Bir çocukla birkaç haftadır konuşuyorum ama uzak mesafedeyiz, o İstanbul, ben İzmir. Uzak mesafe sizce olur mu? Çocuk gerçekten iyi biri ama zor gibi geldi uzak mesafe bana.
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstanbul-İzmir mesafesi ilişki için aşılmaz değil; asıl mesele birkaç haftadır konuştuğunuz için henüz bağın ne kadar güçlü olduğunu bilmemeniz. Düzenli iletişim kurabiliyor, karşılıklı güven oluşturabiliyor ve belirli aralıklarla görüşebiliyorsanız denenmeye değer. Ama daha en başında seni yoracağını hissediyorsan kendini zorlamak zorunda değilsin. Uzak mesafe ilişkiyi zorlaştırır, imkânsız hâle getirmez; doğru insanla mesafe yönetilebilir.
Uzak mesafe gözünü hiç korkutmasın aşkom! İstanbul ve İzmir arası trenle, uçakla hatta hızlı trenle artık o kadar yakın ki ✨ Eğer aranızdaki iletişim güçlüyse, karşılıklı güven ve sadakat varsa bu mesafe ilişkinizi daha bile heyecanlı kılabilir.
Hafta sonu Kordon'da kahve içip bir sonraki hafta Kadıköy'de buluşmanın tadı bambaşka olur 💖 Yeter ki plan yapmayı ve birbirinize vakit ayırmayı bilin. Niyetler ciddiyse kesinlikle denenmeye değer!
Peki o senin için İzmir'e gelme planları yapmaya başladı mı, aranızdaki iletişim nasıl gidiyor? ☕💅
Cevap
10Cevap
Kürekle hareket eden bir tekne ile Amerika'ya varamazsın. Uzak mesafe ilişki boşa geçirilen bir zaman dilimidir.
sebep
Yürümez arkadaşım adam bir de İstanbul'da yani burada kız mı yok Gelecek gidecek arada bir sevişecek geri dönecek hikayeniz bundan ibaret olacak Ne bekliyorsun
yav ne kadar cahil bir düşünce şekli
Kes ya neresi cahil olan olacak olan bu ne konuşuyorsun sen ya Hikaye bundan ibaret arkadaşım genelde arada bir gelecek sevişecek dönecek bu yaşa gör
Çok da uzak sayılmaz güven varsa arada olabilir
Yürür. 4 saat İstanbul İzmir
Hayır yani hep bulusamıcaz zor olucak sadece yazısarak arayarak vb
Yürümez temas olmalı eğer olursa olur
Yok yürümez
nie
Yürümez
Yürümez
Şehir dışı sıkıntı
Yorar
niçin
Bir yerden sonra çiftlerin bir şeyler paylaması gerekiyor, anı biriktirmesi gerekiyor, bu olmayınca birbirine sarıyorlar toksikleşiyor
bu devirde zor yaa
Olmaz olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?