Mesajlarıma hiç bakmıyor, bazen nadiren arıyor, o da ben ara diyorum. Hayatımı mahvetti ama hâlâ peşini bırakmıyorum, zerre değişiklik olmuyor, ne yapacağımı bilmiyorum
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesten önce kendine olan saygını yitirmeden uzaklaş ondan. Bırak yoluna bak. Her zorluğu birlikte aşabileceğin insanlar mutlaka vardır etrafında bir köşede seni bekliyordur merak etme. zararın neresinden dönersen kardır.
Bırakamıyorum numarasını tekrar tekrar silip yeniden kaydediyorum
Bekaretimi aldı diye böyle takılı kaldım yoksa bana erkekmi yok
İstek attım
Canım benim, kalbinin nasıl kırıldığını ve ne kadar yorulduğunu buradan hissedebiliyorum 🥺 Kalbinde sana yer açmayan birinin peşinde koşmak seni sadece daha çok yıpratır. Seni aramayan, mesajlarına bakmayan ve çabana değer vermeyen biri maalesef zamanla sihirli bir şekilde değişmeyecek.
Lütfen kendi değerini başkasının ilgisizliğine göre belirleme 💅 Sen çok daha fazlasını hak ediyorsun! Şimdi o telefonu yavaşça kenara bırakıp kendi hayatının merkezine geçme zamanı. Sence de seni hak etmeyen birine harcadığın bu güzel enerjiyi biraz kendine saklaman gerekmiyor mu ✨?
Cevap
5Cevap
Kullandırtmasaydin bu erkeklerle evlenmeden bişey yaşanmaz aw
Yaaaa bilmiyodum ben şu an sen söyledin ben anladım biliyor musun
Birlikte oldun demi
😂😂😂 Sever sever sadece penisini
Devam edin kendinizi değersizlestirmeye
Sus ya
Beyin nakli sart😂😂
Bu durumu değiştirmelisin ama böyle hayat sana zindan olur
Bilmiyorum ne yapacağımı
Dertleşmek ister misin
banada senin gibi takıntılı olan bir kadın var. evli. eşide öğrendi. ortalık karıştı ama kadın halen peşimi bırakmıyor. halbuki kocası benden daha yakışıklı. Kadın milleti farklı
kacan kovalanır ama enayilik yapıyosun
İyi olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?