yaklaşık 7 yıllık bir ilişkim vardı ayrılıklarla vs ailelere söylendi onaylamadılar bunu bildiğimiz için en azından dini nikah olsun dedim gün belirledik sevdiğim kişi yurt dışından gelecekti birkaç gün kalıp gidecekti eve nikahı kıydıktan sonra birkaç ay sonra da resmi nikah. ben de B D B12... eksik ve uzun bir süre ayrılık dönemimiz olmuştu o sırada onu unutmak için kendimi çok zorladım en sonunda önem verdiğim unutmamam gerek dediğim ne varsa kafamda uçup gitmeye başladı uzun bi süre.
aile evinde yaşadığım için ve iş bulamadığım için üzerimde bayağı stres sinir ve evlilik telaşı vardı nikah tarihi konusu açılınca yine sevdiğim 4 5 gün yanımda kalacakken ben 1 gün kal dedim olay burada başlıyor nikah için şahit vs aramaya koyulmuştum 1 gün kal demeden önce ama nikah konusu yine açılınca o sırada sanki normal buluşma için geliyormuş gibi kafamda yer değişti 1 gün gelirsin sarılırız hasret giderip dönersin dedim babası ve abisi risk oluşturduğu için onu tehlikeye sokmak istemedim ve uçak bileti vs kaçarsa diye fazladan param da kalmamıştı daha önce 2 defa buluştuk 2'sinde de bileti kaçırdık heyecandan:d nikah planını normal buluşma gibi bir an karıştırdığım için sen beni hemen postalamaya mı çalışıyorsun diyerek aramız açıldı ne kadar özür dileyip farkına varınca hemen gel sorun değil vs desem de düzeltmedi aramız sorun şu ki ben bilerek unutmadım o ise bilerek unuttun diyor ne kadar kendimi açıklasam ve iki özürle geçmeyeceğini ve bahanesi olmayacağını söylesem de bilerek yapmamıştım farkına varınca da haliyle gelmek istemedi ne kadar gel lütfen vs. şimdi ise gönlünü almaya çalışıyorum ama numaramı bile sildi konuşmak istemiyor yalnız bırakırsam yazacak birisi değil ne yapayım bilmiyorum ufak bir şeyler hazırlayıp kargo yollayacağım ona ama fazla etkisi olmaz ben onu istiyorum istediğim için nikahı ben teklif ettim işte o anda da olayı karıştırınca elimde patladı o da onca hazırlık yapıyordu haliyle kırıldı fazlasıyla..
ne yapayım bilmiyorum ya da hediye falan...
aile evinde yaşadığım için ve iş bulamadığım için üzerimde bayağı stres sinir ve evlilik telaşı vardı nikah tarihi konusu açılınca yine sevdiğim 4 5 gün yanımda kalacakken ben 1 gün kal dedim olay burada başlıyor nikah için şahit vs aramaya koyulmuştum 1 gün kal demeden önce ama nikah konusu yine açılınca o sırada sanki normal buluşma için geliyormuş gibi kafamda yer değişti 1 gün gelirsin sarılırız hasret giderip dönersin dedim babası ve abisi risk oluşturduğu için onu tehlikeye sokmak istemedim ve uçak bileti vs kaçarsa diye fazladan param da kalmamıştı daha önce 2 defa buluştuk 2'sinde de bileti kaçırdık heyecandan:d nikah planını normal buluşma gibi bir an karıştırdığım için sen beni hemen postalamaya mı çalışıyorsun diyerek aramız açıldı ne kadar özür dileyip farkına varınca hemen gel sorun değil vs desem de düzeltmedi aramız sorun şu ki ben bilerek unutmadım o ise bilerek unuttun diyor ne kadar kendimi açıklasam ve iki özürle geçmeyeceğini ve bahanesi olmayacağını söylesem de bilerek yapmamıştım farkına varınca da haliyle gelmek istemedi ne kadar gel lütfen vs. şimdi ise gönlünü almaya çalışıyorum ama numaramı bile sildi konuşmak istemiyor yalnız bırakırsam yazacak birisi değil ne yapayım bilmiyorum ufak bir şeyler hazırlayıp kargo yollayacağım ona ama fazla etkisi olmaz ben onu istiyorum istediğim için nikahı ben teklif ettim işte o anda da olayı karıştırınca elimde patladı o da onca hazırlık yapıyordu haliyle kırıldı fazlasıyla..
ne yapayım bilmiyorum ya da hediye falan...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrılarak
o zaman sana güzel bir destek vereyim.
