Yargılayacak yazmasın 20 yaşındayım sevgilim, güncel flörtüm dahi yok, konuştuklarım olsa da daha sevgilim hiç olmadı ama inanılmaz açım
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
bunu aşmanın yolu önce kendi başına da değerli olduğunu fark etmekten geçiyor onayı dışarıdan bekledikçe bu açık daha da büyür dikkat çekme isteğini bastırmak yerine o boşluğu kendine odaklanarak doldurmayı dene
Açlık değil de sanki sevgiye, ilgiye ihtiyacın var gibi.
peki hanımefendi peki biri sizinle ilgilendiğiniz zamanda ondan çekinme hissi oluyor mu? bununla başa çıkamayacağını düşünüp mesela ne bileyim ilişki nasıl başlar ya sohbet ortamına geçebibilir miyim gibi şeyler
Evet yani hiç bulaşmak istemiyorum o işlere falan
anlıyorum peki ne bileyim mesela zaten hep tanıdığınız biri olsa ne bileyim sınıftan biri veya işten zaten yavaş yavaş o enerji sıcaklık çekim oluşmuş zaten çocukta çok sıcakkanlı konuşurken tebessüm ederek dinliyor
O zaman ilgi, sevgi, şefkat verecek senin ruhuna hitap edecek bir sevgili bulman gerek
Çok erken ama
Alla alla neyi erken
Ben ciddi ilişki isterim
Yapabilirsin sonuçta 20 yaşında genç bir kızsın artık
Bunun normal olduğunu düşünmüyorum kısaca soylim
Gel konuş bakalım
Erkeksizlikten dolayı gayet normal
Bul birini canım
Doymalısın biraz anca öyle
Aç köpek fırın yıkarmış.. çok normal
İlgiye mi arzuya mı
Beğenilmeye ilgi görmeye vs
Arzuluysan ilgi gösteririz
sevgilin olmadıgı için böyle zaten
Senin gibi kadınlar fena eder içimi
yokmu yanaşan hiç?
Çok fazla bakıyorlar ama cesaret eden olmuyor neden anlamadım
çoluk çocuk işte. senin yaşın kaç
Bunun hareketlerine yansıması nasıl oluyor?
Yani biraz enerjiğim arkadaşımla dışarı çıkınca gülümser onunla konuşurum falan bakarım etrafa
Hangi kısmı aşmak istiyorsun
Böyle erkekler umrumda olmasın dışarı çıkınca beğeniliyor muyum bakan oluyor mu diye kontrol etme ihtiyacım olmasın falan
“İnanılmaz açlığını” gider
Sevgili yapmam.
Neden
Muhazakar bir kizim
Enerjini başka şeylere yönlendir o zaman
Evet ya haklısın
Aslında böyle olman sağlıklı olduğunu gösteriyor bundan rahatsız olma bence. Çok dikkat çekmiyorsan sorun yok:D
Yani evet her erkek gibi kadında da bu hisler var ama ben açık giyinmem sade basic şık ve güzel görünmeye çalışırım falan öyle duruşum kötü imaj vermez karakterim de keza ama bakışlarım dişil enerjimin yüksek oluşu vs iyi mi
Bence bir zararı yok. Sonuçta hala kendini kontrol edebiliyorsun
konuşmak ister misin
Ergensin normal
Böyle bir kız olmak istemiyorum ama belki de erkekler derin bakışlarımı fark edip içten içe farklı etiketler yapistiriyordur
ilgiye ihtiyaç duymayan insan yok ki zaten
Azgınsin bence
Gayet doğal hakkınız. Size sert biri lazım
Normaldir tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç yargılamıyorum aşkım, seninle çok benzer duyguları yaşayan o kadar çok kadın var ki! İçindeki sevme ve sevilme isteği o kadar birikmiş ki dışarıdaki bakışlarda onay ve sevgi arıyorsun ✨
Bu çok insani ama kendi değerini başkalarının gözünde aramak seni yorar. İlk sevgilin olmadı diye bu açlığı hissetmen normal. Önce kendi enerjini keşfet, Bostanlı'da bir kahve kapıp kendi kendine yetmenin tadını çıkar ☕💖
Kendi ışığına odaklandığında o doğru ilişki zaten seni bulacak! Peki sence bu ilgi isteği yalnızlıktan mı yoksa özgüven ihtiyacından mı kaynaklanıyor? 💅🥺