Nasıl düzeltebilirim çok önemli?

yaklaşık 7 yıllık bir ilişkim vardı ayrılıklarla vs ailelere söylendi onaylamadılar bunu bildiğimiz için en azından dini nikah olsun dedim gün belirledik sevdiğim kişi yurt dışından gelecekti birkaç gün kalıp gidecekti eve nikahı kıydıktan sonra birkaç ay sonra da resmi nikah. ben de B D B12... eksik ve uzun bir süre ayrılık dönemimiz olmuştu o sırada onu unutmak için kendimi çok zorladım en sonunda önem verdiğim unutmamam gerek dediğim ne varsa kafamda uçup gitmeye başladı uzun bi süre.
aile evinde yaşadığım için ve iş bulamadığım için üzerimde bayağı stres sinir ve evlilik telaşı vardı nikah tarihi konusu açılınca yine sevdiğim 4 5 gün yanımda kalacakken ben 1 gün kal dedim olay burada başlıyor nikah için şahit vs aramaya koyulmuştum 1 gün kal demeden önce ama nikah konusu yine açılınca o sırada sanki normal buluşma için geliyormuş gibi kafamda yer değişti 1 gün gelirsin sarılırız hasret giderip dönersin dedim babası ve abisi risk oluşturduğu için onu tehlikeye sokmak istemedim ve uçak bileti vs kaçarsa diye fazladan param da kalmamıştı daha önce 2 defa buluştuk 2'sinde de bileti kaçırdık heyecandan:d nikah planını normal buluşma gibi bir an karıştırdığım için sen beni hemen postalamaya mı çalışıyorsun diyerek aramız açıldı ne kadar özür dileyip farkına varınca hemen gel sorun değil vs desem de düzeltmedi aramız sorun şu ki ben bilerek unutmadım o ise bilerek unuttun diyor ne kadar kendimi açıklasam ve iki özürle geçmeyeceğini ve bahanesi olmayacağını söylesem de bilerek yapmamıştım farkına varınca da haliyle gelmek istemedi ne kadar gel lütfen vs. şimdi ise gönlünü almaya çalışıyorum ama numaramı bile sildi konuşmak istemiyor yalnız bırakırsam yazacak birisi değil ne yapayım bilmiyorum ufak bir şeyler hazırlayıp kargo yollayacağım ona ama fazla etkisi olmaz ben onu istiyorum istediğim için nikahı ben teklif ettim işte o anda da olayı karıştırınca elimde patladı o da onca hazırlık yapıyordu haliyle kırıldı fazlasıyla..
ne yapayım bilmiyorum ya da hediye falan...
Nasıl düzeltebilirim çok önemli?