Çevremde hiç mutlu evlilik görmedim bu yüzden korkuyorum. Sizce pişmanlık mı?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Bende görmedim uyumsuz kişiler birlikte hep
İstekleri tercihleri örtüşmeyenler alacakları veya aldıkları kararları hep başka akıllara danışarak aldığında ortaya çıkan birliktelikler ve ilişkilerde hep 3. kişilerin tarifine göre olacaktır.
Yani kendi kaderini başka akıllara bırakanlar başkalarının yaşadığı kaderi yaşamak zorunda kalıyor.
Sonrada bir birini çok iyi tanıdığını sananlara aslında birbirlerine göre olmadıklarını kötü tecrübeler sonrasında dönülmez bir yola girince anlamak zorunda kalıyor.
Finalde de hep önyargılı cümleler tanımlamaları söylemek nedense hep haklı oluyor.
Pişmanlık olan evlilik değil.
Ne istediğini bilmeyen kişilerin kendi hakkında bir fikir sahibi olmadan aile olabileceklerine inanıyor olmaları.
Kendini tanımayan biri sizce çocuk yetiştirebilir mi?
İnsan olamamış bir kişi bir insanla nasıl yaşayacağını bile bilir mi?
Alışa gelmişlik var sanırım mutsuz olanlar bile evlen diyor ama boşanmayan ya da mutsuz olmayan yok gibi bir şey şu devirde Ben akıllılardanım totomu kurtardım
İki doğru kişi birbirini bulduktan sonra pişmanlığın p si bile olmaz
Sevdiğin uyuştuğun kişiyle yaparsan neden mutsuz olasın
Çevren yüzündendir. İyi insana denk gelirsen evlenmek dünyanın en güzel şeyi
Sana evliliği guzelleyenler evli ve mutsuz kadınlardır sen doğru olanı dusunuyorsun
Çevremde Ben de hiç mutlu evli görmedim hatta Burak mutlu evli görmeyi evli olanlar da boşanıyor
Mutlu çok az ama bu değildirki yanlış bir şey
gayet güzel bişey eğer ruh eşini bulursan
Evlilik güzel bişey senin çevren kötü
Nasip kismet , yasamadan bilemesin.
Çevren yüzünden ve yanlış seçimler yüzünden bence
Aynen
partnerinle uyumuna baglı bence
Çoğu evli mutsuz
@Meymune182828 uyumlu değillerdir her açıdan
Doğru insansa değil
Kaç yaşındasın
Sevdiginle evlen
Bence değil
Pişmanlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çevrende sürekli kötü örnekler görmek senin suçun değil tatlım, bu yüzden korkman çok normal 🥺 Ama unutma ki herkesin hikayesi tamamen kendine özel. Doğru insanla, doğru zamanda kurulan bir bağ pişmanlık değil, aksine hayatının en güzel güven alanı oluyor ✨
Yanlış ilişkiler evliliği yıpratır, kurumun kendisi değil 💖 Sadece çevrendeki negatif tecrübeleri kendi geleceğinmiş gibi benimseme. Sen hiç gerçekten mutlu bir çifte denk geldin mi peki? ☕