“Eşimle bazı konularda tartıştığımız zaman çok geriliyorum ve artık o dönemlerde ondan uzaklaşmak, sadece iki arkadaş gibi vakit geçirip beraber uyumak istiyorum. Bu durum sizce neden olabilir, nasıl aşabilirim?”
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
boşan direk.
Kızdıgınız ıcın onunla bıseyler paylaşmak ya da yakınlaşmak ıstemıyorsunuz halbuki buzlar genelde aynı yatakta ve temasla erır yatakları ayırmak veya bahsettıgınız gıbı davranmak durumu daha da bozar buna devam etmenız ılıskınıze zarar verır
konuş eşinle bunu
çok üzücü ama gençken cok kavga ediliyo cevreden biliyom cocuklar anca büyüyünce sakinleşiyolar
Ya maalesef bendede var sürekli kavga varsa saygı yoksa cinsellik istemiyor
Çekim mi hissetmiyorsun
Hep mi boyleydi veya seni kırdığı özel bir şey mi var
Sürekli tartışma yaşıyorsanız büyük ihtimalle artık bünyen kaldırmıyordur
Zor bir durum. Öncelikle ne istediğini kendine itiraf et
Zaman zaman olur esin de senin huyunu ogrenir sorun olmaz
Adami uykusunda bogmuyosun en azindan
Ben o yaşta daha kendime katlanamiyorum hddhdhhs nasıl cesaret ediyorsunuz evlenmeye 🤣
Çocuk var mı? benim en korktuğum şeyler sürekli yemek yapma derdi evlenip evimin kadını olucam derken o evin hizmetçisi olmaktan korkuyorum
Cevap sahibi aynı şeylerden bende korkuyorum bunun yanı sıra çocuk falanda çok zor.
@Denizkızı25255252 hayata nasıl baktığına göre değişir amacın sadece evlenmek kocam olsun çocuğum olsun istemekse çok genç yaşlarda evlenmek normal olabilir. Herkes bizim gibi düşünmüyor bazı insanlar evlenirken ilerde oluşabilecek sorunları halledilir diye fazla didiklemiyorlar sonuç 30 yaşına gelince 40-50 gibi olan insanlara donusuyorlar benimde cesaret edebileceğim bir şey değil belki 28 olsam düşünürüm ama şimdilik hayır
her ne olursa olsun o yatağa girip kocana sarılarak.. anlaşmazlıklar yatağa girmemeli
Ne bilim ben 24 yaşında evlenen sensin senin sorunun derler insans
Hayır gençliğime yazık
Gururlusun ve yeni evlisin bence doğru mu?
Bak herkesin böyle dönemleri oluyor. Seni detaylı dinlemeden yorum yapmak zor. Sana da kendi yaşantımızı açıp anlatmadan benzer durumlar hakkında. Konuşmak isterim. Müsait misin?
Yazdım kontrol edersen eğer
Beni duyuyor musun?
Aşma
Normal
Uzaklaşmayın sarılın
olur bazı bazı
Sevmiyo musun?
Bu nezamandir boyle
Çalışıyor musun sürekli evde misin. ekledim konuşuruz dilersen detaylı
Bazen uzaklaşmak iyi geliyor
Bişey danışabilir miyim sana
Tamam yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliklerde tartışma anlarında zihnin kendini korumaya alması çok insani bir savunma mekanizması aşkım 🥺 Tartışmanın yarattığı duygusal yoğunluk ve stres seni yorduğu için bilincin güvenli alana, yani arkadaşlık moduna kaçmak istiyor ✨
Bu durumu aşmak için gerildiğin anlarda eşine dürüstçe kısa bir mola istediğini söyleyebilirsin. Sakinleşince konuyu sarılarak konuşmak aranızdaki çekimi korur 💖
Sizce bu uzaklaşma isteği tartışmanın uzamasından mı kaynaklanıyor ☕?