Kızların en büyük hatası bu bence. 30 yaş altı erkek için eğlenme, gezme, tozma, kendini yapılandırma yaşlarıdır. 30-35 üstü erkekler dururken neden onlarla zaman kaybediyorlar anlamıyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızların en büyük hatası bu bence. 30 yaş altı erkek için eğlenme, gezme, tozma, kendini yapılandırma yaşlarıdır. 30-35 üstü erkekler dururken neden onlarla zaman kaybediyorlar anlamıyorum.
Cevap
10Cevap
beklenir evet. 30 yaş altı kadından evlilik beklenmez.
Senin evlenebileceğim maksimum erkek yaşı kaç olur en fazla (bedeni yaşlı görünmese ve cinsel performansı iyi olduğu sürece en fazla kaç yaşında olabilir) @NoluyooFuat
15 20 yaş fark olabilir. Jason Statham karısından 22 yaş büyük hahahaha
Senden 20 yaş büyük bir erkekle evlenip birleşme Süper olabilir diyon galiba
Oda bir şey mi? Acun Ilıcalı nın maceralarını biliyor musun 😂
Dediğin tarzda mental ve fiziksel açıdan iyi durumda bir adamsa olabilir evet
Acun şu an eşinden 30 yaş falan büyük biliyor muydun 😂 kendi 50 civarı oda 19 falandı evlendilet
Onlarınki normal bir evlilik değil ama. O kız bir çocuk yapsın hemen boşar bunu.
Sorumluluk yaşla alakalı değildir, etkendir ama tamamen onla alakası yoktur
Olgunluk yaşta değil akıldadır, erkekler erken ölüyor genç al rahatına bak.
Asıl 30 yaş sonrası çok geç olur erken evlenmek iyi erkek için
Olgunlaşmak gerekiyor
Sevdiği çocuk 30 yaş altıdır belki
Çıtır erkek candır ben evlendim genç erkek iyi
Ben de anlamıyorum 🤣
Beklenmez 30 yaş üzeri ideal.
Genç erkek 10-0 önde benim için
Ben ustu olsam da bekklenmez
Senin yaş kaç
28
Yaşım 33 daha, 40+ bak. Çıtır lazım bize
Bu arada fikrin güzel. Kızlar 30a dek olan erkeklerle fiziksel duygusal antrenman yapıp 40+ erkeklerle evlenmeli 30a gelince. Zaten 30 yaş kadınını 30-35 erkeği almaz 15 yaş şart
Ben 35 altı ile ilgilenmiyorum siz 20 22 arası bulacaksınız. Bana 38 40 üstü lazım. Diğer söylediklerin doğum yapmış bakımsız kadınların sorunu bizim değil. Ben 28 olduğum halde 22 sanıyorlar.
"Kızlar 30a dek olan erkeklerle fiziksel duygusal antrenman yapıp 40+ erkeklerle evlenmeli"
Buna katılmıyorum yavrum. Ben olgun erkeğe bakire olarak gideceğim. Sen 40a gelince istersen az kullanılmış 30luk alırsın bir tane.
Saniyorlari geç. Hele birkaç yıl geçsin fiziğin nasıl çöküyor. Mesela 35e gelsen dediğim şeyler kesin olacak. Ben 33 yaşındayım asıl verimli yaşlarımı yaşıyorum zaten. 5 yıl daha 25-35 arası ile takılır sonra max 25 birini bulup alırım
Yukarıda da dediğim gibi sen benim ligimde değilsin o yüzden fikirlerin beni ilgilendirmiyor. Fiziğim benden 10 yaş büyük adamın yanında sırıtmaz nasıl olsa. Sen düşünme onları.
