Bir adam iyi, tatlı, guzel, farklı olduğunu söyleyen kıza, döner mı? Uzun zaman netsiz görüşüyorduk, o yüzden ayrıldım yani ilişkiden kaçıyordu bağlanmaktan korkuyordu, bir adım atınca sonradan geri çekiliyordu.. ama onun bana karşı boş olmadığını biliyorum, o da başka bir adam aklıma gelmeyeceğini emindi..
Erkekler böyle bir kıza dönmek istiyorlar mı ciddi ilişki başlamak ister mi mesela? Aramızda kötü laf olmadı hiç.. nasıl çekindiğimi utandığımı, nasıl onu sevdiğimi biliyordu, akıllı karakterli biri olduğumu da.. bir tek onun yanında rahat olabildiğimi da biliyordu bu konularda çok konuşuyorduk mesela, benimle uzun uzun sohbet etmeyi seviyordu, anlatmayı sarılmayı, sabaha kadar sarılıp uyumayı..
Acaba bir gün gelir mi deneyelim der mi..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Döner ne zaman yokluğa düşerse sende
Yokluğa derken tam olarak ne kastediyorsunuz? 4.5-5 ay oldu ayrılalı, arada 2 defa konuştuk ama hiç beni kullanacak gibi şeyler olmadı, zaten biliyorum öyle bir şey için hiç aramayacağını, beni tanıyor ve oyle ucuz hareket etmez.. ama ilişki ister mi denemek için geri gelir mi.. bu arada hala takipleşiyoruz bakıyoruz birbirmize
Yenisini bul canım daha iyi olur
Ne zaman gitti
4.5-5 ay oldu ayrılalı, arada 2 defa konuştuk ama hiç beni kullanacak gibi şeyler olmadı, zaten biliyorum öyle bir şey için hiç aramayacağını, beni tanıyor ve oyle ucuz hareket etmez.. ama ilişki ister mi denemek için geri gelir mi..
Sence iyi biri mi gelsin istiyor musun? Daha önce sevgili miydiniz ilişkisiniz nasıldı?
Çok iyi biri, çok düşünceli, o yüzden gelmesini istiyorum. İlişki gibi ama sürekli söyluyordu bağlanmamak için kendisini uzak tutmaya çalışıyordu, yine olmadı bağlandık birbirimize, özel yaşadığımız şeyler de oldu, bunu da sonradan hiç kullanmadı, bana çok güzel çok masum bakıyordu çok düşünceli davranıyordu.. Gelse dese ki ilişki istiyorum her şey farklı olacağını biliyorum.. biz onunla bir kere kırmadık birbirimize bir şey olursa da en güzel kelimeleri seçiyorduk anlatmwk için, ya da susup sarılıyordu beni sadece..
Giderken bir şey dedi mi ki
Ben gittim çok sevdiğimden :) ne kadar kırıldığımı biliyordu.. Seviyorum seni dedi çok iyi bir insansın aramızda çok özel şeyler oldu duygusal, ten uyumumuz da.. böyle olacsğını bildiğim için uzak durmaya çalıştım ama yapamadım dedi, ama ben baştan da söyledim ben sorumluluk almak bağlanmak istemiyorum hala, yapamıyorum ince düşünemiyorum dedi.. ama o kadar güzel ince düşünüyor :)
Ben çok konuşmadım, daha fazla kendimi üzmek istemedim, onun yanında ağlamak da bana göre değil, ( ben çok severim sevgimi de gösteririm ama yıkılmam onun karşısında) gelip sarılıyordu susarak, ya da öperdi yanımda otururdu.. uyumadan once de yine konuşmaya başladı.. onun sesinden anladım ki onun için de kolay değil, bana karşı basit hiç davranmadı mı, hep dikkat etti ne diyeceğini.. Sabah gittiğimde baktı bana karşıma geldi öpücük yok mu sordu, yine sarıldı.. bilmiyorum ki.. Bir adam nasıl duygu olmadan böyle davranabilir ki..
Aranızda yaş farkı falan var mı? Bilmiyorum iç dünyasında sorunları olabilir? Belki ciddi bir ilişki istemiyor olabilir?
4 yaş büyük, var evet düygüsal biri ama bunu göstermiyor pek. Ciddi bir ilişki istemezse de 32 yaşında nereye kadar.. Yani benim ona gitmediğimi görünce acaba gelir mi beni kaybetmemek için.. anlamıyorum
Bazen insanlar mutsuz olmaya o kadar çok alışır ki mutlu olmak onları rahatsız eder öyle bir ortamda huzursuz olur. Belki zaman geçince ne yaptığını anlayıp geri gelebilir. Geçmişten gelen ilişki ile alakalı üzüntüleri falan varsa belki aklını karıştırabilir. Bunlar sadece benim görüşlerim bu arada dediklerim çok alakasız da olabilir.
Yok alaksız değil, doğru söyledin. Bir kere dedi ki böyle konuşursak ilişkiye gider, ki ben sürekli aramak düşünmek sorumluluk almak henüz istemiyorum, işime odsklıyım kafam kaldırmaz falan.. Çünku sevgilimsin derse artık daha fazla düşünmeye başlar ve sürekli arayacak. Eski ilişkilerden dolayı olabilir ki şimdi takılmayı seçmiş, bir kere söyledi ilişkisi varmış kızının ruhunu bacım bilmem ne.. belki aldatılmış da sonradan kimseye güvenemedi.. Bana denk gelince, ben sadece takılacsğim biri olmadığım için ne yapacağını bilemedi.. bana çok güveniyordu, kız cebimde ondan zarar gelmez gibi :) ki öyleydi hala da
Aslında içinde birileri ile takılmak var ama seni kaçırmak istemiyor gibi şu an ne yapıyor biliyor musun?
Var biliyorum.. Ama ne yapiyor bilmiyorum, neden kaçırmak istemiyor, öyleyse yazmaz mı ama nasıl yazsın, bana anca ilişki isterse yazar, yoksa ne der
Kafası karışık gibi sanki içinde sürekli birileri ile takılacağı bir hayatı yaşama isteği var ama bir yandan da sen varsın sen gelsin istiyor musun
Evet ama ilişki istiyorsa gelsin.. başka türlüsü olmaz. Belki de beni çoktan unutmuş nerden bileyim
Bilmiyorum ben sadece öyle yazdıklarına istinaden konuştum dediklerim sadece benim fikrim somut gerçek değil. Umarım her şey gönlünce olur. O kişinin içini bilmiyoruz sonuçta sadece varsayım yapıyoruz. Belki sadece çalışmak istiyordur belki hazır değildir. Zaman her şeyi çözer ama belirsizlik kötü sabret geçer.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Döner