Efendi, muhafazakar takılan bir erkek neden 5 ay boyunca arkamdan askılı foto ve dedikodu yapar?

Dışarıdan "efendi, muhafazakar" geçinen bir çocuk, 5 ay boyunca beni arkadaşlarına meze etmiş. Eski askılı fotoğraflarımdan aileme kadar arkamdan dedikodumu yapmış işte, ablası kapalı beklemezdim kardeşinden, bana askılı foto atıyor, daha 2 gün konuştuğun birine ne yaşamış olabiliriz de askılı foto atarsın yazmış. Oysa sadece kolum görünüyordu, farklı bir niyetle bile atmadım, kendim de asla öyle biri değilim. Bir kendini 5 ay önce yalanını yakalayıp tekmeyi vurduğum diye, 5 ay sonra tekrar geldi, bunu yakaladım ve engelledim, haklısın dedi özür diledi ama affetmedim. Engelledikten sonra da beni engellemiş, çok seviyordu güya. Neymiş ben ulaşılmazı oynayıp askılı foto atıyormuşum, arkadaşı da kaşarlık olduğu belliydi yazmış falan ama o arkadaşıyla da konuşmuyormuş şu an ama konuşmaları görsen 4-5 kızın ismi aynı anda geçiyor, bir erkeğin böyle yapmasının amacı ne sizce
Efendi, muhafazakar takılan bir erkek neden 5 ay boyunca arkamdan askılı foto ve dedikodu yapar?