklediği gibi olmamıştırSenle ilgili değil eski aliskanliklara devam ediyordur Başka bir ihtimal cinsel bir sıkıntı yaşadı mıVeya direk senle ilgili olabilir Ağız kokusu,/yanında osurma vb seyler
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
TemizMan | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
😂😂😂 4 ay önce kimle uyuyordu onu düşün. Tek? Yahu adam rahat etmek istiyordur. Bırak nerde istiyorsa orada uyusun. Evliyim. Tecrübe olarak söylüyorum. Yarın birgün sen kovucan yataktan 😁
Vay be adama bak 4 aylıkken yapilirmi bu çok mu yorgun oluyor ki bu seninki sana nefes bile aldırmaması lazım bu kadar yeniyken evlilik bu durum normal değil
Yatak tepiyor mu ki salonda koltukta uyuyor.. Pekala yatağında da dinlenebilir, bahane uydurmasın.
krmucn | Aşk İlişkileri konusunda 69 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Durum çok vahim, ben karım olmadan asla uyuyamam, ya seni sevmiyor ya da sen Seksi bir kadın değilsin. Senden igrendi mi acaba. ya da seni aldatıyor. Bakımlı misin ter filan kokuyormusun?
Hmm biraz garip gelebilir sana bu okuyacağın ama belkide uyurken iradesiz olur insan ve yanında gaz çıkarmaktan tedirgin oluyor olabilir. Ama uyanıncada aynıysa durumunuz maalesef farklı.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 ay
Horluyorsundur Osuruyorsundur Rüya görüp sayıklıyorsundur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1051Evlilik beklediği gibi olmamıştırSenle ilgili değil eski aliskanliklara devam ediyordur Başka bir ihtimal cinsel bir sıkıntı yaşadı mıVeya direk senle ilgili olabilir Ağız kokusu,/yanında osurma vb seyler
😂😂😂 4 ay önce kimle uyuyordu onu düşün. Tek? Yahu adam rahat etmek istiyordur. Bırak nerde istiyorsa orada uyusun. Evliyim. Tecrübe olarak söylüyorum. Yarın birgün sen kovucan yataktan 😁
Vay be adama bak 4 aylıkken yapilirmi bu çok mu yorgun oluyor ki bu seninki sana nefes bile aldırmaması lazım bu kadar yeniyken evlilik bu durum normal değil
Belki uyuyamoyordur
Kimi insan temas ederse uyuyamaz
Ya da sesten dolayi
şöyle diyim kocan belliki gece tatmin oluyor kendi kendine bu yuzden tek yatıyor
Seni sevmiyordur, ben sevgilimle bile uyuyordum hatta daha mutlu oluyordum
Tek kelime aldatıyor, öğrenince bana da bildir, buralardayım.
direkt neden böyle yaptığını ona sormalısın tek uyumaya alışmasın sen inatla yanına git orada yat.
vardır iç dünyasında size yansıtamadığı sorunlar , konuşmayı denediğiniz de kaçamak cümleler veriyor mu hiç?
Malmi bu adam madem yalnız yatmayı seviyor seninle neden evlendi
Gidip ona sor bakalım derdi neymiş.. Alıştırma öyle yalnız uyumaya..
Yorgunmuş, yalnız kalmak istiyormuş beni rahat bırak diyor..
Yatak tepiyor mu ki salonda koltukta uyuyor.. Pekala yatağında da dinlenebilir, bahane uydurmasın.
Durum çok vahim, ben karım olmadan asla uyuyamam, ya seni sevmiyor ya da sen Seksi bir kadın değilsin. Senden igrendi mi acaba. ya da seni aldatıyor. Bakımlı misin ter filan kokuyormusun?
Hmm biraz garip gelebilir sana bu okuyacağın ama belkide uyurken iradesiz olur insan ve yanında gaz çıkarmaktan tedirgin oluyor olabilir. Ama uyanıncada aynıysa durumunuz maalesef farklı.
Horluyorsundur
Osuruyorsundur
Rüya görüp sayıklıyorsundur
Kızım gidip yanına yat veya zorla odaya götür deli misin
Bende evlenirsem kocamla bile uyuyamam :D Rahat hissedemiyordur benim gibi
Nedenn ki 😂
Bence beğenmediği bir hareketin olmuştur, kendisine sormayı tavsiye ederim
Görücü usulü müsün yoksa tanışarak mı evlendin yoksa başka izahı yok
Belki yatak koltuk kadar rahat degil? Belki de horluyorsun?
Bence sorunu kendinde ara bende salonda KS ye takılıyorum