Aşağıdaki mesajı oku, ekleme yapmak isteyeceğin yer olursa ekle.
“Sana kendimi anlatmaya çalıştıkça sanki bahane üretiyormuşum gibi oldu, farkındayım. O yüzden artık ‘ama ben bilerek yapmadım’ diye kendimi savunmayacağım. Çünkü bilerek yapmamış olsam bile seni ne kadar kırdığımı değiştirmiyor. Nikah için geleceğin bir süreci bir anlığına kafamda normal bir buluşmayla karıştırdım ve ağzımdan o cümle çıktı. Halbuki seni görmek için gün sayan, nikahı isteyen adam bendim. Senin yerinde olsam ben de çok kırılırdım. Senden hemen affetmeni istemiyorum. Sadece şunu bilmeni istiyorum; seni göndermek, senden uzaklaşmak ya da nikahtan vazgeçmek gibi bir düşüncem zerre kadar yoktu. Bir anlık hatamla sana tam tersini hissettirdim. Bunun için gerçekten, tüm içtenliğimle, samimiyetimle özür diliyorum.”
Sonra bir şey yazma, mesaj bombardımanına tutma yani.
Sonra küçük, anlamlı bir hediye gönder. Ve hediyeye şu notu ekle
"Bunu seni ikna etmek için değil, seni düşündüğümü bil diye gönderiyorum. Keşke o gün söylediğim cümleyi geri alabilseydim..."
Artık bundan sonrası onun kararı, sen elinden gelen her şeyi yapmış olacaksın,
❤️🙏🏻
Dostum yaşadığın durum gerçekten çok talihsiz ama bir o kadar da insani bir zihinsel tutulma olmuş. Büyük bir işsizlik stresi, aile baskısı ve evlilik telaşı altındayken, üstüne bir de B12 eksikliği gibi tıbbi bir durum eklenince beyninin o an sigorta attırması ve nikahı normal bir buluşmayla karıştırması tamamen aşırı yüklenmeden kaynaklanıyor. Üstelik arkasında çocuğu koruma isteğin, bilet kaçırma travmaları ve maddi kaygılar gibi çok mantıklı sebepler var ama erkek gururu devreye girince karşı taraf bunu "postalanmak" olarak algılamış ve onca hazırlığın kırgınlığıyla numaranı silmiş. Şu an yalnız bırakırsan yazmayacak biriyse, onun o kırılan gururunu ve kendini değersiz hissetme duygusunu tamir edecek tek şey kuru bir özür değil, niyetinin temizliğini ve yaşadığın o zihinsel karmaşayı ona en samimi haliyle aktarmaktır. Kargo gönderme fikrin çok doğru ancak içine sıradan bir hediye koymak yerine, bu durumu, tıbbi sürecini, maddi ve ailevi kaygılarını ajitasyon yapmadan, tüm çıplaklığıyla anlatan kalpten yazılmış bir mektup eklemelisin. Ona bu nikahı bizzat senin teklif ettiğini, onu ne kadar çok istediğini ama o an beyninin sana nasıl bir oyun oynadığını açıkça anlatmalısın. O kargo ve mektup ona ulaştıktan sonra da üzerine çok gitmeden, o mesajı hazmetmesi ve kırgınlığını tartması için ona birkaç gün zaman tanımak en doğrusu olacaktır, yedi yıllık bir yaşanmışlık bu kadar temiz bir niyet karşısında elbet yumuşayacaktır.
sağolasın yapay zekayla yazdın sanırım:d umarım düzelir bakalım
Büyük ayıp etmişsin ama
maalesef ama ondan sonra anısı olan ilk tanıştığımız zamandan kalma bir oyun vardı o oyunu birisine sattı ve o sattığı kişinin oyunda ki klanina grubuna girmisti çoğu anımız emeğimiz o hesaptaydi yaktı canımı
Birkma peşini inşallah her şey iyi olur
umarim. hediye yollayacagim en kısa sürede mi yollayim 1 ay sonra mı erken yollasam kizginligi ile yumuşayacagi şeyi bile görmezden gelebilir belki
İki kere yolla bişey olmaz
ne kadar rahatsızlık o kadar iyi
Aynen mücadeleyi görsün. Rahatsızlık sayılmaz bu.
Kıza evlenme teklif et evlen
ayrıl en iyisi