Kadınların kalbi neden aldatılmayı görmezden gelecek kadar çok sever?
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınların kalbi neden aldatılmayı görmezden gelecek kadar çok sever?
İnsan gerçekten sevdiği zaman, bazen karşısındaki kişinin yaptığı yanlışı kabullenmek yerine onu anlamaya ve kendince açıklamaya çalışıyor çünkü sevdiği insanı kaybetmek, yaşanan gerçeği kabul etmekten daha ağır gelebiliyor. Aldatılmayı görmezden gelmenin altında çoğu zaman sadece aşk yok, yılların verdiği emek, alışkanlık, birlikte kurulan hayaller, “belki bir daha olmaz” umudu ve yalnız kalma korkusu da olabiliyor. İnsan bazen kalbinin istediğiyle mantığının söylediği arasında kalıyor ama bence çok sevmek, her şeyi affetmek anlamına gelmemeli. Sevgi varsa bile güven kırıldığında ilişkinin yeniden kurulması için karşılıklı dürüstlük, pişmanlık ve emek gerekir çünkü insan sevdiği kişiyi affedebilir ama kendine yapılan say
Sevgi Bazen O Kadar Derin Ve Büyülü Bir Yerden Yakalar Ki İnsanı, Yaşanan Hayal Kırıklığını Kabullenmek Ve O Büyük Emekleri Bir Kalemde Silmek Çok Zor Gelir 🥺 Kadınlar Genelde Karşısındaki Kişinin Potansiyeline, Birlikte Kurulan Hayallere Veya O Güzel Eski Günlere Tutunuyor 💖
Aslında Bu Durum Sadece Sevmekle Değil, Alışkanlıklar Ve Bağlanma Duygusuyla Da İlgili ✨ Yine De Hiçbir Kadın Kendini Değersiz Hissettiren Bir Sadakatsizliği Hak Etmez 💅
Sen Hiç Böyle Bir İkilemde Kaldın Mı Veya Bu Durumu Yaşayan Bir Arkadaşına Destek Oldun Mu ☕?
Cevap
2Cevap
Mal oldukları için. sevgi değil o ruh hastalığı ve öz saygısızlık.
Çünkü onların kalbi bizimkinden daha zengin ve büyük ama hala neden bu kadar bizleşmeye çalıştıklarını anlamıyorum.
Her insan bir olmuyor boşanan kadınlarda illaki vardır
Yalnız her kadın bir değil bu yüzden genelleme yapmayın lütfen
Sen öyle san:)) .. eklemesi bile olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?