Onu seviyorum hemde çok aramızda kültür farkı var bu beni korkutuyor yavaş ilerlemek istiyorum o ise aceleci davranıyor ve benim onun gibi istekli olmadığımı düşünüyor sadece daha sevgili olduğumuz günün ertesinde ailemle tanışmak istediğini söyleyip durdu ve 3 ay sevgililigin sonunda bu yüzden ayrıldık sizce ağırdan almak hata mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kültür farkı varmış ya sanarsın tüm dünyaya kültür dersi verecek kapasitede bizim kızların egosuna bak
Egoyla ne alakası varki herkesin kendine ait kültürü geleneği var bundan bunu nasıl anlıyorsunuz ya hep kötü düşünün zaten içiniz kötü sizin
İçimi bilmeden konuşuyorsan kötüdür
Kurduğunuz cümleler pek iyi niyetli değilde o yüzden sizde benim içimi bilmeden egoyla suçladığıniz için olabilir mi acaba?
Kültür nedir ki evliliğe gölge düşürecek evlenene kadar sizin kültüre ayıya dayı çekecek evlenince siz kendi kültürünüzü yani yaşayış biçiminizi kuracaksınız
Aileler onun ailesinin ve benim ailemin anlasamayacagini düşünüyorum
Sen bilirsin
Hayır değil. Bu denli acaleci davrananlar hep bir yamukluk çıkıyor. İyi yapmışsın ayrılaraj
Daha tanıştığımız ilk gün bana evlilik lafı etti yani ciddi düşünüyorum gibisinden tanıstigim ilk kızla evlenmek istiyorum filan dedi
Kafayı yemiş o
Hiçbir erkek o kadar kısa sürede aşık olamaz geç bunlarııı
Bende bunu anlayamadım bu kadar kısa sürede olması tuhaf değil mi
Neye çok aceleci olursan o çabuk biter bunu unutma. Ben kimsenin hemencik o kadar ciddi olabileceğini düşünmüyorum
haklısın yorumunu dikkate alicam teşekkürler
Rica ederim. Zaten ayrılmışsınız hayırlısı olmuş senin adına
Kültür farkı varsa kesinlikle erken davranma , mantığınla hareket et birazda..
O bunu sevgiyle alakalı sanıyor sevmediğimi düşünüyor
Seni tanımıyorum yönlendirmek pek istemem ama gerçek dünyada sevgiden çok akla ihtiyaç var. Kendini yanında kafanda kuşku duymadan huzurlu hissettiğin biri doğru kişidir , bence asla acele etme. Ne derse desin , ağırdan al
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim tavsiyen için
Sen nerelisin o nereli
Ben İstanbul , o diyarbakır
İstanbul'da istanbullu yok kökenin neresi ve hiç evlenme tavsiye etmem yapamazsın onlar ile
Neden diyarbakırlilar nasıl insanlarki
Adetleri ağırdır 20 30 kişiye hizmet edersin evden çıkarmazlar. Bide hdp yi filan tutuyorsa hiç bulaşma yapamazsın o yüzden diyorum sana nerelisin diye
Aslında kendisini ve ailesini bilmiyorum ama uzaktan akrabalarinda hdp li olanlar var bu arada ben aslen bursalıyim ama İstanbul'da yaşıyorum
Bence uzak dur bitir kültür farkı zaten baya var aranızda yürümez benden demesi
Biliyorum ama kalbime söz dinleyemiyorum ben kalabalık bir ailede büyümedim ve onun ailesi aşiret yani çok kalabalık bir aile yapısı var bu beni korkutuyor o bunu önemsemiyor bile
Ben diyeceğimi dedim sen bilirsin
Yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim sen dediğimi yap uzak dur yinede
Tamam
sonuc odakli oldugundan
Ağırdan almak iyidir
Ağırdan al her zaman