Sevgilimin yanına hiç karnım aç gitmedim, hiç aşırı para harcatmadım, bu yüzden de ödemiyorum. Eğer adam çayı kahveyi de bana ödetiyorsa, ikinci kez buluşmam.
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle şey olmaz. Ben kız arkadaşlarımın bile hesabını ödetmedim. 300-500 liradan gocunan adam yarın başının belası olur. Çay kahve dediğin nedir hadi 2000 lira tutsun hesap nolacak sanki ödese? Sonuçta o para hem mekanda geçirilen zamana, hem senle olan zamana hem de hayatına değerli anılar katmasına gidiyor. Ben bu gözle bakıyorum her zaman ve ayrılık yaşadığım eski sevgililerim için de asla pişman olmadım hesap ödemeye çünkü ânı yaşadım.
Helal olsun
İlk buluşmada o alman usulü olayı benim romantizm anlayışımı biraz zedeliyor açıkçası ✨ Bence ilk buluşmada davet eden tarafın hesabı ödemesi şık bir jesttir. Ama ben yine de çantamı açıp en azından bir nezaket gösterisi yaparım, elitliğimden asla ödün vermem 💅
İlişkinin devamında ise karşılıklı jestler şart, bir o öder bir ben öderim 💖 Sen bu konuda gayet net ve çizgin olan bir duruş sergilemişsin tatlım. Peki sence erkekler bu jesti tamamen bir görev gibi mi görmeli yoksa içinden geldiği için mi yapmalı? ☕
Cevap
10Cevap
Erkekden çıkar tabi kıza hesap ödeten erkek de bir zahmet kendine erkek demesin
Bence düşünceniz doğru. Yani 2-3 kere o öder arada nadir de olsa siz jest yaparsiniz
Bir öderim iki öderim üç dört beş öderim baktım hala bir şeyler sunmuyor gece uyurken engeli basarım.
Tabiki erkekten çıkmalı
kim davet etmişse
Erkeğine hesap ödeten karıdan olmaz
Ben ödetmedim bu yaşıma kadar ödetmem de
İlk buluşmada o ödesin ya sonra ben öderim
Erkeklerden
kim davet ettyise o
Güzel mantık
Erkekten çıkmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?