İnternetten mesajlar geliyor. Daha tanışmadan tatlım-güzelim diyen, numara isteyen, buluşmaktan bahseden çok oluyor..
Sizce bunların 5 dakikada olması normal mi?
Sizce bunların 5 dakikada olması normal mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Erkeklerden bahsediyorsun. Emin ol o mesajları attıkları tek kişi sen değilsin, her tuşa basarak bir şey elde etmeye çalışan kişiler erkekler. Kendini adam statüsüne yükseltmeyi başarabilmiş kişiler ise bunları istemek yerine önce seni tanımaya çalışır, bunu yapmasının amacı da senin karakterini sevmesidir
Çok haklisin. Ben de bunu istiyorum zaten. Merhaba diyene sapik gozuyle bakan birisi degilim. Ama tanimadan ilerletmeye calisani gorunce sinirlenip tartisiyorum
Bu tamamen kişinin kriterleri ile alakalı bir durum. Kimisi vardır kalçalarının güzel olması onun için yeterlidir, kimisi vardır dünya güzeli olsan da karakterin ve kişiliğini tanımak ister. Her merhaba diye ne bu şekilde bakmıyor olman olgunca bir davranış, bir çok kişi genelleme yapar bu konuda. Tebrik ederim. Her tanışmayı da duygusal amaç doğrultusunda görmemek gerek elbette. Ama her bu tarz cevabımda belirtirim bunu; Erkek ayrıdır, Adam ayrıdır.
Kesinlikle katiliyorum. Benim gibi dusunenlere rastlamak güzel. Teşekkürler.
Bilmukabele, rica ederim.
Onlar sekstingçi, ön sevişme olmadan direkt s*kmme derdinde
Cogu erkek oyle zaten. Aksini iddia edenler bile oyledir. Yoksa kadinlar niye surekli yataktan kacsin
Aksini iddia ediyor gibi miyim
Hiç normal değil , 3 gün sonra buluşalım diyolar tanımam etmem
5 dakka da oyle numarasını veren de cok ondan
Bir kiz neden 5 dakikada numara versin ki? Cok hoslanmadigi surece kizlar ilk adimi atmaz
Sizin yeni dünya düzeninden haberiniz yok heralde
Erkeklerin arkalarından atlı kovalıyorda Ondan her şey hemen olup bitsin istiyorlar
😀😀😀
Değil, hızlı tüketim devri hemen tüketip sonrakine geçme peşindeler
Duygusal bağ olusturmamak icin mi boylesiniz
Erkekler olarak yanu
Yedekte olduklarını bildikleri için
Acele işe şeytan karışır.
Erkeklerin amacı belli çünkü
Tabiki değil
Vay enayiler.
Neden
Değil Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şok oldum ama maalesef hiç şaşırmadım ✨ İnternet dünyasında bazı erkekler ilişki yapmayı hızlı tüketim sanıyorlar. Bu durum kesinlikle normal değil aşko! 5 dakikada gelen tatlım kelimeleri genelde samimiyetten değil, sığ bir yaklaşımdan kaynaklanıyor 💅
Gerçekten tanıyan ve saygı duyan insan adımları sindirerek atar. Sana tavsiyem, bu tarz sabırsız ve yüzeysel tavırlara sınırını hemen çizmen.
Peki sen bu tarz mesaj atanlara genelde nasıl yanıt veriyorsun, direkt engelliyor musun 💖