Min 10 yaş olmalı işte o zaman sorun yok zaten
Eee daha ne oğlum? Biz de onu diyoruz zaten. Senin karın 35 yaşına geldiğinde fiziği çökse bile sen de 48 olacağın için aşağı yukarı onunla eşit oranda çökmüş olacaksın. Ben de kendi yaşıtım adamın yanında ablası gibi dururum bir yerden sonra. Aynı şekilde o da benim gözümde hala toy olur sözünü ciddiye almam. 40 yaşındaki olgun adamın üzerimde otorite kurmasına izin veririm ama 30luğun lafını ciddiye almam.
Bir erkeğin yaşı arttıkça çekici bulduğu kadın yaşı da artar. 30luk kızı sen yaşlı bulurken 40lık 45lik karizma bir adam çıtır bulur. 25lik kızı da sen genç bulurken 20 yaşındaki çocuk yaşlı bulur. Herkesin değerli olduğu yer farklı. O yüzden seçimleri ona göre yapmak lazım.
Ben de aynı şeyi diyorum zaten. Sen 30-35 yaş erkeğe yaşlısın şansın yok dedim, 40+ erkeklere yaşlısın demedim ki
30 35 ile şansım yok değil, 20 23 arası kızlara ulaşamayanlar elbette bana yanlayabilir ama ben de gerçekleri suratlarına çarpıp şutluyorum. Benim erkek versiyonum olsalardı beni değil daha gençleri tercih edebilirlerdi çünkü.
30 35 işe yarar erkekleri kastediyorum zaten. İşi gücü olan 10 sene sonra çok daha iyi yerlerde olabilecek bir erkek için şansın yok
Bu arada merak ettiğim bir şey var. 28 yasındasın 30 yaşında 45 yaşinda biriyle evlensen onun seni doyurma ihtimali zaten zayıf, yaş arttıkça daha kötü olacak. Madem böyle realistsin neden bakire kaldın bu yaşa dek
Olmasına gerek yok zaten. O erkeğin 10 sene sonra olacağı yerde şu an olan erkek beni havada kapar zaten eheheheh.
Hayır şunu diyorum. Mesela adamın yaşı 35, 10 yıl sonra mükemmel yerde olacak. Seni alsa 10 sene sonra yaşın 40a dayanacak. O yüzden yaş
Ayrıca çok beklemeden evlen, doğurganlık iyi, 15 yaş büyüğünden de henüz iş işten geçmemiştir.
Benim söylediklerimi tekrar edip duruyorsun istersen aynı şeyleri yazıp durma. Ben istediğim profildeki erkeğe ulaşabiliyorum sen de istediğin profildeki kadına ulaşabilirsin. Sorun yok ortada.
Hala kendini veya kendi yaşıtın erkekleri benim için bir nimet gibi göstermeye çalışıyorsun ama değilsin ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. 10 sene sonra nerede olursan ol senin olacağın yerde şu an olan adam beni şimdi seçebilir diyorum.
Ve onun hayat tecrübesi senden daha fazla olacağı için otoritesini kabul edebilirim ama senin otoriteni kabul etmem. Sen benden 8 10 yaş küçüklere ancak sözünü geçirebilirsin. Onlar için kıymetli olursun ama benim için değilsin.
Herhalde anlaşılmıştır. Daha fazla uzatmazsak sevinirim.
Aynı şeyleri diyorsun deyip sen aynı şeyleri dolandırıp duruyorsun. Diyorum ki aynı şekilde senin yaş grubun da bize itici. Okey
Ben 30 35 arasına bir şey demedim ki en başta. Hatta başlıkta da 30 yaş altı erkekleri evlilik için sıkıştırmanın doğru olmadığını vurguladım. 20lerindeki kızlar kendi yaşıtlarını değil 30 üstünü evlilik için seçsin dedim. Bunda senin açından alınacak bir durum yok.
Bu arada yukarıda bir yorum eklemişsin araya kaynamış sonradan farkettim. Bu yaşa kadar bakire kalmamın nedeni bekareti önemsiyor olmamdan kaynaklanıyor. Kaç yaşımda evlenirsem evleneyim benim için önemli.
