İlla hatamda bir erkek olsun gibi bir beklentim yok ama kafaya uyanı bulup neden kaçırıyorum elden? Sorarak araştırabilirsiniz
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlla hatamda bir erkek olsun gibi bir beklentim yok ama kafaya uyanı bulup neden kaçırıyorum elden? Sorarak araştırabilirsiniz
Cevap
0Cevap
Hiç mi sevgilin olmadı
Yok, sevgili de aramıyorum ama karşıma iyi biri çıktı mı helal yoldan ilerlerim dedim. Bir kere birini sevdim bir kere de nişanlandım ama olaylar battı.
İlki bana yalan söyledi büyük yalan diğeri başta saygı sevgi derken sonradan ayrıldık medenice ama yanımdayken erkekler tanışmaya çalışırken aşırı heyecanlılar bir noktadan sonra soğuyor gibiler. Nişanlandığım kişi normalde öyle olmamasına rağmen ilişki aileler arasına taşındı ama görüşmek falan da istemiyordu. Ben başta mesafeli olan zamanla alışab biriyim, ama fazla mı soğuğum bilmiyorum. Sebeplerini de açıklıyorum, el ele tutuşmayalım nikah yok, yakında nikah kıyınca sorun olmaz. Ama beraber yapalım diyorum gelmiyordu.
Bir insan hem sevsin hemde karakteri düzgün olsun diyorum. Aşırı aşk yaşamak zorunda değilim ama değer verdiğini hissedeyim, görücü usulü tanışsam da sürekli bunu yüzüme vursun istemem. Başta buluşmam için erken ve ikimiz de çok yoğunuz diye istemedim, sonra iyi tamam dedim ne bir görüntülü arama ne de buluşma. (Uzak mesafe)
Bir adam benimle evleniyorsa maddi olarak da ev işi de görevleri paylaşalım. Ha yemekleri tatlıları çoğunlukla ben yaparım, çocuk oldu mu ikimiz de bakacağım ben part time e geçsem de. Herkesin kendi arkadaş çevresi olsa da beraber gezilir vs. Dindar olsun derim ama dine saygılı ve kendini geliştiren, okumuş olsun çünkü bende okuyorum. burada mesele diploma değil sürekli kitap okuyan kendini geliştiren biri de olabilir. Kıskançlık etmesin haz etmem herkes sınırını biliyordur diye tahmin etderim. Ama çok da gevşek olmasın. Full erkekli ortama eşini tek koymasın. Benimle tatile gelebilsin, gezebilsin. Beraber olmadığımızda kafamda acaba aldatıyor mu diye düşünmeyeyim. Annesidir kardeşidir saygı duyar severim ama sınırlarını bilsinler evime karışmasınlar.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beklentilerinin yüksek olması kesinlikle bir suç değil, aksine kendinize verdiğin değerin en tatlı göstergesi ✨ Hayatına öylesine birini almaktansa kafanın uyuştuğu doğru insanı beklemek harika bir duruş.
Ama o uyuşan kişileri elden kaçırma hissi genelde fazla kaybetme korkusundan ya da adımları çok hızlı atmaktan kaynaklanıyor 🥺 İlişkinin başında akışa güvenmek ve o tatlı flört enerjisini zamana yaymak mucizeler yaratabilir 💖
Sence o kişileri kaçırırken tam olarak hangi noktada bir şeylerin tıkandığını hissediyorsun? ☕
Evet ama bekletiyorum çok naz yapıyormuslşum
Ayy naz yapmak tatlıdır ama dozunu kaçırınca erkeklerin kafası karışıyor işte aşkom, azıcık yeşil ışık yakıver 🙈✨💖
Aslında yapmıyorum karşıdanbir adım bekliyorum birinde öyle yaptım diğerinde ok kafama uyuyor diyip akışa bıraktım