Evlilikte sürekli psikolojim bozuk diyen eş gerçekten kötü halde mi, yoksa özgür takılmak için beni mi kullanıyor?

Eşim gece dışarı çıkmak veya akşam işten eve geç gelmek, arkadaşlarıyla takılmak için moralim bozuk, psikolojim iyi değil falan diye beni manipüle ediyor olabilir diyorum. Bazen insan yalnız kalmak ister ama bu sefer gel beraber bir şeyler yapalım diyorum ona yok diyor, buna yok diyor, alkol alıyor zaten sürekli, evle ilgisi kalmadı, hiçbir şey yapmak istemiyor. Sanki ben tek başıma evliyim, hem anneyim hem babayım, o psikolojim bozuk diye istediği gibi takılıyor, olan bana oluyor. İnsan artık soğuyor ama bir de bir şey diyeyim mi, canım yerine konulmaktan uyuz oluyorum. Kadınlar hissediyor, psikolojim bozuk bahanesine sığınıp da kandırmayın. Kaç gündür böyle davrandığı için soğuttu beni kendinden, istediği yere gitsin, istediğini yapsın, merak etmiyorum, anahtarını alsın beni rahatsız etmesin yeter. Evlilik, çocuk yoksa çekilecek dert değil, evlenmeyin, rahat yaşamayı seven evlenmesin.

Evlilikte sürekli psikolojim bozuk diyen eş gerçekten kötü halde mi, yoksa özgür takılmak için beni mi kullanıyor?