Bekaretini önemseyen kadınlara saygım sonsuz. Umarım gönlünce ve hattâ çok daha iyisi biriyle rastlasirsin. Bu arada biraz takıldım. 35 yaş biri için de gayet idealsin. Yaşın geçmiş değil
Bazıları bu yaş farkı meselesini Avrupai kafayla yorumluyorlar. Hele ki bekaret konusunda hassas olmayan kadınlar yüzünden de erkekler madem bakire değil bari 10 15 yaş genç olsun diye düşünerek kendilerince o açığı kapatmak istiyorlar ama ben öyle düşünmüyorum.
Kadın erken çöker erkek geç olgunlaşır. Bu iki durum arasında dengeyi sağlamanın en iyi yolu 10 15 yaş fark koymaktır araya. Hadi eğitim seviyesi düşük insanlarda çok farketmez ama eğitimli insanlarda bu daha önemli. Çünkü öyle erkekler ağır işlerde çalışmadıkları için fiziksel potansiyellerini daha iyi koruyabilirler ve eşlerinin yanında daha toy kalabilirler. Aynı şekilde eğitimli bir kadın da eğitimsiz bir kadın gibi dünyadan haberi olmayan bir adamın saçma sapan fikirlerine itaat etmek istemez daha olgun hayat tecrübesi olan kendisini yönlendirebilecek donanıma sahip adam ister. Tüm bunları bir arada düşününce olması gereken arada en az 8 10 yaş farkı olmasıdır.
Haklılık payın yüksek ama türkiye gibi ülkelerde değil. Mesela kocası 15 yaş büyük kadınlara sor kaç tanesi yatakta mutlu? 40 yaş üstü olup cinsel sorun yaşayamayan erkek sayısının bu kadar kısıtlı olduğu toplumda senin gibi düşünüp evlenenler 5 yıl sonra kimle aldatsam diye düşünmeye başlıyor. 5-7 yaş normal üstü risk
Orada biraz kişisel bakım ve rutinler devreye girer. Türkiyede 10 15 yaş büyük erkekle evlenenler genelde benim baktığım gibi bakmıyorlar olaya. O adamlarla paraları için evleniyorlar. Adam da kendine bakmıyorsa dediğin durum gerçekleşebilir. Ben veteriner hekimim ve wellness da benim ilgi alanım. Karşımdaki adamı zımba gibi yaparım istersem.
Konu sadece kişisel bakım değil konu hormon. Genetik olarak 40+ olup erkekliğini koruyabilmek oran olarak çok düşük bu ülkede. Mesela 45+ olup kocam gerçekten zımpara gibi diyene inan az denk geldim. Üstelik bu kategoridekilerin önemli oranı ya evli ya 2 3 çocuklu dul. O yaşa bekar kalıp zımpara gibi olanla denk gelme olasılığın sence ne kadar yüksek?
"O yaşa bekar kalıp zımpara gibi olanla denk gelme olasılığın sence ne kadar yüksek?"
Bekar olmak zorunda değil. Boşanmış ya da eşi vefat etmiş de olabilir ehehehehe.
Gene yüksek bir oran değil toplumda inan.
Ben de yüksek oranda bulunan bir profil değilim.
Peki böyle nadir bulunan iki taraf birbirini nasıl bulacak 😄
Hayır yirmilerinde daha iyi
Pek sanmam
Bu dediğinde bence aşi fte sözüdür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş sadece bir sayı bence, aslolan erkeğin duygusal olgunluğu ve ne istediğini bilmesi ✨ Sevgilimle olan ilişkimde de gördüm ki sorumluluk bilinci yaştan tamamen bağımsız bir durum. 20'lerinin sonunda olup harika bir gelecek inşa eden ve evliliğe hazır o kadar çok erkek var ki 💖
Bence kalıplara takılıp kalmamalıyız 💅 Sen hiç 30 yaş altı olup seni olgunluğuyla şaşırtan birine rastlamadın mı tatlım? ☕