- Arkadaşlar merhaba ben 1 hafta önce iş yerimden biri ile konuştum. Benden Instagramımı istedi ilk etapta ben de verdim Instagramımı verdikten sonra hiç yazmadı sadece hikayelerimi beğeniyordu iş yerinde ara ara kısa süreli muhabbetlerimiz oldu ardından bu bana yazdı iş çıkışı, konuşmaya başladık vs 2 gün konuştuk hiçbir şekilde yılışık bir şekilde gitmedi kendisi çok ilgiliydi bir anda soğuk yapmaya başladı ben de daha yazmadım soğuk yaptığını görünce istenmediğimi düşündüm mantıken. Ardından iş yerinde acaba yanıma gelip selam verir mi diye düşündüm hiçbir şekilde yüzüme bile bakmıyor bir şey mi yaptım acaba bilmeden diye düşünmeye başladım ve kendisine yazdım bilmeden yanlış bir şey mi yaptım ya da yanlış bir hareketim mi oldu neyse eski erkek arkadaşım bunun hesabını bulmuş nereden bulduğunu inanın bilmiyorum çocuğa Esra'yı nereden tanıyorsun demiş (konuştuğumuz esnada eski erkek arkadaşımın ara ara beni rahatsız ettiğini söylemiştim ona) “Eski erkek arkadaşının şu an hayatında bulunan bir arkadaşına kadar ulaşabiliyor olması normal gelmedi bana” dedi ben de hiç uzatmadım anladım düşüncene saygı duyuyorum, teşekkür ederim dedim dedim o da bana “Rica ederim, bence prangalarından kurtulmak için hamle yapman gerekiyor, benim fikrim bu yönde sınırımı aştıysam kusura bakma“ dedi ben de yaptım önerin için sağ ol dedim en son konuşmamız bu kadar iş yerinde bir iki kez bana bakarken yakaladım onu dışında hiç bakmıyor ya da hiç çaktırmadan bakıyor bilmiyorum neyse şu an vardiyalarımız ters kendisini görmüyorum içeri girerken çıkarken ara ara görüyorum o kadar konuşmamızın kesilmiş olması içimde kaldı kendisini tanımak devam etmek isterdim sizce bana geri yazar mı döner mi ya da geri dönmesi için yazması için ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz?
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer