Ondan daha iyisini bulduğunu düşünmese, bulmasa bile o kıza dönmek ister mi istemez mi
ya da buldu ama onun gibi hissettiremiyor yine de devam eder mi
ya da buldu ama onun gibi hissettiremiyor yine de devam eder mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Geçmiş geçmişte kalmadıysa ergenliğinizi yaşıyorsunuzdur
Valla benim eksin benden iyisini bulacağını zannetmem çünkü benim gibi doğal sarışın kızı nah bulur her yer yanık platin lensli kız kaynıyor shdhdhdh kolay kolay unutamaz zaten numaramida silmedi 🤣
Hahaha öyle cidden döndü mü peki
Ayrılalı bir ay oldu geçen bir ara dönecek gibi oldu dur bakalim 🤣
Terkettimi seni bide
Yok o beni terketmedi biz karşılıklı ayrıldık aslında birbirimizi seviyorduk ama sürekli kavga ediyorduk baskın taraf olunca iki tarafta bu sefer anlaşması zor baktık birbirimizi tüketiyoruz bitirdik üstelik biz öncesinde çok ayrıldık barıştık herhalde böyle yapan yoktur shhs
Anladım o zaman döner o yalnız toksik ilişki psikoloji falan bırakmıyor yaşadım maalesef
Bendede bırakmadı orps. Bazen dış görünüş vs bir yere kadar eğer anlasamassan etkili olmuyor. Ondan sonra zaten hayatıma birini almadım bir aydır yalnızım tövbe ettim çünkü beni kiskirtp kavga ediyor sonra benim çizgilerim var bana hakaret içeren en ufak kelime kullansa anında tepki veririm bir kere zirlama. gibi bir seu demişti onun için kavga ettim sanırım hayatına giren kızlar bunu hep pohpohlamis ilgi göstermis ben tam tersi olunca bana erkek gibisin demeye başladı Mal
Burçlarınız ne toksik burçlardanmi. Bh
Aslan ve akrep 🤦
Anladım aslansa ego çok oluyor onlarda dfxvvn
Allah kolaylık versin
Aslan benim sjsjjs ama egom yoktur sadece gururum var
Ha senmi aslansin kız ben o sandım sgfhgjn
O zaman durum başka sende s*kleme iti döner geri illa
Gurur herkeste var zaten o normal
😅😅Aslında geri dönsün ama ben reddedeyim istiyorum çünkü çok kuduruk bir şey onunla ugrasamiyordum bir keresin dedimki senin ayakların mezarda bile bir araya gelmez bana evet sende yanımda olursan gelmez falan dedi🤣🤣🤦
Akrepler öyle oluyormuş bi yerde okumuştum düşkünlermis çok neyse bacım boşvermemeye devam et döner illaki o Allah işini rast getirsin
Hadi iyi geceler kendine iyi bak
Sende kendine iyi bak Teşekkür ederim sohbetin için 😌
🍯❤️
Dönen erkek zavallıdır
Neden
Belki sen onu bıraktın varsayıyorum
Böyle sevgi olmaz
Gururlu bir erkekse dönmez
Tamamen erkekten erkeğe değişecek bir konu
Zorrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin psikolojisi bu konuda biraz karmaşık çalışıyor aşkom. İnan daha iyisini bulamasalar bile bazen sadece egoları yüzünden geri dönmeyebiliyorlar. Biriyle yeni bir yola girdilerse ve o kişi eski heyecanı hissettirmese bile, alışkanlıktan veya gururdan o ilişkiyi sürdürmeyi seçebiliyorlar 💅
Eskiye dönmek onlar için bazen yenilgiyi kabul etmek gibi görünüyor. Ama gerçekten unutamadıysa ve o hissi arıyorsa, eninde sonunda pişmanlık mesajı atar ✨
Sen bu süreçte kendini hiç yıprattın mı, yoksa tamamen önüne mi bakıyorsun? 💖